angie
Elmas Üye
@Architecten zengin ve kültürlü duosu yüzünden mi? fkjfkfj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
direkt archi yüzünden@Architecten zengin ve kültürlü duosu yüzünden mi? fkjfkfj
(@EL DUHANÎ'yi de linçleyebilirsiniz. belki de onun yüzündendir, bilemeyiz......)
saygılarımla.....
yaren iyi oynadığını gördüğü oyuncuları takımına alıyo az kaldı bizi silecek zaten o yüzden ayrılmadan kalp kırmayalım :dddddya güzel kardeşim, şeker kardeşim, cici kardeşim ben adama hiçbir şey demedim adam tutturdu illa “Duhan’la son bir el atıcam sonra uyuycam” ya adama gelme diyebilir misin? diyemezsin. Şimdi durup beni linç ettiriyorsun. Her şey Yaren yüzünden diyemiyorsun.. yazık, çok yazık.. hiçbir şey yapmadım yine benim g… neyse. Duhan ne yapsa yaranamıyorum.. bende siliyorum lan oyunushshsdh
bu arada mabadımı nah görürsünüz arkadaşlar…
bir şey itiraf etmem gerekirse Umut bok gibi oynuyor…yaren iyi oynadığını gördüğü oyuncuları takımına alıyo az kaldı bizi silecek zaten o yüzden ayrılmadan kalp kırmayalım :ddddd
kanka ilk oynadığınızda da küfrediyodun ona glxlfşxlflllsdlbir şey itiraf etmem gerekirse Umut bok gibi oynuyor…
baktı 1 el iyi oynadı, çağırdı. Adam her oyun 8-10 kill alıyor adam bizi değil biz adamı taşımaya başladık.. e atamıyoruz ayıp olmasın diye o kadar da iyi adamlarız..
Allahım cinnet geçirdim dün….
kardeşim halka bir söz verdin ve beklentiye soktun
Mesela sözünü tutabilirsin?
en son atıcam şok olcanız he shshdMesela sözünü tutabilirsin?
Olur.en son atıcam şok olcanız he shshd
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHHAAHHAHAHAHSben görmüştüm.........