uyku, yemek ve 90'lar

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yoSun sıkı bir şebnem ferah fanı olduğunu biliyorum; ben de pek severim ama senin kadar sıkı değilim. efsane albümün, efsanelerinden :

sıkı bir metin arolat hayranı oldugunu biliyorum çünkü neden bilmeyeyim değil mi ?

al dinle.

Bi Hande yener değildik ama biz de mum gibi eridik en sonunda kaybolduk...

‘Yerine sevemem’ , ‘fayton’ ve ‘serseri mayın’ gibi harika şarkıların yer aldığı albümde, pek keşfedilmeyen ama en az saydıklarım kadar şahane olan bir şarkı bırakıyorum sana @yeLda
keyifle<3

Ahhh Stockholm birkaç 90 lar parçana denk gelip müzik listeme ekleyip keyifle dinlediğimden bu yana takip ederim paylaştığın tam da ruhuma hitap eden müziklerini.. Orhan Atasoy "gemiler" parçası bunlardan bir tanesi keyifle, defalarca, başa sara sara bıkana kadar dinledim. :) Bu parçada doksanların tarifsiz güzel atmosferine götürürken beni, aynı oranda eşlik edebilsin diye sana, sevdiğim bir parçayı bırakıyorum.

seni unuttum sanma @Gabiah (şu lanet nick ne zaman değişecek ya….) sen hep aklımdasın canım @Aze m. şarkıyı gördüğünüzde “neymiş bu?” diyeceksiniz belki ama eminim hafızınızda, bir yerlerde yeri var.

Aylin livaneliyi çok severdim özellikle Sevda değil sarkisiyla, gerçi ben o şarkıyı Lütfü livaneliden de dinlemeyi severdim ama bu sefer başka bir şarkıyla geldim.

Günaydın!:)

"Memory" şarkısı 1980'li yıllarda çıkmıştı ve Barbra Streisand tarafından söylenmişti ancak o yıllarda dinlediğimde, Susan Boyle yorumu kadar beni etkilememişti.

İnsan, yalnız kalabildiği sürece bütünüyle kendi olabilir. Yalnızlığı sevmiyorsan özgürlüğü de sevemezsin çünkü insan ancak yalnız olduğunda gerçek manada özgürlüğü hissedebilir.
Arthur Schopenhauer

günaydın @Lefty , şu ciddiyetinin altındaki komik kadını seviyorum.dfkg yorumlarıma ayak uydurman çok hoş.
biraz değişik bir şey bırakacağım buraya; sabah uyandığımdan beri dilimde çok da severim dinlemeyi. diziyi de keyifle izlerdim e ata toprağı, çekiyor. yakın bir zamanda hem vatandaşlık için başvuru hem de gezi planımız var; pek heyecanlıyım bunu da iliştireyim.dlgdf umarım seversin<3

günaydın @Lefty , şu ciddiyetinin altındaki komik kadını seviyorum.dfkg yorumlarıma ayak uydurman çok hoş.
biraz değişik bir şey bırakacağım buraya; sabah uyandığımdan beri dilimde çok da severim dinlemeyi. diziyi de keyifle izlerdim e ata toprağı, çekiyor. yakın bir zamanda hem vatandaşlık için başvuru hem de gezi planımız var; pek heyecanlıyım bunu da iliştireyim.dlgdf umarım seversin<3

Teşekkür ederim, bu diziyi çok takip edemedim ama bazı bölümlerine denk gelmiştim ve oyunculuklar da konu da başarılıydı.
Senin adına çok sevindim, bu durumda @Meli' nin de çok yakınına gitmiş oluyorsun ve dilerim istediğin gibi sonuçlanır. Gezi sonrası ilgini çeken yerlerden bazı kareler de paylaşırsan çok mutlu olurum.

Can Yücel'in "Başka Türlü Bir Şey" şiiri, Yeni Türkü yorumu ile sana gelsin.

arayı birazcık açtım @Lefty malum, bu aralar birazcık leylayım.dflgkj çok güzel bir dss şarkısı bırakacağım; ara ara düşer aklıma, beni çok dinginleştirir... umarım sende de aynı hissi bırakır<3
keyifle...

@Stockholm Sendromu senin adına o kadar mutlu oldum ve "maşallah" diyorum ki kimsenin nazarı değmesin.:emoji_blue_heart:
Aşk, bu dünyada insanın başına gelen en güzel duygu ve karşılıklı ise de dünya bir başka dönmeye başlıyor.:) Sizler benim forumda aşk üzerine yazdığım bilimsel açıklamalara hiç takılmayın çünkü ne olacağı ya da nereye varacağı hiç belli olmaz. Dilerim en kısa sürede @Aze ciğimden de böyle bir haber alırız.
Sana, sevdiğin kişiye ve Azeciğim ile Mecnun'a gelsin bu şarkı, sevgiler...

bu şarkı çok değerliydi benim için küçükken, gokhani çok severdim , o gittikten sonra piyasaya çıktı ama gokhanin sarkisiydi.

1996 yılının, en çok satan albümü; e hakkıyla. sıkılıp, atlayabileceğiniz tek bir parça yok albümde. aşağıdaki parça da dinlemesi en tatlı olanlardan biri -özellikle nakaratı-
pist @Gabiah

1996 yılının, en çok satan albümü; e hakkıyla. sıkılıp, atlayabileceğiniz tek bir parça yok albümde. aşağıdaki parça da dinlemesi en tatlı olanlardan biri -özellikle nakaratı-
pist @Gabiah

o albümle aynı adı taşıyan şarkıyı atacaktim ama şimdi gereksiz duygu moduna girmeyelim diye bu sarkiyi atıyorum.

benim cv ve o engelleyek kişi stock
20211130_180004.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri