Vanda Çığ Faciası 33 ölü, Kırıkkalede Cb mitingi!

Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
Öncelikle baştan söyliyeyim kesinlikle karşılaştırma değil.

Bundan günler önce Elazığ depremi ziyareti sonrası ailesiyle Erzurumda tatil yapan Ekrem İmamoğlu eleştirilerken (ki kesinlikle tasvip etmediğim bir durum) Bir yanda AKP Genel başkanı Tayyip Erdoğanın Afrika gezisine gitmesi eleştirildi.

Dün ve bugun üst üste acı haberler alıyoruz. Dün 8 askerimiz şehit düşmüşken, Bugün Van'da 33 kişi çığ altında kalmışken Kırıkkale Mitingi yapması ve Millet bahçelerinden bahsetmesine ne diyorsunuz?
RTE: Delice 31 Mart seçimlerinde yüzde 85,5 ile AK Parti dedi. Gönül belediyeciliğine rekor düzeyde destek verdi. Delice bu ferasetiyle 83 milyonun tamamına da örnek oldu. 31 mart seçimlerinin Türkiye şampiyonu Delice'ye teşekkür ediyorum.

Sabiha gökçendeki uçak kazası hariç. Bir arap şeyhi öldü diye yas ilan edilen bir ülkeden ve onun cb sinden bahsediyoruz.
Düşünceleri merak ettim. Seviyeyi koruyarak ve tahriklere kapılmadan gönderin yorumları gelsin.

Bu ülkeye her şey müstehak(!)
Gündemden uzağım ne güzel, kafam rahat. Açmayın böyle haberler ben varken (:
Cinayet, tecavüz, işkence haberi okumamak için Tıvittıra bile girmiyorum. Kafam rahat.
Akp'li huzuru istiyorum bu ülkede.

Öncelikle Ölenlere Rahmet, ailelerine sabır diliyorum.
Bu konular çok tuhaf bir konular, bu ülkenin en büyük sorunu "fanatizm".

İhmalden bahsediyorsun, her bir cö oluyorsun. Fetöcü,terörcü,ocü,bucu.
Aynı şekilde aynı hatayı muhalefet yaptığında ise , yahu sizinki yapınca bir şey yok kaybettiniz zorunuza gitti öyle böyle.

Kimsenin orta bir paydada buluşma arzusu yok, %100 hatalı konuları bile sırf fanatizmden dolayı savunanlar oluyor.

Şimdi bu konu şuna dönecek " Ekreme laf atanlar şimdi nerede "
Başkası savunacak yok şöyle yok böyle.

Gerisi tartışma,kırgınlık hakaret ...

Sonuç ? Çözüm ... OLMAYACAK !

Bizim insanlar fanatizmi bıraktığı zaman bir şeyler yoluna girecek. Hani diyoruz ya bir bela var başımızda işte işte belanın kendisi bu.
Bu tür konuları ben açma taraftarı değilim, insanlar o kadar dolu ki birbirlerine karşı fitili ateşleyecek bir bahene arıyorlar.
Gör bak bu konu nerelere gidecek izleyip görelim.

Delice bir Sevda delice bir tutku bu içim de kaygısı yüreğimde tutkusu öyle ki sardı ki bu hırçın Sevda beni...
konu neydi bilmemekle birlikte yıllardır söylenen aynı yalanların farklı versiyonu olabilir.

Aynisini dusundum biraz once. Acaba imamogluna delicesine saldiranlar- ki bence de tatile gitmesine gerek yoktu- bunu da elestirebilecekler midir? Forumun akapelilerini yoruma bekliyoruz.

mitinglerinde şehitler üzerinden siyaset yapan bir cumhurbaşkanının böyle bir durum için 83 milyona örnek olan bir yerdeki çok önemli, hayati mitingini iptal etmesini bekleyemeyiz.
millet bahçesini anlatmak her şeyden daha mühim, şu an ülkece ihtiyacımız olan en temel şey millet bahçesidir.
van'da ölenler kürt mü diye bi araştırılsın da sonra gelip şakşakçılık yaparlar.
adamlar sürekli bi şeyin bi şeyini uyduruyor, sonra çıkıp onu anlata anlata bitiremiyor. millet bahçesi ne?

Alper eksik bilgi vererek Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan karşıtlarını galeyana getiriyorsun. Sanki , Başkan tatil yapıyor, parti veriyor hissiyatı yaratmaya çalışıp, Ekremin ayıbını örtmeye çalışıyorsun gibime geliyor.

İşin aslını merak edenler varsa, araştırsın. Yoksa Başkanı taşlamaya devam etsin.
Başkanın Kırıkkalede olma sebebi
Buyrun
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisini Devreye Alma Töreni'nde konuşma yaptı.

