Üye Olduğunuz Forum Sayısı?

Konu sahibi son olarak 722 gün önce görüldü
Merhaba,

Bugün yaklaşık 5-6 yıl önce yazmış olduğum bir yazıyı Google'de aratınca karşıma bir forum çıktı.Üye olup o an online olan yönetici ile biraz hasbihal edip siteden çıkış yaptım.Fakat bir şey dikkatimi çekti,sıralamada çıkan siteler neredeyse tasarımsal olarak birbirinin aynısıydı.En çok mesaj yazan üyelere bakınca,burada ilk 20-30 içinde olan üyelerin nicklerini oralarda da gördüm.Nick benzerliğimi bilemem ama mesaj sayıları azımsanacak gibi değildi.Şayet aynı kişilerse bu kadar forumu takip ediyor olmak için doğaüstü güçlere sahip olunmalı. : )

Donanımhaber - R10 bu iki foruma üyeyim.Donanım habere yaklaşık 2 bin mesaj atmışım fakat 3 senedir hiç giriş yapmadım.R10'da aynı şekilde 2 senedir hiç giriş yapmadım ve 200 mesajım yoktur.Forum sayılır mı bilemiyorum ama ekşide 2015'den gelen bir yazar hesabım var.Burada yaklaşık 6 bin entryim mevcut.Bir de Dipsizforum vardı ama orası kapandı.Onu saymayalım. : )

Sizin kaç foruma üyeliğiniz var,ve hepsine aktif bir şekilde yazı gönderebiliyor musunuz?

bir çoğu kapandı tabi ama onlarla birlikte sanırım 15 falan olabilir yerli/yabancı bir de kendi adminliğimin olduğu bir forum var o kadar.
2002 de bir adult forum da başladı maceram modluk vs derken bugünlere kadar geldik

bir çoğu kapandı tabi ama onlarla birlikte sanırım 15 falan olabilir yerli/yabancı bir de kendi adminliğimin olduğu bir forum var o kadar.
2002 de bir adult forum da başladı maceram modluk vs derken bugünlere kadar geldik
Yaş kaç üstadım.Bir patavatsızlık etmemek için soruyorum.

eskiden vardı üyeliklerim forumlarda şu an isimlerini dahi hatırlamıyorum. sadece buraya giriyorum

İlk üyeliğim 2004 yılında ve aktif olarak takıldığım burası dışında tek forum var. Zaman zaman oradan da koptuk, nickler silindi, yönetim değişikliği, yanlışları görüp terk ettik vs.
Diğerleri hatır gönül için üye olduğum ama aktiflik göstermediğim birçok yer var.

5 kapana kapana geldik gerçi bir iki tanesi hala açık ama faal değil pek

edebilirsin hacım öyle yaş mevzularına takılmam daha 35im , ben edebilirim asıl kasldjksdj
sen efendi bir arkadaşa benziyorsun belki de aynı yaştayızdır hatta
Eyvallah abi.Sizin bakan ve güzel gören gözlerinizden sadroluyor efendilik.Yoksa ben kendimi bilirim ne efendiyim,ne de iyi birisi.2 sene sonra kısmetse 30 olacağım.2002'de forum admini olmak,vaybe belkide o bizim içeriklerini görüp,program indirip hemen kaçmak için üye olduğumuz forumların admini sendin.Neden linklerini gizliyordunuz hep. : )

Eyvallah abi.Sizin bakan ve güzel gören gözlerinizden sadroluyor efendilik.Yoksa ben kendimi bilirim ne efendiyim,ne de iyi birisi.2 sene sonra kısmetse 30 olacağım.2002'de forum admini olmak,vaybe belkide o bizim içeriklerini görüp,program indirip hemen kaçmak için üye olduğumuz forumların admini sendin.Neden linklerini gizliyordunuz hep. : )
yok o dönem admin değildim daha sonraları olduk belki de 5 sene sonra falan , benim takıldığım forumlar normal insanların takıldığı yerler değildi ya.
normal insanların takıldığı forumlara 2014-15 den sonra girmeye başladım .d , hala bazı forumlarda link`ler gizleniyor. Bir çoğu üye kazanmak için bait olarak da kullanabiliyor eğer paylaştığı şey kendi spoof/arka kapı ya da hack tarzı bir program içeriyorsa yahut nadir bulunan bir video , oyun vs gizlemesi normal.

