Uzaylılar Neden Bizlerle Temas Kurmuyor ?

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 2137 gün önce görüldü
Geçen bir uzaylı geldi ve dedi ki;
-Lan recep ne yapıyorsun?
Dedim ki;
-İçiyorum.
Dedi ki;
-Zıkkım iç :T:

İnsanlarla iletişim kuruyoruz da ne hayrını görüyoruz Ahmet :T:

en güzeli kurmamak Zeynepcim adamın biri demişki insanları sevmenin en iyi yolu onlarla hiç tanışmamak yaaa sen beni dinle zararlı çıkmassın :)

o zaman ben kendimi bir fanusun içine iliştireyim anca o zaman bu dediğini dinleyebilirim :T:

Üşeniyorlardır. onlar bizim ayağımıza gelsin biz mi gidelim diyorlardır. türk kanı olabilir.

Feyzaa Haklı olabilirsin. Senle uzaylıları tartışmayacağım. Çünkü bir yere varamayacağız galiba :)
Bu güzel tartışma için teşekkür ederim. Zamanı gelince umarım gerçekleri görürsün iyisiyle.

Turkiyeye gelse kacirip dilendirirler heralde uzaylilari .....

Feyzaa Aksini desem mesele uzayacak işte anla :D kibarca konuyu kapatmak için dedim. :D

Gezegenler arası yolculuk yapabilecek seviyede varlıklar niye temas kursun ki bizimle ? Çok iyi niyetli olsalar bize yardım etmek isteseler, bizim o yardımı kötüye kullanıp savaş çıkaracağımızı bilirler. Sömürmeye gelseler, sömürecek bişeyler yok, köle yapmaya gelseler ihtiyaçları yok atsan atılmaz, satsan satılmaz varlıklarız. Şahsen uzaylı olsam dünyaya bi göz atsam ÖSYM ve Reco'yu gördükten sonra direkt geri basarım. Ne işim olcak dünya ile :P

Ya da tam tersi, teknoloji olarak çok geride olabilirler. Ama mutlaka uzaylı dediğimiz başka gezegenlerde yaşayan varlıklar vardır. Evrende yalniz olduğumuzu düşünmek çok bencilce olur.

Uzayda uzaylıların olup olmadığını bilmiyoruz ancak madem uzaylılar yok neden diğer gezegenler yaratılmış olabilir? sonuçta biz oralarda yaşayamıyoruz. ve aynı zamanda uzaylılar farklı boyutlarda yaşıyor olabilirlermi acaba ?

Geri