Son düzenleme:
Alper eksik bilgi vererek Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan karşıtlarını galyana getiriyorsun. Sanki , Başkan tatil yapıyor, parti veriyor hissiyatı yaratmaya çalışıp, Ekremin ayıbını örtmeye çalışıyorsun gibime geliyor.

İşin aslını merak edenler varsa, araştırsın. Yoksa Başkanı taşlamaya devam etsin.
Başkanın Kırıkkalede olma sebebi
Buyrun

Kimsenin ayıbını örtmeye çalışmıyoruz. Eğriye eğri, doğruya doğru diyebiliyoruz çok şükür.

Buyur haber : https://www.google.com.tr/amp/s/m.s...erdogandan-kirikkilade-onemli-aciklamalar/amp

Birazda siz diyebilseniz keşke.

peki rte ölünce millet bahçesine mi gömülür?
delice üzülürüz. %85,5 oranla.

Kimsenin ayıbını örtmeye çalışmıyoruz. Eğriye eğri, doğruya doğru diyebiliyoruz çok şükür.

Buyur haber : https://www.google.com.tr/amp/s/m.s...erdogandan-kirikkilade-onemli-aciklamalar/amp

Birazda siz diyebilseniz keşke.
Eğer Erdoğanın oraya Mitinge değil açılış yapmaya gittiğini yazsaydın, doğrucu olduğundan şüphem olmazdı.
Siz kabul etmek istemiyırsunuz anlıyorum ama bu adam sıradan bir vekil, belediye başkanı vs değil. Ülkemizi temsil eden en üst otorite.
Stratejik öneme sahip açılışlara katılıp konuşma yapması gayet normal.
Bakın haberi birde bu şekilde alın ve kıyaslayın lütfen.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar - SİYASET Haberleri, Haber7

Son düzenleme:
Eğer Erdoğanın oraya Mitinge değil açılış yapmaya gittiğini yazsaydın, doğrucu olduğundan şüphem olmazdı.
Siz kabul etmek istemiyırsunuz anlıyorum ama bu adam sıradan bir vekil, belediye başkanı vs değil. Ülkemizi temsil eden en üst otorite.
Stratejik öneme sahip açılışlara katılıp konuşma yapması gayet normal.
Bakın haberi birde bu şekilde alın ve kıyaslayın lütfen.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar - SİYASET Haberleri, Haber7
Güzel kardeşim diyelim ki miting değil açılış için gitti ne farkeder? Devletin başı diyorsun ülkesindeki yaşanan doğal afetleri umursamıyor açıyor diyorsun yani? Bakın her şeyi savunma çabanızı taktir ediyorum lakin cidden komik oluyor. Elazığ ve malatyayı afet bölgesi yapalım teklifine ret verip afrika ordusuna maddi yardım yapılıyor.

kimsenin karşısındakinin duygu,düşünce ve fikirlerine "saygı" duymadığı zamanlarda herkes birbirine karşısındakinin duymak istediğini söylesin. çaresiz tartışmalar oluyor yoksa.
-
kahretsin ! ne işin vardı senin kayakta !?
-
sende açma be arkadaşım bi yerleri artık, yeter!

hiç sevmiyor olsam da bu içinde bulunulan durum beni inatla orta yolcu olmaya itiyor..

Allah rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun. Geride kalanlara sabir, selamet versin insallah.

bunun açılışı da ertelenebilir.
ki bir sürü örneği var, hatta aktif kullanıma geçtikten 1 yıl sonra devlet erkanı tarafından açılan fabrikalar vsvs..
ama Delice'de rant, çığda ve şehitlerimizde ise sorumluluk var, sorumluluk almak yerine sevdiceklerle buluşmak daha çokomelli.

allah yok dese namazı bırakacak adamlardan mantıklı ve objektif açıklama bekliyorsunuz...

38 kişi hayatını kaybetti. Doğal afet, kimsenin suçu yok! Daha fay hatlarındaki yerleşim yerlerine çare bulmadılar. Türkiye’de dağların hangi cephelerine (Güneye bakan yamaçlarda çığ olur. İlkokul coğrafya dersi.) çığ düşer, bu nasıl önlenir. Tedbir alınabilinir mi? Vs bunları kim düşünecek! Allah vergisi diyin gitsin...

Reisten de Partisinden de şu yanlarına aldıkları zürriyetsiz ortakları Bahçeliden de pek bir şey beklemiyorum açıkçası. HDP bile gözüme daha sempatik geliyor.

Üzüntüm o kadar dönem içinde bunların zamanına denk geldim ona yanarım.

Bakın bu bir utanç videosudur !

https://youtu.be/RPfw8BTKjpY

Geri