Uyumsuzlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kafka'dan Milena'ya:

"Yorgunum, hiçbir şey bilmiyorum. Tek istediğim yüzümü kucağına koymak, başımın üzerinde dolaşan elini hissetmek ve sonsuza dek öyle kalmak."

RRzuEG.jpg

Son düzenleme:
"Erkeğin aşkı doygunluğa erdiği andan sonra gözle görülecek şekilde azalır, önüne çıkan her kadın, elde ettiği kadından daha çekici gelir; çeşitliliği arzular. Kadının aşkı ise doygunluğa erdiği andan sonra artar. Bu, türün sürdürülmesi ve çoğaltılması olmasının bir sonucudur."

RVmCbR.jpg

"Erkeğin aşkı doygunluğa erdiği andan sonra gözle görülecek şekilde azalır, önüne çıkan her kadın, elde ettiği kadından daha çekici gelir; çeşitliliği arzular. Kadının aşkı ise doygunluğa erdiği andan sonra artar. Bu, türün sürdürülmesi ve çoğaltılması olmasının bir sonucudur."

RVmCbR.jpg

Kesinlikle öyle önceden denk gelmiştim bu yazıya beğenmiştim.

Benim de çok hoşuma gitti Sade hanımcığım. Paylaşmak istedim.

Immanuel Kant, "Zaman, sessiz bir testeredir." diyor ve Nietzsche ekliyor; O, fikirleri hiçbir zaman sorgulamayacaktır, bunun için artık zamanı yoktur; zaten fikirlerin tartışılabilir olduğunu düşünmek bile onun kendi çıkarlarına terstir!"
RVUTsQ.jpg

'İnsanları yorgun kılan hayat değil, taşıdığı maskelerdir.' - Shakespeare

RnPn2M.jpg

Sadece yoksunluk açısından uyuşan şeyler, yani sahip olmadıkları özellikler açısından uyuşan şeyler gerçekte hiçbir açıdan uyuşmaz.
Lefty Süreyya -spinoza ne diyor burada var mı bir çıkarımınız?

Iki cibildah bi hamama mi yarasir dion Psi?

Karin doyurmuo haklisin.s

Grup yorum üyeleri tahliye edildi ve serbest. Diğer açlık grevin de olan kişiler de umarım serbest kalır.

Bugün görülen duruşmada tahliye olan Grup Yorum üyesi Bahar Kurt:
"Adalet ancak direnerek sağlanabilir."
Dayanışma gösteren herkese teşekkür eden Bahar Kurt:
"Sessiz kalarak kendinizi koruyamazsınız!" mesajı ile birlikte mücadele çağrısı yaptı.
#GrupYorum
RyNRg8.jpg

RSTVi8.jpg

Köy enstitüsü karnesi, ne güzel dersler var.

'Neden savaşlar oluyor biliyor musun? Çünkü dünya insansız başladı ve de onsuz bitecek.' - La Vita è Bella
RuVxuU.jpg

Geri