Uzaylılara inanır mısınız ? Hayalinizdeki uzaylıyı tanımlayın

Konu sahibi son olarak 3658 gün önce görüldü
Uzayda dünya dışı yaşam olabilir denildiğinde kanıt isteyen EkSen , sorgusuz sualsiz koşulsuz şartsız Allah'a inanmaktadır. Bu bir akıl tutulmasıdır (du biraz heyecan olsun abi :) ). Teorilerin kanıtlarla kanunlaştığını söyleyen bu bilim adamı arkadaşıma,Allahın varlığına ispat için yine allahın gönderdiğine inanılan kuranı delil göstermek hiç de abes gelmez.pes, vallahi pes..

O kadar adamın arasında şu oltaya sen mi geldin Cli :)
Oysa ki okumuş adamsın, uzaylıların bilimsel bir tartışma olduğunu VE KANIT İSTEDİĞİNİ ALLAH'IN ise imani bir tartışma olduğunu ve kanıt değil İLHAM istediğini biliyor olman gerekti .. Teorilerin kanıtlarla kanunlaştığını da ben değil BİLİM söyler ..
Ayrıca Kuran indirilmemiş olsaydı da ALLAH'ın varlığına kanıtlarımızı gösterirdik ki siz bunun adına inanç biz ise İMAN diyoruz ..
Sana bu zamana kadar içindeki nefret çukurunda yaşattığın YOBAZ Müslüman tarzının dışında bir tarzla yaklaşmama ve her defasında " bu adam ne biçim Müslüman yav " sorusunu kafanda uyandırmama rağmen yine de ısrarla hemen her konuda İnançlıları dişlemeye gayret ediyorsun .. Şu gösterdiğin gayreti biraz da berrak bir kafayla kusursuz düzenin işleyişi için göstersen belki tomurcuklar açılacak ruhunda .. Belki de hiç bir şey olmayacak .. Yine de senden umudumu kesmiş değilim ..

cosmos'un babası carl sagan'ın şöyle müthiş bi sözü var: "evrende yalnız olduğumuzu iddia etmek, okyanustan bir damla su alıp balinaların olmadığını söylemekten farksızdır"

Evrende yalnız değiliz ALLAH her yerde .. Sagan'a gelince ; Balinaların varlığından haberi olarak kurmuş bu cümleyi :) VARSA GÖSTERSEYDİ BİZLERE DE BİR UZAYLI FORMU o zaman anlamlı olurdu bu cümlesi ..

Evrende yalnız değiliz ALLAH her yerde .. Sagan'a gelince ; Balinaların varlığından haberi olarak kurmuş bu cümleyi :) VARSA GÖSTERSEYDİ BİZLERE DE BİR UZAYLI FORMU o zaman anlamlı olurdu bu cümlesi ..

abi UZAYLILIK fütüristik bir tartışmadır kanıt değil INTERSTELLAR TEKNOLOJİSİ gerektirir

Ooo işine gelince iman işine gelince bilim.gidin elinizi yüzünüzü yıkayın. O zaman ben de uzaylıların olduğuna, hatta bizi uzaylıların denek hayvanı olarak "imal" ettiklerin "IMAN" ediyorum.inancıma saygı duyun.size bunu kanıtlamak zorunda değilim.iman meselesi

Al şimdi çal thug life müziğini gurban olduğum EkSen

uzaylılarla ilgili okuduğum en boş dökümandı.

"bu güne kadar hiçbir uzaylıyla iletişime geçilmemiştir, hiçbir uzaylı görülmemiştir" ee bu tuhaf ama uzaylıların olmadığını söylemek için yeterli değil.

bu tarz yazılarla olayı kısır döngüye sokarsınız, eğer tartışılacak bir şey varsa kendi yorumunuzla objektif yazılar paylaşın lütfen.

Ooo işine gelince iman işine gelince bilim.gidin elinizi yüzünüzü yıkayın. O zaman ben de uzaylıların olduğuna, hatta bizi uzaylıların denek hayvanı olarak "imal" ettiklerin "IMAN" ediyorum.inancıma saygı duyun.size bunu kanıtlamak zorunda değilim.iman meselesi

Al şimdi çal thug life müziğini gurban olduğum EkSen

İyi de bebeğem uzaylıları tartışan bilimdir bilim de kanıt ister .. Hatta bilim Yaratıcının varlığına bile kanıt bulmak için Cern'i başlattı ..
Ama sende ilerleme var bak, sonunda bir yaratıcıya inanmaya başladın o da güzel :asd:

Bundan sonra benden çekeceğin var ey uzaylı müridi .. Tekbirr ; COSMOSSSS

Hayalimdeki uzaylı; esmer, uzun boylu, hafif hafif kasları olan, yeşil gözlü, gür saçlara sahip, konuşması akıcı, her konuda az çok fikri olan, hoş ve sade görünümlü, mütevazı biri.
Unutmadan birde uzayın sahibi olursa tam olur.

uzaylılarla ilgili okuduğum en boş dökümandı.