asla adult forumlara üye olmam diyenler sadfasdf
eskiden 'nickim burada da dursun, yok nickim kalsın, efendime söyleyeyim nickimi benden başka kimse kullanmasın' yaygarası vardı, saçmalık.lsdkfj bu modaya uyduğum dönemler, oralara da üye olmuş olabilirim, emin değilim.sdlfj neyse ki hepsi eski nickimle. stockholm olarak tertemiz bir geçmişe sahibim.......

50’den fazla foruma üye olmuşumdur ben… başta 4-5 tane forumken çok iyiydi de, bi forumda melodram nickiyle üye olup günlüğüm ve postlarım dahil her şeyi birebir copy-paste yapıp, milletle sevgili olup bi de onları birbirini düşüren bir kız yüzünden aktif olduğum forumu basıp bana sövenler olmuştu… o sebeple açılan, çağırılan forumlarda gidip üyeliğimi alır ama takılmazdım. üşenmemişim resmen… o kızı hala çözemedik-müge anlı yoktu o zaman-, mesela pudra şekeri kullanıp gidip ben yapıyormuşum bunları sonra unutuyormuşum. sonuca gelirsek de şu an tek aktifliğim buradadır, sevinebilirsiniz… ama en sevdiğim forumu sorarsanız aşırı kızlarla dolu olduğundan kaosu bitmeyen ve çok komik tiplerin olduğu “tatliaskim” forumudur. flört sitesi gibiydi ismi ama içerisi cehennem.

50’den fazla foruma üye olmuşumdur ben… başta 4-5 tane forumken çok iyiydi de, bi forumda melodram nickiyle üye olup günlüğüm ve postlarım dahil her şeyi birebir copy-paste yapıp, milletle sevgili olup bi de onları birbirini düşüren bir kız yüzünden aktif olduğum forumu basıp bana sövenler olmuştu… o sebeple açılan, çağırılan forumlarda gidip üyeliğimi alır ama takılmazdım. üşenmemişim resmen… o kızı hala çözemedik-müge anlı yoktu o zaman-, mesela pudra şekeri kullanıp gidip ben yapıyormuşum bunları sonra unutuyormuşum. sonuca gelirsek de şu an tek aktifliğim buradadır, sevinebilirsiniz… ama en sevdiğim forumu sorarsanız aşırı kızlarla dolu olduğundan kaosu bitmeyen ve çok komik tiplerin olduğu “tatliaskim” forumudur. flört sitesi gibiydi ismi ama içerisi cehennem.

50 forum dile kolay.Hepsine ayni oranda mesaj gonderiyorum deseydiniz,siz marvel evreninden olmalisiniz diyebilirdim.Tatliskim'a asinayim ama uye degildim.Fakulte de bir arkadasim orada yoneticiydi.Sizin gecmisiniz cok cok eskiymis.Tesekkurler cevabiniz icin.

aynı format değildi ama forumdan önce aktif takıldığım tek benzer platform formspring'di. hem anonim soru sorabiliyordunuz hem de nickinizle yorum yazabiliyordunuz. burada üyelere anonim soru sorabildiğiniz bir format düşünün; kime hangi soruyu kim sormuş olabilir? şamatası ve kavgası çoktu. sözlüğün yarısı da oradaydı. daha sonrasında buraya üye oldum zaten. şu anda da buradan başka aktif bir üyeliğim yok, birkaç linux forumu ve technopat vs. hariç.

Geri