Üyeler foruma ne düşünerek giriyordur?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Valla ben biraz goygoy yapim diye düşünerek giriyorum sonra başıma herşey geliyor ahaha : D

Şu an tamamen çok boş zamanım var. Alplerin leydisi Heidi gibi güleç girip nur yerlitaş beğenme-tiksinme arası ifadesiyle çıkıyorum. skljs
Eğlence işte başka nolsun…

Uranyum zenginleştirme tesisi kurmak için ortak aramaya giriyorum.

Bazen cocugu uyutup hicbir sey yapasim olmadiginda dur foruma bakayim diyorum
Sosyal medyadan daha cazip geliyor bana onun bunun storysinden

şey yapmak için giriyom

belki sevişiriz diyerekten
ne olacadı başka

bir şey düşünerek girmiyorum, girmek ve ardımda iz bırakmak dahi istemiyorum. ilk üye olduğum dönemler pek kimseyi tanımazdım kafam gayet rahattı, stresli geçen dönemlerimde giriyor etkileşimde olabildiğim herkesle temas kuruyor gülüp eğlenip çıkıyordum. severim insanlara laf atmayı, sohbet türetmeyi, latife yapmayı ama bir müddet sonra dilim yandı bunun hata olduğunu idrak ettim.
şimdilerde forumu ve ortamı basit buluyorum hiç kendime yakıştırdığım bir atmosferde değilim.

üyeler foruma neden giriyordur kısmına gelince öngördüğüm, gözlemlediğim kadarıyla kendi arkadaşları, vakit geçirebilecek kimseleri ve uğraşları olmadıkları için giriyorlar diye düşünüyorum. bir de gurbetçiler var keza onların kendinden olanlarla, kültür birliği içinde olduklarıyla buluşabildikleri için girdiklerini düşünüyorum.

Geri