Uzaktaki sevgiliye güvenir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü

Uzaktaki Sevgiliye Güvenir misiniz?

• Evet

Kullanılan: 37 37.4%
  • Hayır

Kullanılan: 36 36.4%
  • Kısmen

Kullanılan: 12 12.1%
  • Diger

Kullanılan: 14 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Ne salakça bir soru :) güvenmediği biriyle insan sevgili mi olur, uzay boşluğunda da olsa güvenirim..

Bi kişi daha bulup kurbanda danaya girmek daha mantıklı…

Bizim kimseye güvenimiz kalmamış, uzağı yakını mesafesi yok bu işin.

malumunuz
sevdiğime güvenirim

yani sevince fizanda da olsa güvenmek durumundasın. yoksa @Run 'un da dedigi gibi güvenmeden nasıl bir sevgiden bahsedeceğiz.
mesela ben sevdim güvendim hayatımı gibti...

iki kafa arasındaki uzaklık kadar yorucu değil........ dermişim.fdghf bana yakalar arası bile uzak geliyor. tercih etmem, ama sevgilim olarak hayatıma almışsam da güvenmiş olmalıyım.

Güvenmek te inanmak gibi.
Haklı da çıkarbilirsin, haksız da.
Kimseye güvenemeden de yaşanmaz.

Bir şeyler yaşanmış paylaşılmış ve karşılıklı güven kazanılmış ki sevgili olunmuş
Yani ilişkiler böyle ilerler arkadaşlar…… önce sevgili olup sonra mı güvenip güvenmeyeceğinize karar veriyorsunuz anlamadım ki ….

Bir şeyler yaşanmış paylaşılmış ve karşılıklı güven kazanılmış ki sevgili olunmuş
Yani ilişkiler böyle ilerler arkadaşlar…… önce sevgili olup sonra mı güvenip güvenmeyeceğinize karar veriyorsunuz anlamadım ki ….
Sen çok eskilerde kalmışsın.
Günümüzde Bar'da tanışırsın, sevgili olursun, çocuk olur, Okula gideceği zaman diğer çocuklar tarafından kötü görülmesin diye evlenilir. Sonra askere gidersin ve Kız beklemez, başka birini bulur.

Ya da terfi eder başka bir Şehre Müdür atanırsın. Ve orada başka birini bulursun.

Sen çok eskilerde kalmışsın.
Günümüzde Bar'da tanışırsın, sevgili olursun, çocuk olur, Okula gideceği zaman diğer çocuklar tarafından kötü görülmesin diye evlenilir. Sonra askere gidersin ve Kız beklemez, başka birini bulur.

Ya da terfi eder başka bir Şehre Müdür atanırsın. Ve orada başka birini bulursun.
Bana kalırsa sen baya bi eskide kalmışsın kjkj

Geri