guvenmem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok doğru... Tam yanında oturup her şeyden habersiz kitap okurken aldatıldım.... Sonra gel de inan bir daha....Niyeti bozuksa aynı evde olsanız da güvenilmez. Mesafeler aşılmak içindir.
Çok üzücü. Zamanı gelir yaptığını yaşar. Çünkü seçimleri lâyık olduğunu ona gösterir.Keşke o an sesli sesli kur'an okusaydım belki imana gelip yapmazdı... Bir de zorlaya zorlaya al bu kitabı oku çok güzel harika bir kitap demişti... Ben de mal gibi okudum...
Yok yaşamasın çavlan hanımcım. Altından kalkamaz çok yıpranır benzer şeyleri yaşarsa. Üzüldüm ama geçti, herkes kendi yolunda mutlu olsun. Ben travmalarimi şimdi espri olarak anlatıyorum. Biraz gulumseteyim diye. Siz böyle deyince inceden üzüldüm kendime ya eheÇok üzücü. Zamanı gelir yaptığını yaşar. Çünkü seçimleri lâyık olduğunu ona gösterir.
Değmez, üzülmeyin. Sizi hak etmeyen biriymiş.
Ne hoş insansınız.Yok yaşamasın çavlan hanımcım. Altından kalkamaz çok yıpranır benzer şeyleri yaşarsa. Üzüldüm ama geçti, herkes kendi yolunda mutlu olsun. Ben travmalarimi şimdi espri olarak anlatıyorum. Biraz gulumseteyim diye. Siz böyle deyince inceden üzüldüm kendime ya ehe
Teşekkür ederim çavlan hanım (: canımın yarısı kardeşim ve en yakın dostlarım akrep burcu genelde. Her huylarını ezberlemisimdir sanırım, neye nasıl tepki vereceklerini dahi bilirim ve dediğiniz gibi kalbi incindiğinde gözleri hiçbir şey görmüyor (: aslında böyle olmak en iyisi, içinde o öfke kaldıktan sonra daha kötü. Tam o an yakmak lazım tüm gemileri, o öfke ile yaşanmıyor çünkü. Neyse ki unutuyoruz,acı da öfke de taze kalmıyor yıllar sonra, bu yeri geldiğinde en güzel armağan.Ne hoş insansınız.
Ben bu konularda çok gaddar olabiliyorum.Akrep burcu olarak yakıp yıkmak misali.
![]()
Keşke o an sesli sesli kur'an okusaydım belki imana gelip yapmazdı... Bir de zorlaya zorlaya al bu kitabı oku çok güzel harika bir kitap demişti... Ben de mal gibi okudum...
Aa yazdığım cümle öyle mi anlaşıldı, kitabın arasından bir şey çıkmadi yarmam, yanımda bilgisayarda oyun oynuyordu ben kitap okurken, o an da biriyle yazisiyordu gizli saklı... Kafamı ne zaman kaldırsam kitaptan, konuşma sayfası aşağı alınıp oyun açılıyordu ahahahah sonra bilgisayar müsait olunca okudum da işte o an anladım... Var terazi kadınlarında bir şey... O boynuz olmadan rahat edemiyoruz....(( ne çıktı kitap arasındann
ah biz bu teraziler bikerede olsa boynuzzsporrrr oluyoruz xd
Vay şerefsizzz bi de pc başındaa telefonda değillll....acaba onunda terazi olma ihtimaşi var mı dicemde sjxmshAa yazdığım cümle öyle mi anlaşıldı, kitabın arasından bir şey çıkmadi yarmam, yanımda bilgisayarda oyun oynuyordu ben kitap okurken, o an da biriyle yazisiyordu gizli saklı... Kafamı ne zaman kaldırsam kitaptan, konuşma sayfası aşağı alınıp oyun açılıyordu ahahahah sonra bilgisayar müsait olunca okudum da işte o an anladım... Var terazi kadınlarında bir şey... O boynuz olmadan rahat edemiyoruz....
Aze hanımı neden teselli ediyorsunuz.. noldu
Nihallll de geldiiii xd