Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya yapma be abi allasen ya. Ne ozgunu abi...Ne güzel bir dizi. İnsanın izledikçe izleyesi geliyor. Daha önce hiç işlenmemiş özgün konuları hep sevmişimdir.
ya öf kocam zorla izletiyor kanalda başka bişi yooookkkk.sİnsan Opheliadan Sons of Anarchy falan izlemesini bekliyor. Opie aşığınım senin demesini falan bekliyor.
Bu burda Boran birini yıkamış falan diyor…….. Hayat……
ya susYa yapma be abi allasen ya. Ne ozgunu abi...
50 tane dizi cekildi o konakta hanimagali ya.
Ulkenin dizi rezervini tek basina karsilayan konu ve konsepte nasil ilk defa denk geliyorsun canim abim.
Etmeyin eylemeyin lutfen.
Cok mulayim bir abiye benziyor. Umarim ironi yapmistir , nevrim dondugu icin hic dikkat etmedim jahhsv
O degil de, Gökhan da izlio.2,5 saat aralıksız bölüm mü izlenir
Nasıl bi noradrenalin düzeyiniz var
O degil de, Gökhan da izlio.
Aralıksız değil reklam var ya?2,5 saat aralıksız bölüm mü izlenir
Nasıl bi noradrenalin düzeyiniz var
Şeytanın vücut bulmuş hali...Ecmelin masumlugunu konusan yok....
10 dakika baktim sadece hakli cikacakmiyim yoksa kuruntumu yapiyorum diye ama asmali konak , dicle , yer gok , ask ve mavi , coban yildizi dizilerinin alternatif evreni bir dizi iste .d izlemene gerek yok.O degil de, Gökhan da izlio.
Ölüme eslik ederim ama bu kadarida oha dostum.Sade'ye eşlik olsun diyedir.
Sade yokken gözlemlemek lazim.
10 dakika baktim sadece hakli cikacakmiyim yoksa kuruntumu yapiyorum diye ama asmali konak , dicle , yer gok , ask ve mavi , coban yildizi dizilerinin alternatif evreni bir dizi iste .d izlemene gerek yok.
Tanriyi inkar edebilmek icin once gonderdigi idda edilen yazilari okumak gibi benimkisi. Neyden nefret ettigimi bilmem gerek ajsbhshd