Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim demiş uzaylı yok diye..
Onlarda Türk dizilerine bayılmış en sevdikleri dizide Yaprak Dökümü'ymüş![]()
çünkü uzaylılar türkçe bilmiyo, manyak mısınız.
merhaba yasiniz nedir ??
Saçma denemeden önce biraz araştırmayı deneseydin belki neden dediğimi anlardın. Cinlerin dünyaya gelmesi yasak demişsin de saten dünyada yaşamıyorlar mı? Sadece aramızda boyut farkı var.Son cumlelerinde dusuncelerini acikladin, sadece biraz sacma buldum. Hic birsey, hic bir sekilde gizlenmiyor. Sadece butun varliklar, birbirimizden degisik bir sekilde yaratildi ve hepsinin baska bir 'dunyasi' var diyelim. Alakamiz yoksa, neden birbirlerimizi gorelim? Bu iyilikten daha cok kotuluge kaciyor. Herseyin sebebi var. Hem neden hep 3 harften bahsediyorsun ki? Sanki onlardan baska varliklar yok. Tamam, var, fakat BI onlari bildigimiz icin, ondan onlarla kiyasladin. Degisik bir sekilde yaratilmis olanlar, alemleri farkli olanlar, birbirlerine uygun degildir. Bu yuzden mesela 3 harflilerin dunyaya gelmeleri yasaktir, hatta gunahtir. Onlar icin bu kesinlikle yasaklanmistir. Insanlar gibi dusundukleri icin, onlari insan etmez. Aksine, dunyaya gelmezdiler ozaman. Bu yuzden onlara 'uzayli' termini kullanmani sacma buldum.
Evet yasiyorlar ve evet, hala yasak diye biliyorum. Ve evet, boyut farki var. Madem cogu seyi biliyorsun bu konuda, deminki yorumunda ki sorulari da bilmen gerek.
Bilmeseydim, bahsettiklerimi yazamazdim. Seninde dedigin gibi, yazdiklarimi biraz bilgi, biraz mantik, biraz da kendi dusuncelerimle yaziyorum. Ve hala yasak diye yazdigim cumle, soruna ikinci defa yanitti. :hello:
Oteki adimdan dolayi bana uzayli diyorlar biriniin beni alip goturmesini bekliom dunya yetmio sfssasfa
~
U.c.u.k
Evet babaannemin adini koymuslarzekiye mi ismin![]()
Evet babaannemin adini koymuslar![]()
~
U.c.u.k
Yok buyudum arada diyen oldu kucukken o adi hic kullanamazlardi doverdimsu an diyen yoktur ama kucuklukte olmustur![]()
[sıze="2"]
yok buyudum arada diyen oldu kucukken o adi hic kullanamazlardi doverdim :d
~
u.c.u.k[/sıze]