Uzun Boylu Erkeklere İlginin Sebepleri

Konu sahibi son olarak 69 gün önce görüldü
Ayakkabı numarası metaforunun, aslında öyle olmadığının az kişi tarafından bilinmesi.

kısalar görüş alanına giremiyor bazen.

İlgili ve sebepliyim. Neye benzediğinin bir önemi yok boylu poslu olsun. Ama çıbık gibi zayıf olmasın. Üstüne de bi' vişne. Tşk

Üstüne bir vişneli de benden

biz de çay içelim beyler. bu hanimlar tehlikeli.

Bu kategoriye girişin taban sınırı nedir? .p

Sirasi bence kadindan kadina degisiyordur blackheart . Ayrica karakteri yazmayi unutmussun.

Ama anladim ben bunlari yazma nedenini.

Sahsen ben zeki ve uzun olmasini digerlerinden cok daha fazla onemsiyorum (ultra cirkin olmadigi muddetce).
Bir insan zekiyse, karizmasi zaten olusuyor ister istemez.
Zeki ise, is bulma konusunda hemen hemen hic sorun yasamayacak demektir, zenginlik goreceli bir kavram. Ben cogu kadinin, zenginlikten cok, erkegin bir isi bitirebilme ozelligine dikkat ettigini dusunuyorum. Cogu insan malesef, 3 ay bile ayni iste calisamiyor. Sorumluluk alamiyor kendisi, boyle olunca da ailenin sorumlulugunu alabilme kabiliyetinin de olmadigini gosteriyor.

Erkeklerin kadinlara neden maddiyat duskunu yaratiklar diye baktiklari da ayri bir soru isareti. Muhakeme yeteneklerini sorgulattiriyorlar genelde bana :p

Sana hayranım.

Son düzenleme:
Geçen kapalı yolda yürürken uzun boylu bir yağızın yanında minnak bir kız vardı.
Şöyle karşıdan bakınca deve cüce misali yakışıksızdı. Gönül işte...
Kendi adıma o kadar uzun sevgili istemem.
Statümde olmalı. Gözüme, gönlüme dokunmalı.
Bundan sonra böyle, gerisi eğlence.

Bir kadının gelişmişlik durumu önemli, zekası, algısı, seviyesi, hatta fiziksel özellikleri bile...
Erkeğin uzun, kısa zeki, aptal zengin, fakir olduğunun önemi yok.
Erkek ya da kadin kendini yeterli hissettiğinde talip olacaktır diye düşünüyorum.:)
Tabi bu arada para, yakışıklılık neyim de göreceli bir durumdur.:)

Her kadinin 10 maddelik listesi olur. Bu 10 maddeden ne kadar coguna uyarsaniz onu elde etme sansiniz o kadar artar.
Bana gore ikiside sacmalik.

Minyon adam daha iyi.. Uzun olursa pantolonu ütü masasına sığmaz..

• Beğen
Tepkiler: Aze
Minyon adam daha iyi.. Uzun olursa pantolonu ütü masasına sığmaz..

Yemin ederim çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim artık 1.85-90 arasından vazgeçtim. 1.70-75 erkek daha iyi. Daha düşmem ama.

perde taktırmak için güzel olur bence xd

1.72'yim. Perde takmak için sandalye kullanıyorum.

Uzun boylu,kaslı... Yüz yıllardır gelen üreme iç güdüsünün kalıtımı ile alakalı.
Kimi kaynaklarda insanların da çok önceden östrus siklusu gösterdiği yazar. Yani en kaba tanımla dişi erkeğini sadece belli dönem kabul eder. O dönem harici zihinsel olarak da fiziksel olarak da cinsellik de gebelik de mümkün olmaz . Tıpkı hayvanlarda olduğu gibi o dönemlerde de dişi en güçlü en yapılı erkeği kabul eder hatta erkekler kendi arasında dövüşür,kazanan dişiyle birlikte olur vs... fakat insanın zekası ve sosyal yapısı orgazmı keşfetti ve yüzyıllar içinde cinsel alışkanlıkları da değişti .Kadınlar artık isterse her an ilişkiye girebiliyor mesela. Sapyoseksüel gibi kavramlar çıktı. Uzun boyluluk,kaslılık gibi kavramlar küreselleşen dünya da geçici hevesler dışında çok da iş yapmıyor. Özellikle kişi işsiz güçsüzse, ya da aptalsa...Bakıyorsunuz güzel bir kadına, yanında size göre tipsiz biri varsa "bu adamı nasıl sevmiş" diyorsunuz.E sevebilir. İlkel duygular hala varlığını sürdürse de, tam teşekküllü söz sahibi değil artık.

Geri