Uyumsuzlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aleyna tilki'nin nesi var ben çok seviyorum o kızın ses rengini.
Kolaysa davut güloğlu dinle

Aleyna tilki'nin nesi var ben çok seviyorum o kızın ses rengini.
Kolaysa davut güloğlu dinle

mal ya o adam, hemde faşist.bize gelmez öyle zâtlar.
aslında aleyna babanın şöyle bir sorunu var. evet ses rengini beğeniyorum özellikle yıldız tibe tarzı arabesk–fantazi tam ona göre. ilk çıkış yaptığı dönemm bir ideali vardı işte "sezen aksu gibi bestekar ve sanatıyla gündeme gelen" biri olmak istiyordu.
Fakat artık gençliğine mi yorarsın, onu yönlendiren paragözlerin aptallığına mı bilemem ama popüler kültür uğruna kızı harcıyorlar.

ayrıca aynur doğan çok güçlü bir ses, severek dinliyoruz. kendisiyle aramda bir hukukum da var. konya da iken (aleyna baba da oralı) yayıncılık yaptığım radyo adına yerelde bir organizasyon düzenleyecektik. o aralar işte grup abdal, mem ararat, yeni türkü gibi isimlerle cüzi bir miktarda anlaşmıştık. bu aynurcuğumu da süpriz sanatçı olarak davet etmeyi düşünüyorduk fakat menejeriyle telden görüştüğümde "ohaaa" diyebileceğim bir rakam söylediklerinden dolayı vazgecmiştim.

işte o günden beridir aynura kırgınım )

mal ya o adam, hemde faşist.bize gelmez öyle zâtlar.
aslında aleyna babanın şöyle bir sorunu var. evet ses rengini beğeniyorum özellikle yıldız tibe tarzı arabesk–fantazi tam ona göre. ilk çıkış yaptığı dönemm bir ideali vardı işte "sezen aksu gibi bestekar ve sanatıyla gündeme gelen" biri olmak istiyordu.
Fakat artık gençliğine mi yorarsın, onu yönlendiren paragözlerin aptallığına mı bilemem ama popüler kültür uğruna kızı harcıyorlar.

ayrıca aynur doğan çok güçlü bir ses, severek dinliyoruz. kendisiyle aramda bir hukukum da var. konya da iken (aleyna baba da oralı) yayıncılık yaptığım radyo adına yerelde bir organizasyon düzenleyecektik. o aralar işte grup abdal, mem ararat, yeni türkü gibi isimlerle cüzi bir miktarda anlaşmıştık. bu aynurcuğumu da süpriz sanatçı olarak davet etmeyi düşünüyorduk fakat menejeriyle telden görüştüğümde "ohaaa" diyebileceğim bir rakam söylediklerinden dolayı vazgecmiştim.

işte o günden beridir aynura kırgınım )

Aleyna rock parçalarını da çok güzel seslendiriyor kızçenin günahını alma zamana ayak uydurmak için pop seçiyor genelde.
Öyle bir açıklaması vardı. Fanı olduğum ortaya çıktı....

Aynur doğan nedense çok samimi gelmiyor bana sadece o parçasını sevdiğim için yolladım.
Fazla kasıntı biri ölür müymüş biraz ucuza gitseydi....
Arzu Şahin daha iyi.

https://www.youtube.com/watch?v=HcD1U707KCE

Arzu iyidir özellikle "insan olmaya geldim" parçasıyla bizi bizden alıp başka diyarlara götürür. Kendisiyle bir tanışıklığım olmadı maalesef, son zamanlarda da pek takip edemiyorum. yeni bir albüm çalışması olmadı galiba.

Arzu iyidir özellikle "insan olmaya geldim" parçasıyla bizi bizden alıp başka diyarlara götürür. Kendisiyle bir tanışıklığım olmadı maalesef, son zamanlarda da pek takip edemiyorum. yeni bir albüm çalışması olmadı galiba.

Erzincan'a gittiğimiz zaman konser vermişti oraya gitmiştik efsaneydi.
O zaman kıvırcık ali de yaşıyordu.
Üzüldüm yine bak.
Teyzem ne ağlamıştı adam ölünce.
Nur içinde yatsın.
Oğlu da aynı babasına benziyor.
Neyse konunu çok baltalamayayım.

şu naçiz vücudumdan elbet birgün cinnet fışkıracak ama şu ülkenin sikimsalak devrimciliği ilelebet payidar kalacaktır

hz. fanon

'Tam bütün cevapları bulduğunu düşünürsün, sorular değişir.' - Paulo Coelho

R9QEpb.jpg

Winston: Büyük birader diye biri gerçekten var mı?
O’brien: Bu var olmakla neyi kastettiğine bağlı.
Winston: Demek istediğim, o benim gibi var mı?”
O’brien: Sen yoksun...

G. Orwell - 1984

Düşünün.. Çünkü henüz yasaklanmadı. Schindler's List

RweeBs.jpg

'İnsanların yüzüne iyi bakın, acısı çok olanın gülüşü çok güzel olur.' - Dostoyevski
R0Labv.jpg

"Bazen tüm duygularınızı tek bir insana harcarsınız." - Road To Nowhere

VRUpW8.jpg

bize gelince aşk yanılgı, sevgi kötü, dünya berbat vs. sıkıyor ama hepsinin keyfini çıkarmasını biliyor. Çünkü Stanilist olmak bunu gerektirir, zalimsan Zizek
Yalnız yenge de güzelmiş.

LlhmNq.jpg

"Zaman, bütün hayallerimize ağzının payını verdi."

- Jeux D'enfants

VQUYan.jpg

Geri