Uzaktaki sevgiliye güvenir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü

Uzaktaki Sevgiliye Güvenir misiniz?

• Evet

Kullanılan: 37 37.4%
  • Hayır

Kullanılan: 36 36.4%
  • Kısmen

Kullanılan: 12 12.1%
  • Diger

Kullanılan: 14 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Vay şerefsizzz bi de pc başındaa telefonda değillll....acaba onunda terazi olma ihtimaşi var mı dicemde sjxmsh

Ahh azem üzülme sen daha iyilerine layıksın napcan öküz sen yanındayken oyun oynuuyomuş :/ gözüm tutmadııı .öptüm çiçeğim :*
Yarmam sen ve tepkilerin jdksjdjs efsane Mükemmelsiniz... :emoji_blue_heart: (bir kırmızı kalp bulamadım dakikalardır smiley bölümünden hfjdjd)

Aze hanımı neden teselli ediyorsunuz.. noldu
Anna hanım ben de anlamadım üzülmüyorum diyorum hayır üzülme diyorlar canlarım ama biliyorum sevdikleri için diyorlar ama aglatacaklar şimdi gidip ocağını barkıni ateşe verip yikacagim adamın durduk yere hfksjdks

Anna hanım ben de anlamadım üzülmüyorum diyorum hayır üzülme diyorlar canlarım ama biliyorum sevdikleri için diyorlar ama aglatacaklar şimdi gidip ocağını barkıni ateşe verip yikacagim adamın durduk yere hfksjdks
Azem sık de sıkayım topuğunaaa baskın var de geleyimm sjxjsh ihanetin bedelini ödemesi lazım sonra 2 şer bira içip dağılırız xd

Arkadaşlar bi sn.
Aze hanım bana teselli edecek bir şey bırakmamışlar..
Bunu buraya bırakayım.. alayımızın içi soğusun..

Azem sık de sıkayım topuğunaaa baskın var de geleyimm sjxjsh ihanetin bedelini ödemesi lazım sonra 2 şer bira içip dağılırız xd
İçelim ama intikami bosverelim hdjs ya sen ne biçim terazi burcusun hdjshdj biz seninle aynı gün doğduk aynı olmamız lazımdi.... İkiz gibi dolanmaliydik şu forumda...

İçelim ama intikami bosverelim hdjs ya sen ne biçim terazi burcusun hdjshdj biz seninle aynı gün doğduk aynı olmamız lazımdi.... İkiz gibi dolanmaliydik şu forumda...
Yükselenim koççç onun etkisi olabilir mi xd
Aynen vazgeçtim ne intikamı yaa boş ver gel içelim bi şekilde sürünür xs ikizler burcuda olabilirim xd

Dommgünümüz yaklaşıyor xd

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Bu kadın dayanışması gözlerimi yaşarttı ister istemez.... Sevgilisi, eşi olup söylemeyen erkeklerin de bizi üzen kıran sevgililerin de hepsinin boyu posu devrilsin...... (sanırım @Yarmagül e dönüşüyorum....)

kadınlar matinesine döndü.

ben de bir kere bir kızdan çok hoslasmistim, beni sevgilisiyle tanistirmisti.

Yükselenim koççç onun etkisi olabilir mi xd
Aynen vazgeçtim ne intikamı yaa boş ver gel içelim bi şekilde sürünür xs ikizler burcuda olabilirim xd

Dommgünümüz yaklaşıyor xd
bunun burç bileşeni çok tehlikeli, uzak durun hsnsnns

Geri