Mueddeb
Platin Üye
Her de ayrı olmaz efendim =) Ben öyle biliyorum hemen bir bilir kişi gelip ışıldatsın bizi lütfen :pde ayrı bu arada :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her de ayrı olmaz efendim =) Ben öyle biliyorum hemen bir bilir kişi gelip ışıldatsın bizi lütfen :pde ayrı bu arada :p
Her de ayrı olmaz efendim =) Ben öyle biliyorum hemen bir bilir kişi gelip ışıldatsın bizi lütfen :p
Ayıralım o zaman sizi mi kıracağız :p biri gelip birleşmeli derse birleştirmem söyliyimher de ayrı olmaz ama bu ayrı eminim kimsenin gelmesine gerek yok :p
Başka bir konu açıp anlatıverin o zaman =)şimdi anlatırdım ama ukala gözükmek istemiyorum bi de konu kaynamasın
kalsın boşver![]()
Başka konuda söyleyin ben anlarımşimdi aklıma bi tavsiye geliyo ama burda söyleyemem :T:
let the begin içinizdeki tüm fesatlıklar :heyoo:
Ramazanla alakası yok güzelim genel olarak saçma sapan bir uyku düzenim var, zaman zaman rahatsız ediyor bazen takmıyorum ama uzun süre olunca tabi yorgunluk oluyor gün içinde.Ve oturduğum yerde bile uyuklamaya başlıyorum sporu severim aslında ramazan sebebiyle biraz ara verdik mecburen.Belki biraz daha yorsam kendimi gece sağlıklı uyurum haklısınÖncelikle Ramazan ayı hepimizin uyku düzenini etkiledi, belki bir sebep de budur. Az kaldı
En azından kendim için düzene gireceğini umuyorum, sennki de düzelir umarım..
Sürekli düşünmekten uyuyamıyorum demişsin; spor yaparsan baya yorulursun, bu uykunun gelmesini sağlayabilir canım.
Hiç beceremem onu ya =)çitten koyunları atlatarak sayın : )
Deneyeceğim güzellik=)ac ordan bir Ilber ortayli ve Murat Bardakci youtubeden. Sonra dinlerken bi bakiyorsun ki ruyanda saraydasin :d
Bana söylenmeyen püf noktasının bana ne faydası var Şevket :pPüf noktası var
Bende dalınca uyanmak istemiyorum.d
Aklima Cubbeli Ahmet hoca'nin bir sozu geldi. Allah'i zikr et, bak nasil geliyor seytan seni uyutmak icin.
Adam hakli : ))