Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimki biraz 800s olacak ama günün anlam ve önemine binaen şöyle bir ilahi iliştireyim....

Burcu yengeç... Hemen küsüyo...Yükselen terazi... Ay burcu da terazi... Popüler olma isteği oradan geliyor sanırım..... Tüm hatirasini çıkardım onun tam nokta atışı hepsi ama inanmıyor...
Burcu yengeç... Hemen küsüyo...Yükselen terazi... Ay burcu da terazi... Popüler olma isteği oradan geliyor sanırım..... Tüm hatirasini çıkardım onun tam nokta atışı hepsi ama inanmıyor...

unuttuğum bir anıyı hatırlıyor hissine kapıldım şarkı kulüp dizisinde çalmaya başladığında; duygusal olarak sarstı ya da benim sarsılasım vardı bilmiyorum.dflkgj kayıtların birçoğunda yasmin levy şarkısı olduğu yazmakta (2007 yılında çıkarmış olduğu albümde yer alıyor) fakat dizide de aktarıldığı gibi eski bir sefarad şarkısı imiş. ilk kayda ulaşıp dinlemek istedim lakin bulamadım. birkaç eski kayıt dinleyebildim yine de en lezzetli olanı yasmin hanım idi.
hadi sarılalım @Aze @Lefty