Vanda Çığ Faciası 33 ölü, Kırıkkalede Cb mitingi!

Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
habertürk ankara temsilcisinin cumhurbaşkanı başdanışmanının uyarılara rağmen iş makineleriyle yolu açtırmaya çalıştığını bu durumunda çığı tetiklediğini iddia etmesi inanılmaz korkunç.
böyle bir durum olmuşsa, ki şaşırmayız, kendi bencillikleri ve dayatmalarıyla ölen kaçıncı insan bunlar?
içleri de hep rahat.
*
bir de şöyle bir video var ki düne damgasını vurdu.
utanç.
https://twitter.com/j_pnkman/status/1225136394433114114?s=20

Herkes kayışı kopardı. Grup toplantısında deprem bölgesinde tek bir Kızılay çadırı bile görmedim diyen Kemal Kılıçdaroğlu.
Elazığ'da Devlet bize tek bir battaniye bile vermedi. Suriyelilere çadır kuruyorlar diyen İyi partili arkadaşlar.
Sosyal medyada heykelle dertleşen, Atatürk'e benzemeyen adama sarılıp ağlayan kemalistler. Cuma olsa da yaldızlı mesajlar atsam diyen Ak partililer.
Ama Reis'de Afrika'ya tatile gitti, bak Kırıkkale'de miting bile düzenliyor bu dönemde diyen corono virüslü imamgil taraftarları.
Meclisteki Afet ile ilgili oylamada evet hayır oylamasının ne anlama geldiğini bile bilmeden vaayy Elazığ ve Malatya'da Ak parti olacağına PKK olsun, Fetö olsun diyen ibişler mi desen
Diğer tarafta iki elini yanağına yastık yaparak 2 ay sonra emekli olup ne yapacağım ben diyen eşekherif
Hem kemalist hem sosyalist, hem ülkücü hem pkklı, hem ak partili hem de kapitalist. Ülkücüsü ülküyü bilmez, İslamcısı İslamı bilmez, Sosyalisti benden daha kapitalist.Bilmez bilmediğini de bilmez.
Matematik bilmez,tarih bilmez,felsefe bilmez,edebiyat bilmez. Şiir hiç bilmez!
Dünyanın en bulaşıcı hastalığı aptallıktır. Kendinizi ve çocuklarınızı bu aptallardan koruyun.

İyi ki İsmet Özel var. '' Bu memlekette akıllılar ile konuşmak için hiçbir şeye gerek yok fakat aptallarla konuşmak için bazı şeylerin olması lazım. Mesala paran ve diploman olması lazım. Onun için Hacettepeye gittim''

Moderatör tarafında düzenlendi:
habertürk ankara temsilcisinin cumhurbaşkanı başdanışmanının uyarılara rağmen iş makineleriyle yolu açtırmaya çalıştığını bu durumunda çığı tetiklediğini iddia etmesi inanılmaz korkunç.
böyle bir durum olmuşsa, ki şaşırmayız, kendi bencillikleri ve dayatmalarıyla ölen kaçıncı insan bunlar?
içleri de hep rahat.
*
utanç.

işte liyakat dediğimiz şey burada önemli. adı geçen cumhurbaşkanı başdanışmanının bu tür bir afetle ilgili bir yetkinliği var mı? ben merak edip biraz araştırdım, biyografisine de göz gezdirdim ve sonuç şaşırtmadı.
van-hakkari'nin kendisinin seçim bölgesi olması dışında, orada olmasını gerektirecek hiçbir doneye rastlamadım, ki bu da konuyu olabildiğince açık özetliyor bence, çok yazık.

ilgili videoyu da konuya ben iliştireyim:

https://twitter.com/Biz10TV/status/1225330378866556928?s=20

Son düzenleme:
Arap kralı ölünce yas ilan edip bayrakları yarıya indirenler, kendi ülkesinde ölenler için programını değiştirme gereği bile duymuyor.

Neresinden bakarsanız bakın samimiyetsizlik, neresinden bakarsanız bakın rant.

Adam askeri bir tesisin açılışını/ temel atımını gerçekleştiriyor ama orada Toki ve duble yol anlatıyor arada da 33 kişinin öldüğünü "çok da şey etmeyin bak birazdan çay-ı şerif atacağım ona odaklanın" tadında geçiştiriyor. Bu mitingde ibret alacaklara çok ders var.

içleri de hep rahat.
*
utanç.

Paylaştığın videoyu izledim. Yüreğim parçalandı. Orada görüntüde yaralı birini kızakla sürüklüyorlar, adam bilgi veriyor. Dur bir dakika diyip kesti ya spiker!!! Neymiş, konuşma yapıyormuş. Offff çok sinirlendim.

Paylaştığın videoyu izledim. Yüreğim parçalandı. Orada görüntüde yaralı birini kızakla sürüklüyorlar, adam bilgi veriyor. Dur bir dakika diyip kesti ya spiker!!! Neymiş, konuşma yapıyormuş. Offff çok sinirlendim.

