Uzaylılar Neden Bizlerle Temas Kurmuyor ?

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 2138 gün önce görüldü
Kim demiş uzaylı yok diye..
Onlarda Türk dizilerine bayılmış en sevdikleri dizide Yaprak Dökümü'ymüş:)

Bi tanesi Parsayı alıp götürse, ondan bi sürü klonlasa fena mı olur?

ne oluyo lan bugün bi uzaylı kafası yaşıyo forum

Son cumlelerinde dusuncelerini acikladin, sadece biraz sacma buldum. Hic birsey, hic bir sekilde gizlenmiyor. Sadece butun varliklar, birbirimizden degisik bir sekilde yaratildi ve hepsinin baska bir 'dunyasi' var diyelim. Alakamiz yoksa, neden birbirlerimizi gorelim? Bu iyilikten daha cok kotuluge kaciyor. Herseyin sebebi var. Hem neden hep 3 harften bahsediyorsun ki? Sanki onlardan baska varliklar yok. Tamam, var, fakat BI onlari bildigimiz icin, ondan onlarla kiyasladin. Degisik bir sekilde yaratilmis olanlar, alemleri farkli olanlar, birbirlerine uygun degildir. Bu yuzden mesela 3 harflilerin dunyaya gelmeleri yasaktir, hatta gunahtir. Onlar icin bu kesinlikle yasaklanmistir. Insanlar gibi dusundukleri icin, onlari insan etmez. Aksine, dunyaya gelmezdiler ozaman. Bu yuzden onlara 'uzayli' termini kullanmani sacma buldum.
Saçma denemeden önce biraz araştırmayı deneseydin belki neden dediğimi anlardın. Cinlerin dünyaya gelmesi yasak demişsin de saten dünyada yaşamıyorlar mı? Sadece aramızda boyut farkı var.

Evet yasiyorlar ve evet, hala yasak diye biliyorum. Ve evet, boyut farki var. Madem cogu seyi biliyorsun bu konuda, deminki yorumunda ki sorulari da bilmen gerek.

Ben de Ademden olma bir insanım her şeyi bilmem mi gerek. Evet araştırıyorum ve okuyorum bir çok şeyi biliyorum ki belkide burada savunuyorum. Belkide yanlış biliyorumdur. Sana da tavsiye ederim yazarken biraz ataştır ve oku.

Bu arada yazarken " hala yasak diye biliyorum" biliyorum demişsin tam emin değilsin galiba. Bence biraz araştır öyle yaz. Yorumumu yanlış anlama sakın kötü bir amaçla yazmıyorum.

Algı problemi de olabilir.

Temas kurup muhatap almak istemiyorlar demek ki zekice bir davranış :)
Çevremi gördükçe benim bile muhatap olasım gelmiyor :D

Bilmeseydim, bahsettiklerimi yazamazdim. Seninde dedigin gibi, yazdiklarimi biraz bilgi, biraz mantik, biraz da kendi dusuncelerimle yaziyorum. Ve hala yasak diye yazdigim cumle, soruna ikinci defa yanitti. :hello:

Yasak demişsin de kime neye göre yasak bari onuda açıklasaydın. :hello:

Oteki adimdan dolayi bana uzayli diyorlar biriniin beni alip goturmesini bekliom dunya yetmio sfssasfa

~
U.c.u.k

Geri