Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Genellemeler her zaman yanlıştır Shini ama çoğunluk, yukarıda bahsettiğim kriterleri ciddi anlamda önemsiyor.
Maddiyata düşkün olmak neden kötü - yanlış bir algıya neden oluyor ben de bunu anlamıyorum. Kadın olsaydım zengin erkek tercih ederdim şahsen.
Elbette bir kadın ayaklarının üzerinde durabilmeli , ekonomik gücünü eline almalı ama zengin erkek ayağıma kadar gelmiş, neden öncelik tanımayayım ki?![]()
Neden zengin erkek tek kriter olsun bir kadın için?
Az önceki yazdığınızı da okudum orada kadınlara alttan alttan giydirip sonra şimdi neden kötü bir algıya neden oluyor diye düşünmeniz çok ilginç.
''Yukarıdaki başlıklardan devam edersek eğer zenginseniz, geri kalanların bir önemi yoktur, çirkin , kısa ve aptal olsanız da : Yakışıklısınız.''
Bu seviyeli bir ilişki isteyen kadın için kriter değildir. Filmlerde gördüğünüz eskort hanımlar sizi yanıltmış sanırım.
Neyse sizin dediğiniz gibi,siz kadın olursanız o tercihi değerlendirirsiniz o zaman.
Sorunun içinde zaten cevabı veriyorsun, zengin olması tek kriter olması için yeterli.
Ayrıca kadınlara giydirdiğimi eskortlardan örnek vererek , yani kadınları yererek mi iddia ediyorsun? Bu nasıl bir kafa yapısı?
Hala aynı şeyi söylüyorum , eğer biraz düşünmek gibi çok basit bir şeyi başarabilirseniz anlarsınız:
Kadın olsam , zengin erkeğe şans veririm. Aptal olması da benim için bonus olur.
Kaldı ki beni doğrulayan yüzlerce örnek var.
Hah suçlu ben oldum neyse,
Şansınızı denemelisiniz o zaman diyerek çekiliyorum.
''Şansınızı denemelisiniz'' cümlesi ile hala kadınlık kavramını iki paralık eden cümlelerini cehaletine mi ,çocukluğuna mı vermek gerek bilmiyorum ama çok samimi ve içten söylüyorum , düşünmek önemlidir. Biraz düşün , hala kurtulma şansın var.
Oggy sen ne arıyon bu konuda![]()