uykuya dalamıyorum ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 1669 gün önce görüldü
Ayıramıyormuşuz de'yi konu başlığını düzenleme yetkisi sadece yöneticilerde var, bizim gibi sıradan üyeler yapamıyor:p

şimdi anlatırdım ama ukala gözükmek istemiyorum bi de konu kaynamasın :)
kalsın boşver:D

bulunma hal eki olanlar birleşik olsun, bende kitap var (bende bulunuyor)
dahi/dahil olma anlamında ayrı olsun, ben de kitap okumayı severim (ben dahil)

açıklayıcı olmuştur umarım :p

şimdi aklıma bi tavsiye geliyo ama burda söyleyemem :T:

let the begin içinizdeki tüm fesatlıklar :heyoo:

Evet çok açıklayıcı oldu anladım ben onu =) teşekkür ederim aydınlattığınız için.Demekki benim de ayı olmalıymış

Öncelikle Ramazan ayı hepimizin uyku düzenini etkiledi, belki bir sebep de budur. Az kaldı :)
En azından kendim için düzene gireceğini umuyorum, sennki de düzelir umarım..
Sürekli düşünmekten uyuyamıyorum demişsin; spor yaparsan baya yorulursun, bu uykunun gelmesini sağlayabilir canım.

Öncelikle Ramazan ayı hepimizin uyku düzenini etkiledi, belki bir sebep de budur. Az kaldı :)
En azından kendim için düzene gireceğini umuyorum, sennki de düzelir umarım..
Sürekli düşünmekten uyuyamıyorum demişsin; spor yaparsan baya yorulursun, bu uykunun gelmesini sağlayabilir canım.
Ramazanla alakası yok güzelim genel olarak saçma sapan bir uyku düzenim var, zaman zaman rahatsız ediyor bazen takmıyorum ama uzun süre olunca tabi yorgunluk oluyor gün içinde.Ve oturduğum yerde bile uyuklamaya başlıyorum sporu severim aslında ramazan sebebiyle biraz ara verdik mecburen.Belki biraz daha yorsam kendimi gece sağlıklı uyurum haklısın

Insanlarin ara ara basindan geciyor sıkıntı stres ile alakali bor durum

ac ordan bir Ilber ortayli ve Murat Bardakci youtubeden. Sonra dinlerken bi bakiyorsun ki ruyanda saraydasin :d

Bende dalınca uyanmak istemiyorum.d

senin derdinin devası bende.p
uyumadan bir saat önce süt, yoğurt ya da ayran, rezene-melisa-papatya çayı içmek, tarafımca denenmiş ve onaylanmıştır :D

Melatonin aliyorsun Mueddeb : ))
Tamamen dogal, yan etkisi yok..
Bu hormon zaten vucudun tarafindan salgilanan bir hormon. Gece 9'da normal kosullarda salgilanmaya baslamasi lazim.. Gun isigi ortadan kaybolunca, bunyen uretime geciyor, sabah 9'a kadar da kaninda bulunuyor..

Ayrica, eger bilgisayar, telefon kullaniyorsan gece yatmadan, bunlardan yayilan isiklar melatoninin salgilanmasini negatif yonde etkiliyor. Belirli programlar var, flux gibi.. Mavi isinlari engelliyor aksam saatlerinden itibaren. Zaten bu mavi isinlar da senin uyku duzeninin bozulmasina ve senin daha "alert" bir sekilde olmana neden oluyor. Odandaki isigi da degistirebilirsin, google'dan arastir istersen hangi tarz ampul kullanman gerektigini.

çitten koyunları atlatarak sayın : )
Hiç beceremem onu ya =)

ac ordan bir Ilber ortayli ve Murat Bardakci youtubeden. Sonra dinlerken bi bakiyorsun ki ruyanda saraydasin :d
Deneyeceğim güzellik=)

Püf noktası var
Bana söylenmeyen püf noktasının bana ne faydası var Şevket :p
Bende dalınca uyanmak istemiyorum.d

Ben dalınca uyanmıyorum zaten =)
Aklima Cubbeli Ahmet hoca'nin bir sozu geldi. Allah'i zikr et, bak nasil geliyor seytan seni uyutmak icin.

Adam hakli : ))

O doğru ya ne zaman faydalı bir şeyler okumaya başlasak yahut dua etmeye başlasak esnemekten bir hal oluyoruz :)

Geri