uykuya dalamıyorum ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü
Benimde derdim var sadece sizin mi derdiniz var :hih:

Uyuyamıyorum ben ya, gecede 2 saat uykum ancak var.Erkende yatsam yatakta 3 saat dönüp duruyorum ama yinede uyuyamıyorum nasıl uyuyacağım ben :( Gözlerim acıyor.Uyku ilacı tavsiyelerini istemiyorum ama , onun dışında ne yapmam lazım ?

Bana kızgın olduğundandır :p

aslında ne tükettiğinde önemli , mesela çayı kahveyi çok içme yada yatarken ayran iç yogurt ye doğal bi çözüm olur hem :o

aslında ne tükettiğinde önemli , mesela çayı kahveyi çok içme yada yatarken ayran iç yogurt ye doğal bi çözüm olur hem :o
Yok ya ne çay ne kahve tüketmem ben türk kahvesi çok nadir , ayran içerim severim de:)

yatarken kitap oku uyursun
En sevdiğim şeydir, ama ben kitap üstünde uyuyamam.Benim sıkıntım tam uyku bastırıp yatağa uyumak için yattıktan sonra başlıyor.Uyuklamaya bayılırım yoksa, heryerde uyuklarım ama uyuyamam deli miyim neyim ben:(

bi gün hiç uyuma ertesi gün tam olması gerektiği saatte uyu toparlarsın

Bilmem onuda deneriz, ama sıkıntı benim gece aklıma abuk sabuk şeyler geliyor olması.Tavsiyen için teşekkür ederim

Elalemin dertleri bile aklıma düşüyor beynimi değiştirmem lazım =) satılık bir beyin varsa alayım ben en iyisi az kullanılmış olsun:p

kafanda sorular vardir uyumadan once onlari unutmaya calis

cozum kendin kuzum :cici: ilacin kendi elinde

Geri