Uzak Şehir

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Doguyu dogu insanini biliyorum. Abarti degil yumusatilmis versiyonu. Konak tarzi mevzular sener senin "zugurt aga" mevzusundan bu yana ayni. Gerci asiretler kacakcilik ile daha fazla gelir elde eder oldu 70'lerden bu yana. Sen dogunun tam olarak neresinde bulundun bilmiyorum ama kadin kismi oldugun icin erkek islerine pek istirak edemediginden olaylara vakif degil gibisin.
Dizi bittiğine göre sana cevap verebilirim :D
Van'da doğup büyüdüm dolayısıyla Doğu Anadolu kültürünü çok iyi biliyorum aşiret törenlerini de yaklaşık 40 kişilik bir konakta geçti çocukluğum (ev) ;qq. ...babamın Rahmetli babaannesi hükümet gibi kadındı ama eline silah alıp adam vurmadı hiç haha tek haklı olduğun nokta Kaçakçılık ona bişey diyemem bak :D

Son düzenleme:
fragmana gece sinirlenemedim olaya bak hele ya
bugün zaten tersimden kalktım bravo içine ettiniz tebrikler
mesut bey kazandı izlemiyorum diziyi

Fragman tanıdık geldi
Karagül de Özcan Deniz koca oksijen tüpü ile çıka geliyordu iki bölüm sonra sizlere ömür umarım Boran da muratla aynı kaderi paylaşır da kaldığımız yerden devam ederiz

• Kahkaha
Tepkiler: W
İzlemiyorum ama fragmanlar ve fan editleri yüzünden de konusuna hakimim hdjfjfj

Hiç hazır değilim bu akşam boranı görmeye yapmcıya sormuşlar boranın ne zaman gideceği belli değilmiş uğraşıp durucaz kaç bölüm kim bilir

cihanın yaşadığı o vicdan azabı…karmaşa…borana bakarken alya demesi….. senariste iki çift lafım var bi gelsene

Geri