"bu güne kadar hiçbir uzaylıyla iletişime geçilmemiştir, hiçbir uzaylı görülmemiştir" ee bu tuhaf da uzaylıların olmadığını söylemek için yeterli değil.

bu tarz yazılarla olayı kısır döngüye sokarsınız, eğer tartışılacak bir şey varsa kendi yorumunuzla objektif yazılar paylaşın lütfen.

Sabahtan beri kendi cümlelerimi kuruyorum zaten bootmu sandın beni :)
Eğer cebinden para çıkarıp gösteremiyorsan paran yok demektir ama " ben para kullanmam kredi kartım var " dersen o teknolojiyi de göstermen gerek .. Yani bir uzaylı formu ya da onlara ait bir materyal gösteremediğiniz müddetçe bu sadece bir teori olarak kalacaktır .. İnanırsınız inanmazsınız ama kimseyi bir teoriye inanmaya zorlayamazsınız ..

Sabahtan beri kendi cümlelerimi kuruyorum zaten bootmu sandın beni :)
Eğer cebinden para çıkarıp gösteremiyorsan paran yok demektir ama " ben para kullanmam kredi kartım var " dersen o teknolojiyi de göstermen gerek .. Yani bir uzaylı formu ya da onlara ait bir materyal gösteremediğiniz müddetçe bu sadece bir teori olarak kalacaktır .. İnanırsınız inanmazsınız ama kimseyi bir teoriye inanmaya zorlayamazsınız ..

bir bilginin teori olabilmesi için bir çok basamaktan geçmesi gerekiyor şayet bu basamaklarla gerçekliği büyük ölçüde kanıtlanıyor, mesela;
uzayfa yaşam var mı diye bir soru sorulur, bununla ilgili çeşitli gözlemler yapılır, yapılan gözlemlerdeki tüm veriler toplanır ve analiz edilir, konuyla ilgili hipotez kurulur, deney ve gözlemler ışığında çeşitli çözümler üretilir, kurulan hipotez doğrultusunda tutarlı sonuçların çıkartılması için bir çok tahminler yapılır.
bilimsel en ufak bir çelişki, soru işareti kalmadığı taktirde kontrollü deneylere başlanır ve yapılan tahminlerin tutarlılığı test edilir. bu testlerin ışığında hipotezlere artık teori denir ve bu aşamada bilginin doğruluğu büyük ölçüde kabul edilmiştir.

siz bunun teori olduğunu kabul ettiyseniz gelişme var demektir

uzaylı olsa ne olucak abi düşünsenize dünyaya iniolar hemde türkiyeye böle sülalece yarısını teröristleri yakladık diye akp alır seçim kampanyası için ufak tefek olanları kaçırırlar dilendirirler falan üstgeçitlerde ışıklarda araba camı silerler yarısı taksimde baliciler yüzünden tecavüze uğrar kimisi pezevenglerin eline düşer bi kaçıda kaçak işci olarak çalıştırılır erifler zaten uzayda yaşıosa bizim teknolojiyle fazla ilgilenmezler sanırım hem dünyaya inmeye kalkarlarsa vay hallerine insanoğlu ters yatırıp düz z**er garipleri akılları varsa gelmezler

bir bilginin teori olabilmesi için bir çok basamaktan geçmesi gerekiyor şayet bu basamaklarla gerçekliği büyük ölçüde kanıtlanıyor, mesela;
uzayfa yaşam var mı diye bir soru sorulur, bununla ilgili çeşitli gözlemler yapılır, yapılan gözlemlerdeki tüm veriler toplanır ve analiz edilir, konuyla ilgili hipotez kurulur, deney ve gözlemler ışığında çeşitli çözümler üretilir, kurulan hipotez doğrultusunda tutarlı sonuçların çıkartılması için bir çok tahminler yapılır.
bilimsel en ufak bir çelişki, soru işareti kalmadığı taktirde kontrollü deneylere başlanır ve yapılan tahminlerin tutarlılığı test edilir. bu testlerin ışığında hipotezlere artık teori denir ve bu aşamada bilginin doğruluğu büyük ölçüde kabul edilmiştir.

siz bunun teori olduğunu kabul ettiyseniz gelişme var demektir

İşte sadece teori olduğunu belirtiyorum bilimsel teori olduğunu söylemiyorum .. Kimse de söyleyemez zaten .. Deney ve gözlemler ışığında doğruluğu KANITLANMIŞ tek bir form örneği yokken teoriden öteye geçemiyor ..
Elbette ki ben bunun bir gerçek olmadığını kabul ediyorum zira uzaylı diye bir şey yok bana göre .. VARSA BUYURUN KANITLAYIN ?

Tek gozlu ve yesil renkli yaratiklar olabilirler ajssgsjsgs
Sevimli canavarlar (siz izlememis olabilirsiniz ama ben seviyorum animasyon cocuk filmlerini;p) filmindeki o karakter gibi tipkisi, sevimli xd

inanıyorum ama bir taanım yapamam

Bencede varlar, ama aklimdaki uzayli tipini tanimlayamiyorum.
Oyle gosterilenler gibi sevimli olduklarini dusunmuyorum.

Geri