Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sirasi bence kadindan kadina degisiyordur blackheart . Ayrica karakteri yazmayi unutmussun.
Ama anladim ben bunlari yazma nedenini.
Sahsen ben zeki ve uzun olmasini digerlerinden cok daha fazla onemsiyorum (ultra cirkin olmadigi muddetce).
Bir insan zekiyse, karizmasi zaten olusuyor ister istemez.
Zeki ise, is bulma konusunda hemen hemen hic sorun yasamayacak demektir, zenginlik goreceli bir kavram. Ben cogu kadinin, zenginlikten cok, erkegin bir isi bitirebilme ozelligine dikkat ettigini dusunuyorum. Cogu insan malesef, 3 ay bile ayni iste calisamiyor. Sorumluluk alamiyor kendisi, boyle olunca da ailenin sorumlulugunu alabilme kabiliyetinin de olmadigini gosteriyor.
Erkeklerin kadinlara neden maddiyat duskunu yaratiklar diye baktiklari da ayri bir soru isareti. Muhakeme yeteneklerini sorgulattiriyorlar genelde bana :p
Minyon adam daha iyi.. Uzun olursa pantolonu ütü masasına sığmaz..
Perdeye 473 tane tüğme takan perdeciyi gerisi sakıncalı yere gidiyor.1.72'yim. Perde takmak için sandalye kullanıyorum.