uyku, yemek ve 90'lar

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın @La'edri sabah gözlerimdeki çapağı yıkamadan kalktım sana şarkı bırakmaya geldim..... kıymetimi bilesin... dksjhf ben bu şarkıyı pek seviyorum :

bize de bir geçmiş olsun şarkısı nasip olur mu be?

Geçmiş olsun askumsu... sen şimdi hastasın diye duygusalsindir o yüzden hareketli bir şeyler olsun dedim iyice moda girme diye.

David burada görmüş beğenmiş ilk önce victoriayi... demiş bu kadın benim olmalı. Öyle işte.

David burada görmüş beğenmiş ilk önce victoriayi... demiş bu kadın benim olmalı. Öyle işte.

Demiş de ne olmuş @Aze ciğim? Sonuçta defalarca aldattı ve ihanet hediyesi olarak da evliliği boyunca 6 milyon dolarlık hediyeler almış.
Altı milyon dolarlık hediyeler için ihaneti affeder misiniz? @Stockholm Sendromu @Aze
Samimi cevap istiyorum lütfen.:) Sabah sabah içinizi karartmış gibi oldum ama olsun.:)

İhanet demişken 90'lar değil de 2000'lere gidelim ve Cem Adrian / Şebnem Ferah'tan gelsin.

insan olarak seni ne kadar sevdiğimi hatırlatmama gerek yok sanırım.
bu şarkıyı biliyor musun bilmiyorum ama ben yeni yeni kesfediyorum sana da yollamak istedim.
ve evet sabahın bu saatinde yollamak istedim, kime ne?

Demiş de ne olmuş @Aze ciğim? Sonuçta defalarca aldattı ve ihanet hediyesi olarak da evliliği boyunca 6 milyon dolarlık hediyeler almış.
Altı milyon dolarlık hediyeler için ihaneti affeder misiniz? @Stockholm Sendromu @Aze
Samimi cevap istiyorum lütfen.:) Sabah sabah içinizi karartmış gibi oldum ama olsun.:)

İhanet demişken 90'lar değil de 2000'lere gidelim ve Cem Adrian / Şebnem Ferah'tan gelsin.

Günaydın günaydın... sabah sabah derin düşüncelere soktun beni djsjd
Sevgili lefty, ben beleşe affetmistim ihaneti bana sorulacak soru mu bu.... bir de üstüne para verecekler öyle mi.......

O zaman aşk her şeyi affeder mi diyelim.....
@Lefty @Stockholm Sendromu

Ben 6 milyon dolari alip, gidip baska sevgili bulsak olmuyor mu diye dusunuyordum :D

forumun gözde bekarları doluşmuş buraya ne hoş. dfklgj hoş geldiniz yakışıklılar (tabii sewgilimden sonra.dflkgj ) teşekkür ederim @Canis Major bugün çok daha iyiyim<3
@La'edri biliyorum; ben de seni biliyorsun<3 (şarkıyı da biliyorum :(( gfjgh )
müthiş bir şarkı bırakıyorum buraya 51465 kere ard arda dinlemelik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri