Uzaylılara inanır mısınız ? Hayalinizdeki uzaylıyı tanımlayın

Konu sahibi son olarak 3657 gün önce görüldü
İşin doğrusu uzaylılar cinlerdir diyemiyorum, o konuda ısrarlı sorularıma karşın bu bir sırmış ve işin aslını söylemiyor hocam ama bağlantı var ondan eminim de nasıl onu öğrenemedim işte ..

Bildiğim kadarı ile gözüken uzaylılar cinler diye biliyorum abi. Hani geçen bir adres atmıştım incelemeni istemiştim orada söyletti. Uzay gemisini bile nasıl yaptıklarını anlattı tabi ne kadar doğru Allah bilir.

Bildiğim kadarı ile gözüken uzaylılar cinler diye biliyorum abi. Hani geçen bir adres atmıştım incelemeni istemiştim orada söyletti. Uzay gemisini bile nasıl yaptıklarını anlattı tabi ne kadar doğru Allah bilir.

Bende öyle biliyordum ama bunu dile getirdiğimde güldü abim bana .. Çok daha farklı dedi ama gerisini bir türlü söyletemedim ..

Gelişmiş fizyolojiye sahip olmayan milyonlarca uzaylı ırkı olduğuna inansamda ..
Dünya örneğinde ki gibi bir gelişmişliğe (fizyolojik) sahip uzaylı olduğuna pek inanacağım gelmiyor ..

Ama hayal dünyamda uzaylılar ..
Çok kısa boylu (Ben denizlerin ve yoğun su varlığının insanları uzun yaptığını düşünüyorum daha çok ve uzay okyanuslarla dolu değil hayal dünyamda)
İnsanlara göre daha hızlı hareket eden ve düşünen ..
Bizim santraçta sonra ki hamleleri hesap etme yeteneğimiz örneğinde ki gibi olasılıkları iyi hesaplayan ve bu yetenekleriyle bizi son derece çaresiz bırakabilecek ..
ve silahları kalabalık olmaları (karıncalar gibi) olan bir tür ..

hayalimdeki uzaylı;
tercihen kumral veya sarışın, bronz tenli, renkli göz olabilir, ince bilekli, yuvarlak ve sert hatlara sahip aynı zamanda 85d olsun, ne bilim espirili, anlayışlı, en az iki dil bilen, prezentabl, mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, evde işveli, falan filan,
bu özelliklerde bir uzaylı gelip beni kaçırabilir, uzay mekiğine çıkarabilir, orda beni soyup üstümde deneyler yapabilir, efendime söyleyim kırbaçasdbhahsdgad
...

SON YORUMUM HAYIRLI CUMA GECESİ VE GÜNÜ DİLERİM Uçan daireler ve UFO yalanları
Sual: Uzaylı insanların varlığı doğru mudur? UFO’ların aslı nedir?
CEVAP
Asırlardır, dinsizler, dinleri inkâr etmek için çeşitli yalanlar uydurdular. Mesela, Âdem aleyhisselamı inkâr etmek için ilk insanların vahşi olduğunu, maymundan geldiğini, dil bilmediğini de söylerler. Halbuki Allahü teâlâ, bütün eşyanın, ismini, ilmini ve sanatını Hazret-i Âdem’e öğrettiğini bildiriyor. (Bekara 31)

“Tanrıların Arabaları” diye kurgu yazılar yazan Erich von Danikenbunlardan biri, Mısır Piramitleri gibi harikaları görünce, (Bunları insan yapamaz. Tanrılar yapmış olabilir) düşüncesiyle hayaller üretmiştir. Kâfir kafası, tanrı çok olursa çok iş yapar sanıyor. Her şeye gücü yeten bir Allah’ı düşünemiyor.

Dinsiz, tanrıya inanmaz. Fakat Müslümanların itikadlarını bozmak için birçok tanrının olduğunu söyler. Bunun için Gök tanrıları veya Tanrıların Arabaları demeleri de inkârcılıklarından ileri gelmektedir. Cennetle, Cehennemle alay ederler. (Cehennemde dansözler var. Biz Cenneti değil, Cehennemi isteriz) derler. Bunları, Cehenneme inandıkları için değil, inananlarla alay etmek için söylüyorlar. Çok tanrıdan bahsetmeleri de bundandır.

İnsan maymundan gelmiş diyenlere, yani evrim masalına, bilim havası vermek için antropolog demişlerdir. Aslında vicdanlı bir biyolog veya antropolog, ilme ihanet etmez. İnsan kafatasına maymun veya domuz dişi koyup ilim adına ortaya sürmez… [Geniş bilgi için Darwin ve Evrim Teorisi maddesini okuyunuz.]

Bu işleri dinsizler yürütürken, bazı Müslümanların da UFO yalanına inanmaları, hele bazı Müslümanların, (Merih’te Müslüman kardeşlerimiz var) demesi üzerine bu yazıyı yazmak bize vacip oldu. Bu yazıyı yazmaya karar verince, birkaç kişiye söyledim. İmanlı bir zat, (UFO’lar hakkında size bir brifing vereyim dedi. Üç arkadaşla birlikte bir saat kadar süren brifingi izledik. Bu da, Daniken’in etkisinde kalmış. UFO diye bize, kazılarda bulunmuş tarihi eserleri gösterdi. Diyelim ki o eserleri şimdi yapmak mümkün değil. Bu neyi gösterir? O devrin teknikte çok ileri olduğunu gösterir. Kazılarda medeniyetlere rastlanması, eski insanların tamamının vahşi olmadıklarını göstermektedir. Kazılarda ilkel toplumlara da rastlanması medeniyetlerin zirveye çıktığını, sonra çeşitli sebeplerle yıkıldığını göstermektedir. Medeniyetler zirvede iken, teknik çok ileri idi. Tıb da çok ilerlemişti, her hastalığın çaresi bulunuyordu. Bugünkü radarlar eskilerin yanında çok ilkel kalır. Her medeniyet, deprem, Hazret-i Nuh’un tufanı gibi bir sebeple yok olunca, yenisini kurmak için sıfırdan başlamak gerekir. Bu eski medeniyetleri kuranlara, tanrıların adamları veya UFO demek ne kadar mantıksız ve ilim dışıdır.

UFO, Unidentified Flying Objects kelimelerinin baş harfleridir. Buna meçhul uçan cisimler denmiştir. Yani, gökyüzünde görülüp de ne olduğu bilinmeyen şeylere bu isim verilmiştir. UFO’lar, uzay gemisi, uçan daireler, uzaydan gelen insanlar zannedildi. Hâlâ da bunlar söyleniyor. Bugünkü tekniğin bunları tespit etmesi zor mu sanki? Amerikan Hava Kuvvetleri bunların ne olduğunu araştırdı. Neticede, dağlarda görünen oval şeylerin, bulutların içindeki buz kristallerinden yansıyan ışık topları olduğu tespit edildi. Ayrıca, bazı savaş uçaklarının uçan daire şeklinde olduğu da bir gerçektir. Süper güçler, teknoloji savaşında yaptığı çalışmaları gizlemek için, gizli çalışmalarını UFO ile kamufle etmeye çalışıyorlar. Şuranın buranın insanları daire şeklinde bir şey görünce, (İşte UFO) diyorlar. UFO, gezegenlerden gelen insan değildir. Çünkü bugünkü teknik, gezegenlerde hayat olmadığını tespit etmiştir.

Konularında uzman 16 bilim adamı, konuyu bilimsel olarak incelemişler, UFO’ların aslı olmadığını bir kez daha ispat etmişler,(Daniken Duruşması) isimli eserlerinde, Daniken’e hak ettiği şamarı vurmuşlardır. Fakat buna rağmen, hâlâ ülkemizde, bilimsel teknolojiye karşı çıkan mutaassıp [bağnaz] kimselerin bulunmasına hayret ediyoruz.

Müslümanlar, gezegenlerde insan veya insan gibi canlı varlık bulunmadığını bildirdiği için, din düşmanları, UFO diye bir yalan uydurdular. Allah’a inanmazlar. Fakat Müslümanların itikadlarını bozmak için birçok tanrının olduğunu söylerler. Bunun için Gök tanrıları veya Tanrıların Arabaları demeleri de inkârcılıklarından ileri gelmektedir.

Dinsizlerin hilesi çoktur. Hiçbirinin aslı yoktur. Gerçeği öğrenmeli, oyunlarına gelmemeli.

Sual: Gezegenlerde insan var mı?
CEVAP
Hayır, insan yoktur.

Sual: Feza sonsuz mu?
CEVAP
Hayır. Sonsuz sanılan feza, henüz birinci semadır.