Başka başka yerlerde Birisi can çekişirken sen de tereyağlı İskender yiyebilirsin bunu aynı karede göstererek nasıl ajitasyon yapabiliyorsun hayret. Sen İskender yerken bundan zevk aldığın anlamı mı çıkar ?

anlattığı da bir şey olsa bari, bu ve bunun gibiler için insan canının bi önemi yok.
ölenleri kendi lehine kullanabilecekse eğer hemen atlıyorlar ekrana ama ölenler üzerinden bir çıkar sağlayamayacaksa umurlarında bile değil.

• Beğen
Tepkiler: Eru
Başka başka yerlerde Birisi can çekişirken sen de tereyağlı İskender yiyebilirsin bunu aynı karede göstererek nasıl ajitasyon yapabiliyorsun hayret. Sen İskender yerken bundan zevk aldığın anlamı mı çıkar ?

Azizim, spikerin kesmesine kızdım. Ajitasyon değildi. Sırf savunmak için futbol taraftarı gibi savunuyorsun. Hemen gard aldın.Anladım, gençlik kollarındasın, menfaatin var. Peki vicdanın yok mu?

Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altındaki 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine çığ düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 39'a çıktı.

Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalan minibüsteki iki kişiyi arama çalışmalarını yürüten ekiplerin üzerine çığ düştü. Dün saat 12.00 sıralarında meydana gelen olay sonrası kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalarda 60'dan fazla kişi sağ kurtarıldı.

Akşam saatlerinde ara verilen kurtarma çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

Bir kişinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla hayatını kaybedenlerin sayısı 39'a yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralı sayısının 75 olduğunu açıkladı.

sputnık

Azizim, spikerin kesmesine kızdım. Ajitasyon değildi. Sırf savunmak için futbol taraftarı gibi savunuyorsun. Hemen gard aldın.Anladım, gençlik kollarındasın, menfaatin var. Peki vicdanın yok mu?

Tv ekininin yaptığı hatayı vicdan mı yapıyorsun yahu? Bu mudur söylenecek sözün yani? Benim ne kadar vicdan yaptığımı nereden bilebilirsin ki? Onlar çığ altında inlerken bir başkası başka bir şey de yapıyor olabilir diyorum. Sadece muhalefet edeceğim diye söylüyor olmayasın sakın. Papaza kızıp camiye gitmemek gibi

Güzel abim normal bir vatandaş ile her defasında üstüne basarak sevsenizde sevmesenizde ülkenin cb nını bir mi tutuyorsun? Deprem sonrası tatilde poz veren ekrem neyse, çığ felaketinde aldığı oyu tokiyi öven cb aynı sorumsuzluktadır.
Şuda bir gerçek ki bizim için sıradan bir belediye başkanı ( sizin için aynı sıradanlıgı söyleyemeyiz iyi dert yaptı tabi o ayrı) yardımını yaptı geçti. Bir digeri ise Türkiye cbsi aynı hassasiyeti bekleyip aynı kefeye koyamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Eru
Arrrrkadaşlar,

Hala öğrenemediniz. Bakın İmamoğlu'nun konusunda da aynısını yazdım.
Muhalefet yas ilan etse anormaldir. Ağlasa anormaldir. Tatile gitse de anormaldir-ki anormal- Ama sayın cb geçip çiftetelli de oynasa normaldir, her şeyi iptal etse de normaldir.
O yüzden tartışmaya gerek yok. Böyle tarz insanlara tek yapılması gereken 'he' deyip geçilmesi.
Geç.

Yine linç güruhundan nasibimi almadan çekip gideyim. Buraya fikirlerimi yazıp gereksiz tartışmalara girmektense kendime konuşmanın daha keyifli olduğunu anladım. esekherif ve diğerleri (RTE ci arkadaşlar) kolay gelsin kalben ve fikren yanınızdayım. :))

Güzel abim normal bir vatandaş ile her defasında üstüne basarak sevsenizde sevmesenizde ülkenin cb nını bir mi tutuyorsun? Deprem sonrası tatilde poz veren ekrem neyse, çığ felaketinde aldığı oyu tokiyi öven cb aynı sorumsuzluktadır.
Şuda bir gerçek ki bizim için sıradan bir belediye başkanı ( sizin için aynı sıradanlıgı söyleyemeyiz iyi dert yaptı tabi o ayrı) yardımını yaptı geçti. Bir digeri ise Türkiye cbsi aynı hassasiyeti bekleyip aynı kefeye koyamazsınız.

Alper PC den girerken her sayfa yenilemesinde giriş yapmak zorunda kalıyorum. Telden girdiğimde sorun olmuyor. Ayrıca Ekrem’in canı cehenneme ben klaracığım için reisten bile vazgeçerim. Bir kez daha düşünün ve klaracığımın nickini geri verin!

Ulan ne boş beleş adamlar var ya.
Bi bok bildikleri yok sıcak evinde oturmuş elinde telefon milletin laflarını çarpıtıp boş boş yazıp çiziyor.
Sanki Elazığ a gelmişte yerinde incelemelerde bulunmuşta gözlemlerini aktarıyor. Gel de sövme ya. Fesuphanallah!

Geri