-
-
-
-
-
Uyuşturucu operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı'nın paylaşımı: "El-Hafîz''
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uyuşturucu operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı'nın paylaşımı: "El-Hafîz''
Ne geldi aklına söyle çekinme hak vericem bu sefer )Bu ülkede sadece ünlüler mi madde kullanıyor da sadece onlara operasyon yapılıyor, nedir gerçek amaç anlaşılır değil dkdjhlkkjj
Valla bişey gelmedi aklıma ama ne gelebilir ki sen söyle kabul edecem. Sen bana aslında hep hak veriyorsunda açıktan söylemiyorsun şımarmayım diye, yılda bir yetiyor skdjgjNe geldi aklına söyle çekinme hak vericem bu sefer )
Anında şımardin bak )Valla bişey gelmedi aklıma ama ne gelebilir ki sen söyle kabul edecem. Sen bana aslında hep hak veriyorsunda açıktan söylemiyorsun şımarmayım diye, yılda bir yetiyor skdjgj
Ben bile sevmiyorum sizler neden seveceksiniz ki. Ah șu kurulu düzenin gözü kör olsun, bizi köle yapıyor buraya dkgkhlöAnında şımardin bak )
Her yazdigina hak vermiyorum siz gurbetçiler olaraktan bir Türkiyeliler sizden haz etmiyoruz aslında sorun yoktu ama no pasaran ve oggy sayesinde çıktı bu nefret ortaya ahaha
Üf gıcık kurulu düzenine sjsjsjBen bile sevmiyorum sizler neden seveceksiniz ki. Ah șu kurulu düzenin gözü kör olsun, bizi köle yapıyor buraya dkgkhlö
Ama burada legal olarak kendi ihtiyacımız için kullanabiliyoruz. Bazen tam yerinden geçiyorum ne kokuyor ama bu nalet.Üf gıcık kurulu düzenine sjsjsj
Ay sende mi elalardansin yoksaAma burada legal olarak kendi ihtiyacımız için kullanabiliyoruz. Bazen tam yerinden geçiyorum ne kokuyor ama bu nalet.
Yani burada operasyon falan yok ünlülere, tabiiki bizim gibi krlepirlerede yok.
Hocam onlar terörüst değil "bir kaç öfkeli gençler".Bedevi teröristler şehir ortasında gerilla çatışmasıyla şehit verdiriyor. Ama suçlular kokocular.
Allah umarım vardır.
Yok yaaa sıgara dahi içmiyorum ama bira, şarap olursa asla nein demem.Ay sende mi elalardansin yoksa