uyku, yemek ve 90'lar

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimki biraz 800s olacak ama günün anlam ve önemine binaen şöyle bir ilahi iliştireyim....

hdkdljdkfk yazıyı okumadan acınca bu ne böyle ilahi gibi dedim ama, ilahiymis kfldj etnik house parca görsellerine benziyo

ne tatlı olmus sayfa ya böcegim. dolu dolu, abone olmalık konu tam. ben de söyle bir cover bırakmak istedim. bilirsin, seversin :emoji_rose:

Günaydın!:emoji_revolving_hearts:

giphy.gif

dur sileyim, hepsiyle bir uğraşamam :D

Son düzenleme:
hafta içi çalıştıktan sonra “hafta sonu azıcık yatar azıcık da popomu gezdiririm” diye düşünen stock’a hastalık şoku… yatmaktan kemiklerim birbirine girdi dünden beri ama bugünkü yürüyüş(?) birazcık açtı içimi… e kalori de yaktık… yakılan kalorilerimi de yerine koydum mu şahane bi hafta sonu finali olur<345

5DC90253-3A42-48A7-AA32-3F2DB179ACE3.jpeg

gel gabişko… eşlik et…. @Gabiah

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
@Psinoza'nın burcu nedir @Aze ciğim? Sordum da söylemedi, maşallah çok inat.:)

unuttuğum bir anıyı hatırlıyor hissine kapıldım şarkı kulüp dizisinde çalmaya başladığında; duygusal olarak sarstı ya da benim sarsılasım vardı bilmiyorum.dflkgj kayıtların birçoğunda yasmin levy şarkısı olduğu yazmakta (2007 yılında çıkarmış olduğu albümde yer alıyor) fakat dizide de aktarıldığı gibi eski bir sefarad şarkısı imiş. ilk kayda ulaşıp dinlemek istedim lakin bulamadım. birkaç eski kayıt dinleyebildim yine de en lezzetli olanı yasmin hanım idi.
hadi sarılalım @Aze @Lefty

unuttuğum bir anıyı hatırlıyor hissine kapıldım şarkı kulüp dizisinde çalmaya başladığında; duygusal olarak sarstı ya da benim sarsılasım vardı bilmiyorum.dflkgj kayıtların birçoğunda yasmin levy şarkısı olduğu yazmakta (2007 yılında çıkarmış olduğu albümde yer alıyor) fakat dizide de aktarıldığı gibi eski bir sefarad şarkısı imiş. ilk kayda ulaşıp dinlemek istedim lakin bulamadım. birkaç eski kayıt dinleyebildim yine de en lezzetli olanı yasmin hanım idi.
hadi sarılalım @Aze @Lefty

O diziyi izlemeyi birkaç gündür erteleyip duruyordum, bugün biraz forumda takıldıktan sonra gidip birinci bölümü izleyip geleceğim... Sen ve bu parça için...
Duygusallaştım durduk yere ya şarkı da çalıyor hala ben de mektup yazar gibi... Jdjs
Heh şarkı bitti evet dinleyene kadar iki satır şey yazabildim sadece...

@Gabiah teletubby sarılması yapacağız gelecek misin......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri