Uzak Şehir

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Ne güzel bir dizi. İnsanın izledikçe izleyesi geliyor. Daha önce hiç işlenmemiş özgün konuları hep sevmişimdir.

Ne güzel bir dizi. İnsanın izledikçe izleyesi geliyor. Daha önce hiç işlenmemiş özgün konuları hep sevmişimdir.
Ya yapma be abi allasen ya. Ne ozgunu abi...
50 tane dizi cekildi o konakta hanimagali ya.
Ulkenin dizi rezervini tek basina karsilayan konu ve konsepte nasil ilk defa denk geliyorsun canim abim.
Etmeyin eylemeyin lutfen.

İnsan Opheliadan Sons of Anarchy falan izlemesini bekliyor. Opie aşığınım senin demesini falan bekliyor.

Bu burda Boran birini yıkamış falan diyor…….. Hayat……
ya öf kocam zorla izletiyor kanalda başka bişi yooookkkk.s

Ya yapma be abi allasen ya. Ne ozgunu abi...
50 tane dizi cekildi o konakta hanimagali ya.
Ulkenin dizi rezervini tek basina karsilayan konu ve konsepte nasil ilk defa denk geliyorsun canim abim.
Etmeyin eylemeyin lutfen.
ya sus

Ay bu sezon hiç sarmadı :s
Bora ne alaka yaşıyosun şimdi sjsxdj
Demir i seviyorum :s

Ayy kaçırdım bu bölümü tekrarını izlerim artık :(

boranı şuan gerçekten öldürmezler diye düşünüyorum
bir süre geçtikten sonra canlanacaktır
alyanın gözler yerinden çıkacak gibiydi
survıvor nihata dua et sen gfjhhj

2,5 saat aralıksız bölüm mü izlenir
Nasıl bi noradrenalin düzeyiniz var

Boran'dan sonra Azem'inde yaşadığı ortaya çıkarsa ki öyle söylentiler var asıl cümbüş o zaman başlar.

O degil de, Gökhan da izlio.
10 dakika baktim sadece hakli cikacakmiyim yoksa kuruntumu yapiyorum diye ama asmali konak , dicle , yer gok , ask ve mavi , coban yildizi dizilerinin alternatif evreni bir dizi iste .d izlemene gerek yok.
Tanriyi inkar edebilmek icin once gonderdigi idda edilen yazilari okumak gibi benimkisi. Neyden nefret ettigimi bilmem gerek ajsbhshd

Sade'ye eşlik olsun diyedir.
Sade yokken gözlemlemek lazim.
Ölüme eslik ederim ama bu kadarida oha dostum.

10 dakika baktim sadece hakli cikacakmiyim yoksa kuruntumu yapiyorum diye ama asmali konak , dicle , yer gok , ask ve mavi , coban yildizi dizilerinin alternatif evreni bir dizi iste .d izlemene gerek yok.
Tanriyi inkar edebilmek icin once gonderdigi idda edilen yazilari okumak gibi benimkisi. Neyden nefret ettigimi bilmem gerek ajsbhshd

Rahat ol dostum.Biz bizeyiz surada.
Yine tanriya siginman da gözümden kacmadi, bilesin ndjdjd

Geri