Mihri
Gümüş Üye
Admin'lerden birinin elinde kasedim var. Yoksa düşmezdim buralara...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şarkın mı çıktı? Dinlemek isterim…Admin'lerden birinin elinde kasedim var. Yoksa düşmezdim buralara...
Kitap okurken dinlenecek müziklerden değilŞarkın mı çıktı? Dinlemek isterim…
bir şey düşünerek girmiyorum, girmek ve ardımda iz bırakmak dahi istemiyorum. ilk üye olduğum dönemler pek kimseyi tanımazdım kafam gayet rahattı, stresli geçen dönemlerimde giriyor etkileşimde olabildiğim herkesle temas kuruyor gülüp eğlenip çıkıyordum. severim insanlara laf atmayı, sohbet türetmeyi, latife yapmayı ama bir müddet sonra dilim yandı bunun hata olduğunu idrak ettim.
şimdilerde forumu ve ortamı basit buluyorum hiç kendime yakıştırdığım bir atmosferde değilim.
üyeler foruma neden giriyordur kısmına gelince öngördüğüm, gözlemlediğim kadarıyla kendi arkadaşları, vakit geçirebilecek kimseleri ve uğraşları olmadıkları için giriyorlar diye düşünüyorum. bir de gurbetçiler var keza onların kendinden olanlarla, kültür birliği içinde olduklarıyla buluşabildikleri için girdiklerini düşünüyorum.
kayınvalideme söylüyor rapor ediyorum hemenforumda manitam var.
selamımı da söylekayınvalideme söylüyor rapor ediyorum hemen![]()

he ya x sağolsun o söyleyince farkına varmıştım, herif defaatle anlatmama rağmen anlamamazlıktan geliyordu, oysa o manaya gelebileceği benim hiç aklımdan geçmemişti. neyse geçti gitti.sen bence yine de erken anladın :d o zaman sinir olmuştum ama şimdi aklıma gelirse gülerek hatırladığım bir olay var: senin i*ne dediğinin zannedilmesi ve senin bunun asla farkında olmaman kfjds![]()
he ya x sağolsun o söyleyince farkına varmıştım, herif defaatle anlatmama rağmen anlamamazlıktan geliyordu, oysa o manaya gelebileceği benim hiç aklımdan geçmemişti. neyse geçti gitti.