Uzaylı diye hitap etmek değil de, Koca evren de yalnız olduğumuzu düşünmek çok saçma.

ya bununla ilgili zibilyon tane video zibilyon tane enstitü kurulmuş deneyler yapıldığı söyleniyor ve bizzat benim bilgisayarımda kayıtlı olan sayfalarca döküman var.

buraya kurandan cümleler yazıp konu kilit beyler seviyesine getirmeyin biraz beyin fırtınası yapın abi

şuanki tekololoji pekala tüm uçan cisimleri tanımlıyor fakat bizim dünyadan ve uzaya gönderdiğimiz tüm uydularla dahi evrenin tırnak ucu kadar bir yeri bile göremezken uzaylı yoktur diyen biri ya salaktır yada trollüyodur.
(trollüyosa bi adım öne çıksın :D)

bana uzaylıların olmadığını delillerle ispat etmediğiniz sürece -ki şuanki teknoloji ile imkansız- ben aksine inanmıyorum.

Uzaylıların olduğuna delil var mı ?
Bunun bir teori olduğunun farkındasınız değil mi ?

Uzaylıların olduğuna delil var mı ?
Bunun bir teori olduğunun farkındasınız değil mi ?

ben buraya delil yığarım ama tabii ki bunların gerçekliğini tartışabiliriz, ne kadar tatmin eder bilmiyorum.

ama objektif değilsiniz, isteseniz de olamazsınız bunun için sizi suçlamıyorum.

ben buraya delil yığarım ama tabii ki bunların gerçekliğini tartışabiliriz, ne kadar tatmin eder bilmiyorum.

ama objektif değilsiniz, isteseniz de olamazsınız bunun için sizi suçlamıyorum.

Elbette objektif değilim tıpkı senin de olmadığın gibi .. Delil diye yığacaklarının alalarını araştrdım bilirim az çok .. Uzaylı bir teoridir ve ispatlanırsa yasa haline gelir .. Bilimin işleyişi bu şekilde .. Aslında tartışmak bile anlamsız, sen olduklarına inanırsın başkası inanmaz o kadar ..

Uzaylılar varsa onlar da aralarında dünyalılara inanıyor musunuz diye tartışıyorlar mıdır acaba?

Elbette objektif değilim tıpkı senin de olmadığın gibi .. Delil diye yığacaklarının alalarını araştrdım bilirim az çok .. Uzaylı bir teoridir ve ispatlanırsa yasa haline gelir .. Bilimin işleyişi bu şekilde .. Aslında tartışmak bile anlamsız, sen olduklarına inanırsın başkası inanmaz o kadar ..

uzaylılara inanmak bir din veya kutsal kitap değildir abi,gerekli araştırmayı yaptım kendimce yorumladım ve fikirlerimi yazılarla dile getirdim zamanında, uzun süre uğraştım bununla.
yeterince de objektifim bu konuda şayet herkesi dinledim, her türlü yorumu değerlendirdim.

insanoğlu dünya üzerinde 4.7 milyar yıldır yaşamasına rağmen hala günümüzde okyanusta yeni canlılar keşfediliyorken, tarifini yaparken bile kelime bulamadığım bu görkemli evrende nasıl insanoğlundan başka yaşam formu olmadığını iddia edersiniz?

benim kızdığım nokta bu, ben asla demiyorum uzaylıları şu şu delillerle ispat ettik hepsi gerçektir diye ama kimse çıkıpta uzaylılar yoktur demesin, komik olmuyor kusura bakmayın

Kainatın uçsuz bucaklığı içinde bir zerre tanesi olan dünyadan başka hiç bir gezegende canlı olmaması fikri bazılarımıza imkansız geliyor eyvaALLAH ..
Lakin bir de şu yönden bakın ; Bu devasa düzende tek canlıların bizler olması ihtimali de Yaratıcının kudretinin bir parodisi olabilir de ..
Velhasılı ben başka bir yaşam formu daha görmeden olduklarına inanamam, inananlara da saygı duyarım ..

Uzayda dünya dışı yaşam olabilir denildiğinde kanıt isteyen EkSen , sorgusuz sualsiz koşulsuz şartsız Allah'a inanmaktadır. Bu bir akıl tutulmasıdır (du biraz heyecan olsun abi :) ). Teorilerin kanıtlarla kanunlaştığını söyleyen bu bilim adamı arkadaşıma,Allahın varlığına ispat için yine allahın gönderdiğine inanılan kuranı delil göstermek hiç de abes gelmez.pes, vallahi pes..

cosmos'un babası carl sagan'ın şöyle müthiş bi sözü var: "evrende yalnız olduğumuzu iddia etmek, okyanustan bir damla su alıp balinaların olmadığını söylemekten farksızdır"

shady hacı çok pis çakmışım ha :) bu da mı gol değil diyesi geliyor insanın:D

inanırım

hayalimdeki uzaylı

uzay gemisi hediye eden :p

Geri