Üyeler foruma ne düşünerek giriyordur?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
çok yoğun olan insanların giremeyeceği bir yer değil burası. sosyal medya gibi. benimsediğimiz bir ortam. bakmayınca eksik hissediyor insan kendini…. alışkanlık haline geldi çünkü. 10 senelik düzenli bir ilişkisi olan var mı?? bizlerin forumla düzenli ve düzeyli bir ilişkisi var. arada kopmalar oluyor elbette sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz….

çipet pet çipetpetpetpet
çipet pet çipetpetpetpet
cibili cibli cibili
şak şak şak
cibili cibili cibli
şak şak şak

bir şey düşünerek girmiyorum, girmek ve ardımda iz bırakmak dahi istemiyorum. ilk üye olduğum dönemler pek kimseyi tanımazdım kafam gayet rahattı, stresli geçen dönemlerimde giriyor etkileşimde olabildiğim herkesle temas kuruyor gülüp eğlenip çıkıyordum. severim insanlara laf atmayı, sohbet türetmeyi, latife yapmayı ama bir müddet sonra dilim yandı bunun hata olduğunu idrak ettim.
şimdilerde forumu ve ortamı basit buluyorum hiç kendime yakıştırdığım bir atmosferde değilim.

üyeler foruma neden giriyordur kısmına gelince öngördüğüm, gözlemlediğim kadarıyla kendi arkadaşları, vakit geçirebilecek kimseleri ve uğraşları olmadıkları için giriyorlar diye düşünüyorum. bir de gurbetçiler var keza onların kendinden olanlarla, kültür birliği içinde olduklarıyla buluşabildikleri için girdiklerini düşünüyorum.

sen bence yine de erken anladın :d o zaman sinir olmuştum ama şimdi aklıma gelirse gülerek hatırladığım bir olay var: senin i*ne dediğinin zannedilmesi ve senin bunun asla farkında olmaman kfjds :emoji_ok_hand:

kendi yazacağım şeyi yazmamışım. özellikle bir şey düşünmüyorum. ben yazmayı çizmeyi seviyorum, okunsun, yorum yapılsın… ben de aynı şekilde. o yüzden en sevdiğim konu kendi kişisel konumdur, çünkü orayı sadece benim etkileşimi tercih ettiğim üyeler ziyaret eder ve güzel bir sohbet dönebilir.
iç döküyoruz, eğleniyoruz, iki laf atıyoruz güzel bir goygoy dönüyor. bitti gitti.

Can sıkıntısı işteee
Sevdiklerimiz var falan filan…

forumları, forumlarda takılmayı sürekli eleştirel ve küçümseyici cümlelerle betimlemek ve aynı ortamda senelerde takılır olmak da sanırım biz türklere özgü bir şey.dlskfj şahsen bugün kim beni övmüş, kim laf sokmuş, kim varlığımdan rahatsız olup da kudurmuş diye merak içinde giriyorum.... vallahi bunlar olmadan yaşamamam... tansiyonum yükselir, nabzım düşer.......

sen bence yine de erken anladın :d o zaman sinir olmuştum ama şimdi aklıma gelirse gülerek hatırladığım bir olay var: senin i*ne dediğinin zannedilmesi ve senin bunun asla farkında olmaman kfjds :emoji_ok_hand:
he ya x sağolsun o söyleyince farkına varmıştım, herif defaatle anlatmama rağmen anlamamazlıktan geliyordu, oysa o manaya gelebileceği benim hiç aklımdan geçmemişti. neyse geçti gitti.

he ya x sağolsun o söyleyince farkına varmıştım, herif defaatle anlatmama rağmen anlamamazlıktan geliyordu, oysa o manaya gelebileceği benim hiç aklımdan geçmemişti. neyse geçti gitti.

garipti kfjf çeşit çeşit tipler

• Beğen
Tepkiler: Sux
Kafamı boşaltıyorum burada. Yazdıktan sonra çoğu zaman unuttuğum ve denk gelip okuduğumda "bunu niye demişim ki" şaşkınlığıyla bakakaldığım cümlelerle dolduruyorum sayfaları.

Geri