Uzaylılar Neden Bizlerle Temas Kurmuyor ?

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 2133 gün önce görüldü
Bu bir sallama teoridir.
- Dünyamız gelişmiş uygarlıklardan çok uzakta olabilir.
- Bizi tespit edecek kadar gelişememiş olabilirler.
- Bizimle iletişime geçmek için herhangi bir sebepleri olmayabilir.
- Bizim algılayabileceğimiz seviyenin üstünde farklı boyutlarda yaşıyor olabilirler.

İlk önce uzaylı var mı onu soruşturmak gerek. Bence uzaylı diye bir şey yok.

İzleyip izleyip gülüyorlardır bize, iletişime ne gerek var deyip.

Uzaylılar var ise ben yok diyorum. Dünya var olduğundan belli var olduklarına dair sağlam bir kanıt neden yok. Hep montajlı resimler ve videolar var. Nedense hep Amerika,da gözüküyor bu hayal ürünü uzaylılar. Eğer uzaylılar var olsalardı bunu şimdiye kadar anlardık. Çoğu kişi gördüğü cinleri hep uzaylı diye tanıttılar. İnsanlarda bunlara uzaylı diye bir güzel inandılar.

Uzaylılar var ise ben yok diyorum. Dünya var olduğundan belli var olduklarına dair sağlam bir kanıt neden yok. Hep montajlı resimler ve videolar var. Nedense hep Amerika,da gözüküyor bu hayal ürünü uzaylılar. Eğer uzaylılar var olsalardı bunu şimdiye kadar anlardık. Çoğu kişi gördüğü cinleri hep uzaylı diye tanıttılar. İnsanlarda bunlara uzaylı diye bir güzel inandılar.

yokluğu kanıtlanmamış olana yok diyemessin ki tabiki buda bir teori dünyadan ışık yolu uzakta bir gezegene bile gidemiyoruz daha varlar varlar hatta Jesse James bitanesini evde besliyo kuş kafesiyle yakalamış

PaRSa senin dediğin gibi tam tersi olarak varlığı ispatlanmamış bir şeyler için var demekte doğru olmaz. Ama baktığım zaman evren ne kadar süredir var. Bence uzaylı var olsaydı. Allah bunu cinler gibi kuranda bildirirdi diye tahmin ediyorum. Bir şekilde uzaylılarda hayvanlar gibi aklı olmayan bir varlıklar ise kuranda belirtilmemiş de olabilir.

PaRSa senin dediğin gibi tam tersi olarak varlığı ispatlanmamış bir şeyler için var demekte doğru olmaz. Ama baktığım zaman evren ne kadar süredir var. Bence uzaylı var olsaydı. Allah bunu cinler gibi kuranda bildirirdi diye tahmin ediyorum. Bir şekilde uzaylılarda hayvanlar gibi aklı olmayan bir varlıklar ise kuranda belirtilmemiş de olabilir.

Ama Kuran-ı Kerimde 18 bin alemden bahsediyor oda var yani yok diyemessinn bende var demiyorum ki zaten olabilitesi var diyorum varsa gelip beni kaçırsınlar istiyorum çokmu şey ediyorum acaba

Ama Kuran-ı Kerimde 18 bin alemden bahsediyor oda var yani yok diyemessinn bende var demiyorum ki zaten olabilitesi var diyorum varsa gelip beni kaçırsınlar istiyorum çokmu şey ediyorum acaba

Bence çok şey istiyorsun :D

Uzayli bildiklerimiz, bizlerden daha farkli olanlara denir. Mesela 3 harf dedin, onlar atesten yaratilmistir, biz insanlar ise topraktan. Kim bilir daha nekadar cok varlik vardir, bizim haberimiz olmadan. Cunku hava ve su elementleri de var. Hem ben bazi hadisi serifler de okumustum, orada da acik acik deniliyordu bizden baska varliklarda oldugunu, fakat gormedigimizi. Butun hersey bir sebeble yaratilmistir. Kim bilir gezegenler baska bir varliklarin dunyasidir.

Yani Amerikada gorulen seyleri uzayli olarak algilamak, veya uzayli denildiginde direk yesil yuzlu, filmlerde ki gibi goruntulerin aklina gelmesine gerek yok. Gerce benim aklima da bu yesil yuzlu filmlerde ki uzayli geliyor, ama konu bu degil, bu fantazimiz.

Evren akla mantığa sığmayacak kadar büyük. Dediğin gibi belki vardır. Belkide yoktur. Doğrusunu Allah bilir. Bende bu zamana kadar edindiğim bilgiler çerçevesinde yazdım. Şimdi baktığımda. Allah insanları ve cinleri bana ibadet etsin diye yarattım diyor. Peki başka aklı yerinde cinler ve insanlar gibi düşünen varlıklar olsaydı bunlar uzaylı diyelim. Neden burada belirtilmedi. Uzaylılar varsa Allah onların varlığını mı gizliyor bizden yoksa.

siz inanmıyorsunuz ama ben uzaylı gördüm. giresunda yaşıyor olduğum halde plütondan kız düşürmüştüm. kızın yanına gidip gelme olayı çok pahalıya geldiği için kendimi riske atıp ışınlanmayı denemeye karar verdim. her gece sevgilimin yanına gidip antenlerini okşayıp uyumasını izleyecektim. bu hayaller eşliğinde ışınlanma cihazına girdim, gözlerimi kapadım, hiçbir şey olmuyordu. inancımı kaybetmeye başladığım anda bedenimin moneküllerine ayrıldığını hissettim ve evden dışarı ışınlanıp plütona doğru yol almaya başladım. ilk olduğu için heycanlıydım ve çok hızlı ışınlanıyordum. neptünden marsa, marstan merküre süzüldüm. plüton istikametinde süzülüyordum ki annem tarafından ışınlanırken altına sofra bezi ser moneküllerin dökülmesin diye dürtüldüm. ondan sonra bi daha da ışınlanamadım, kızla da ayrıldık zaten.

[YOUTUBE]My4XWlmdb3A[/YOUTUBE]

turkiyede cekilmis gercek ufo resimleri

Geri