ne
Elmas Üye
Bira ne be şarap okeyYok yaaa sıgara dahi içmiyorum ama bira, şarap olursa asla nein demem.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bira ne be şarap okeyYok yaaa sıgara dahi içmiyorum ama bira, şarap olursa asla nein demem.
Bu ülkede sadece ünlüler mi madde kullanıyor
Bira ne be şarap okey
Bira iyidir çeşitleri çok, son yıllar Bavyera biraları içiyorum.Bira ne be şarap okey
Komşu kenevir dikti bahçesine, el yapımı içiyor.Bak bende kullanıyorum. Ama bizimkisi el yapımı orjınaL![]()
Komşu kenevir dikti bahçesine, el yapımı içiyor.
Öyle deme, birde taze üretilen bira olunca daha hoş oluyor, tanısan, tadını alsan farklı konuşursun.Zıkkım iç )
Kötü örnek olmaktan içeri alsalar seni mesela ahaahaÖyle deme, birde taze üretilen bira olunca daha hoş oluyor, tanısan, tadını alsan farklı konuşursun.
Allah'a şükür burası AKP'nin iktidarda olduğu bir ülke değil yoksa kesin içeride olurduk sjfjhj.Kötü örnek olmaktan içeri alsalar seni mesela ahaaha
Yine siyasi konuştu tamam yazın denerim :ppAllah'a şükür burası AKP'nin iktidarda olduğu bir ülke değil yoksa kesin içeride olurduk sjfjhj.
Hem ben devamlı iç demiyorumki, az ve öz yerinde ve gerektiği kadar fazla değil.
Ben de biracıyım. Ben zamanında boğma rakı içmekten az daha ciğeri salıyordum bi yerlere. Hatta çok kötü hastane anılarım var çünkü ağır içkiler içince ben kendimi aşırı kaptırıyorum. Bira iyidir ya keyfine içiyorum. Bu aralar Carlsberg hoşuma gitmeye başladı. Sonlara doğru 2-3 kırmızı tuborg güzel gidiyor.Bira iyidir çeşitleri çok, son yıllar Bavyera biraları içiyorum.
Evet abi fazlası hep zarar, yarasın.Ben de biracıyım. Ben zamanında boğma rakı içmekten az daha ciğeri salıyordum bi yerlere. Hatta çok kötü hastane anılarım var çünkü ağır içkiler içince ben kendimi aşırı kaptırıyorum. Bira iyidir ya keyfine içiyorum. Bu aralar Carlsberg hoşuma gitmeye başladı. Sonlara doğru 2-3 kırmızı tuborg güzel gidiyor.![]()