Üye Olduğunuz Forum Sayısı?

Konu sahibi son olarak 723 gün önce görüldü
Buranın ikizine üyeydim aşırı sıkıcı teması yüzünden kullanmıyorum.Bir tek burası şimdilik.

eskiden 'nickim burada da dursun, yok nickim kalsın, efendime söyleyeyim nickimi benden başka kimse kullanmasın' yaygarası vardı, saçmalık.lsdkfj bu modaya uyduğum dönemler, oralara da üye olmuş olabilirim, emin değilim.sdlfj neyse ki hepsi eski nickimle. stockholm olarak tertemiz bir geçmişe sahibim.......
hemen bir araştırma bakalım post falan attın mı asdfgdsaf

2008 de kendi forumumuz vardı.
2010 da yine kendi hip hop forumumuz vardı hey gidi..
2013 ten beri de buradayım.

ircforumlari.com.tr
ircrehberi.net

birtek buraya üye oldum eskiden form nedir bilmezdim

Çok eski zamanlarda başladık forumculuğa. 2005/2006 falandı. Turksportal, Diyadinnet, Forumtr, forumta, forumtayfa, forumuz, forumsal, forumbahane, mıkforum, foruma alemar vesaire hepsinde vardım. Arada unuttuklarım da muhakkak vardır.

Ama forumbahane zamanlarından beri hep tek bir forumda bulundum. Aynı anda bir kaç yerde ciddi ciddi yazacak kadar hayatsız olamıyorum. Tek forumda kadar hayatsızlık var bende.

Bu saydiginiz forumlar disin da bir kac site de dün,birebir ayni sizin nickinizi gormustum.Avatar ve nickalti aciklamasi farkli.Yazmasaydiniz ben o profilleri de sizin diye dusunuyordum.
son 3 yıldır burdan baska yere girmedim onun dısında 1*2 tane olabilir ama giriş yapmıyorum . Fake de olabilir bilmiyorum . Baska alacak nick yok gibi benim nicki alan cok

son 3 yıldır burdan baska yere girmedim onun dısında 1*2 tane olabilir ama giriş yapmıyorum . Fake de olabilir bilmiyorum . Baska alacak nick yok gibi benim nicki alan cok
Dogrudur.Gormeyene kadar size has bir nick olarak dusunuyordum bende.Demekki insanlarin hosuna gidiyor bu profil ve nick ki,benzer bir profil olusturma istiyaki hissediyorlar.

Milyon tane yerde hesabım var. Hangi isimle hangi maille üye olduğumu unuttum, karışmasın diye aldığım notlar kaybolmadıysa bulmam zaman alır. Her gün girdiğim 2-3 yer var, en fazla zaman geçirdiğim yer burası.

Milyon tane yerde hesabım var. Hangi isimle hangi maille üye olduğumu unuttum, karışmasın diye aldığım notlar kaybolmadıysa bulmam zaman alır. Her gün girdiğim 2-3 yer var, en fazla zaman geçirdiğim yer burası.
Diger yerler neresi sevgili dongusel?Yanlis anlamayin belki bilgi anlamin da faydalanabilecegimiz yerlerdir.Uye olmadan da takip ediliyorsa,sakincasi yoksa ister buradan,isterseniz DM yoluyla paylasirsaniz memnun olurum.

kayit yapip takilmadigim yerlerin disinda 3 tane var arada goz attigim ircforumlari.net, bazen girip baktigim ircrehberi.net, surekli takildigim burasi

2008lerden 2011miydi ne o zamanlara kadar zamansız forum vardı, sonra kapandı, 2017 de forumsala üye oldum sonra burdan devam ettikm işte, burasıda kafi zaten ama üye olduğum yerler var tabi

linux mint türkiye forumu kurucusuydum onu kapattık, bir eski ircforumlari vardı, bir de burası işte. şu an buraya giriyorum sadece.

100 senelik forumcuyum, adult forumu ilk kez duydum ...... forum deneyimlerimin hiçbiri içerisine koyamıyorum....... yani nasıl bir şey olabilir ki üye fotosu diye şeylerini konu açıp yüklüyor, millet de kardeşim maşallah falan diye mi yorumluyor........ bizim forumculuk hep böyleydi çünkü........

Geri