Uyuşturucu operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı'nın paylaşımı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Uyuşturucu operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı'nın paylaşımı: "El-Hafîz''

Hedefte Acun var, bakalım işin içinden sıyrılabilecek mi?
Hep merak ettiğim şey, bu Acun'un arkasındaki güç kim, yani bu paraların gerçek sahibi..
Muridi olduğu adam uzun zamandır içeride, ulan o adam girdi içeriye her şey ters gitmeye başladı haaha.

Uyuşturucu operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı'nın paylaşımı: "El-Hafîz''

Bir insan neden seymayi yasakli maddw cekerken kayda alir ajsjhdhdhhd iciyor satmiyor sonucta. E siringa falanda degil..
Acaba begendigi elbiseyi seyma once aldi diye haset edipmi ihbar etti.
Yakalanan unluleri hep birilerimi ihbar ediyor yoksa polis kontrolunemu takiliyorlar anlamiyorum anhhshsggdg
Nasil yakalaniyorlar awk2jahdhhd

Bu ülkede sadece ünlüler mi madde kullanıyor da sadece onlara operasyon yapılıyor, nedir gerçek amaç anlaşılır değil dkdjhlkkjj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ne geldi aklına söyle çekinme hak vericem bu sefer )
Valla bişey gelmedi aklıma ama ne gelebilir ki sen söyle kabul edecem. Sen bana aslında hep hak veriyorsunda açıktan söylemiyorsun şımarmayım diye, yılda bir yetiyor skdjgj

• Kahkaha
Valla bişey gelmedi aklıma ama ne gelebilir ki sen söyle kabul edecem. Sen bana aslında hep hak veriyorsunda açıktan söylemiyorsun şımarmayım diye, yılda bir yetiyor skdjgj
Anında şımardin bak )

Her yazdigina hak vermiyorum siz gurbetçiler olaraktan bir Türkiyeliler sizden haz etmiyoruz aslında sorun yoktu ama no pasaran ve oggy sayesinde çıktı bu nefret ortaya ahaha

Anında şımardin bak )

Her yazdigina hak vermiyorum siz gurbetçiler olaraktan bir Türkiyeliler sizden haz etmiyoruz aslında sorun yoktu ama no pasaran ve oggy sayesinde çıktı bu nefret ortaya ahaha
Ben bile sevmiyorum sizler neden seveceksiniz ki. Ah șu kurulu düzenin gözü kör olsun, bizi köle yapıyor buraya dkgkhlö

• Kahkaha
Bedevi teröristler şehir ortasında gerilla çatışmasıyla şehit verdiriyor. Ama suçlular kokocular.

Allah umarım vardır.

Üf gıcık kurulu düzenine sjsjsj
Ama burada legal olarak kendi ihtiyacımız için kullanabiliyoruz. Bazen tam yerinden geçiyorum ne kokuyor ama bu nalet.
Yani burada operasyon falan yok ünlülere, tabiiki bizim gibi krlepirlerede yok.

• Wow
Ama burada legal olarak kendi ihtiyacımız için kullanabiliyoruz. Bazen tam yerinden geçiyorum ne kokuyor ama bu nalet.
Yani burada operasyon falan yok ünlülere, tabiiki bizim gibi krlepirlerede yok.
Ay sende mi elalardansin yoksa

Geri