valorant paylaşımları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
(@EL DUHANÎ'yi de linçleyebilirsiniz. belki de onun yüzündendir, bilemeyiz......)
saygılarımla.....

ya güzel kardeşim, şeker kardeşim, cici kardeşim ben adama hiçbir şey demedim adam tutturdu illa “Duhan’la son bir el atıcam sonra uyuycam” ya adama gelme diyebilir misin? diyemezsin. Şimdi durup beni linç ettiriyorsun. Her şey Yaren yüzünden diyemiyorsun.. yazık, çok yazık.. hiçbir şey yapmadım yine benim g… neyse. Duhan ne yapsa yaranamıyor.. bende siliyorum lan oyunushshsdh

bu arada mabadımı nah görürsünüz arkadaşlar…

Son düzenleme:
ya güzel kardeşim, şeker kardeşim, cici kardeşim ben adama hiçbir şey demedim adam tutturdu illa “Duhan’la son bir el atıcam sonra uyuycam” ya adama gelme diyebilir misin? diyemezsin. Şimdi durup beni linç ettiriyorsun. Her şey Yaren yüzünden diyemiyorsun.. yazık, çok yazık.. hiçbir şey yapmadım yine benim g… neyse. Duhan ne yapsa yaranamıyorum.. bende siliyorum lan oyunushshsdh

bu arada mabadımı nah görürsünüz arkadaşlar…
yaren iyi oynadığını gördüğü oyuncuları takımına alıyo az kaldı bizi silecek zaten o yüzden ayrılmadan kalp kırmayalım :ddddd

yaren iyi oynadığını gördüğü oyuncuları takımına alıyo az kaldı bizi silecek zaten o yüzden ayrılmadan kalp kırmayalım :ddddd
bir şey itiraf etmem gerekirse Umut bok gibi oynuyor…
baktı 1 el iyi oynadı, çağırdı. sonra Adam her oyun 8-10 kill almaya başladı vasatın bir tık üstü yani adam bizi değil biz adamı taşımaya başladık.. e atamıyoruz ayıp olmasın diye o kadar da iyi adamlarız..
Allahım cinnet geçirdim dün….

bir şey itiraf etmem gerekirse Umut bok gibi oynuyor…
baktı 1 el iyi oynadı, çağırdı. Adam her oyun 8-10 kill alıyor adam bizi değil biz adamı taşımaya başladık.. e atamıyoruz ayıp olmasın diye o kadar da iyi adamlarız..
Allahım cinnet geçirdim dün….
kanka ilk oynadığınızda da küfrediyodun ona glxlfşxlflllsdl
bazen ben de 30 vuruyom ekleyenler oluyo umutun da o gününe denk gelmişsiniz

akşam gelin hepinizi yeneyim ..

Yahu öyle dediği anda oyunu bırakıp kapatmanız lazım değil miydi

alo yetkililer!
kçımı görmek isteyen bir kitle var, buna sessiz mi kalacaksınız?
IMG_1485.jpeg

bu arada bunlar dost değil, düşman.
ne meraklıymışsınız arkadaş…..

Geri