-
-
-
-
-KÜFÜRLÜ-
günlerdir forumda g*tüm konuşuluyor....
işte o edit...
kazanamayız sanmıştımjsgkhkdfg.
kendi editimi kendim yaparım.........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fazla video koyarak izleyenlere iddiayı unutmaya çalıştırdım....Ahahahah.
Olayı açıklamak adına;
Maçta 10 - 2 skorla gerideyiz. Oyunu bilmeyenlere şöyle açıklayayım, maçı kazanmak için rakibin sadece 3 round, bizim kazanmamız için ise 11 round almamız gerekli. Saat olmuş gece yarısı, ertesi gün iş var. Ben maçı saldım rakip kazansın da gidip yatayım modundayım. Ve Duhan’dan hepimizi ayağa kaldıran o “söz”
- Bu maçı çevirelim, foruma gtümü atacağım…
Dikkatli izlerseniz, verilen bu sözden sonra yarene “yaren spike’ı bana ver” tarzı bir cümle kuruyorum. Manası “ ben o gtü göreceğim “
Yaren ilk belasını, (yani tek başına 5 kişilik rakibin 5ini de vurması olayı) attı. Roundu kazandırdı ve durum 11-11 e geldi. ( Yani 10-2’lik skorun ardından verilen gt sözünden sonra, rakibe sadece 1 round verip 9 round kazandık )
11-11 den sonra 12-11, 12-12 derken maç uzatmalara gitti. Skor 12-12, 14 olan kazanır. Daha sonra bir round daha kazandık skor 13-12. Bir round daha kazanıp skoru 14-12 yaparsak, maçı kazanıyoruz. İşte o roundda, tek başıma cabbar1 nickimle rakip takımdan 5 kişiyi vurarak “bela” atıyorum. Ne için? Duhanın gtü için. Peki gt nerede?
O sözler tutulacak Aysel…
Son olarak editin ilk hali bir tık daha güzeldi. Bunda çok fazla video koymuşsunuz araya xd
emeğinize sağlık, bu da çok güzel olmuş ama.
kardeşim benim gtüm elden gidiyo, senin ses elden gitmiş çok mu? DSJFHDFKGDkardeşim ayıp değil mi benim sesimi orada burada yayınlıyosun...
24 saat içinde silmezsen telif gönderiyorum..
Gt gelir mi? Geldiği zaman @‘leyin beniEditlenmemiş video da gelir miiiiiiiiiii????
gardaşım çok teeeeesssssüüüffff ederim..