Kız nefes almak istiyorum dedi nefesimi kes değil... Salak Cihan 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Metal dinliyorum deyip geceleri lapsekili tayfur dinlemem peki?Linçlemem tabi ama kafamdaki İrem profiliyle bir türlü uyuşmuyor şu diziler.......
İnşallah bi de kahve gurmesi gibi takılıp gizli gizli 3'ü 1 arada içmiyorsundur asdfghjkl
Metal dinliyorum deyip geceleri lapsekili tayfur dinlemem peki?
Geliiiippp çöker yalnızlıklarrr dört yanımda taş duvarlarrrr zindanım olurrr gecelerrrrBu saatten sonra inanırım![]()
Dizi bittiğine göre sana cevap verebilirimDoguyu dogu insanini biliyorum. Abarti degil yumusatilmis versiyonu. Konak tarzi mevzular sener senin "zugurt aga" mevzusundan bu yana ayni. Gerci asiretler kacakcilik ile daha fazla gelir elde eder oldu 70'lerden bu yana. Sen dogunun tam olarak neresinde bulundun bilmiyorum ama kadin kismi oldugun icin erkek islerine pek istirak edemediginden olaylara vakif degil gibisin.
Bendeİzlemiyorum ama fragmanlar ve fan editleri yüzünden de konusuna hakimim hdjfjfj