Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyiymiş ama multiden banladım seni delikanlıhem anonim soru sorabiliyordunuz
multi nickle gelip kendi profiline bu kadar harika olmayı nasıl başarıyorsun diye sorar mıydın sormaz mıydın delikanlı gibi söyleİyiymiş ama multiden banladım seni delikanlı![]()
Hanımların günlük doz konusuna kaslı fake fotoğraf atarak kendimi överdim.multi nickle gelip kendi profiline bu kadar harika olmayı nasıl başarıyorsun diye sorar mıydın sormaz mıydın delikanlı gibi söyle
hemen bir araştırma bakalım post falan attın mı asdfgdsafeskiden 'nickim burada da dursun, yok nickim kalsın, efendime söyleyeyim nickimi benden başka kimse kullanmasın' yaygarası vardı, saçmalık.lsdkfj bu modaya uyduğum dönemler, oralara da üye olmuş olabilirim, emin değilim.sdlfj neyse ki hepsi eski nickimle. stockholm olarak tertemiz bir geçmişe sahibim.......
ircforumlari.com.tr
ircrehberi.net
son 3 yıldır burdan baska yere girmedim onun dısında 1*2 tane olabilir ama giriş yapmıyorum . Fake de olabilir bilmiyorum . Baska alacak nick yok gibi benim nicki alan cokBu saydiginiz forumlar disin da bir kac site de dün,birebir ayni sizin nickinizi gormustum.Avatar ve nickalti aciklamasi farkli.Yazmasaydiniz ben o profilleri de sizin diye dusunuyordum.
Dogrudur.Gormeyene kadar size has bir nick olarak dusunuyordum bende.Demekki insanlarin hosuna gidiyor bu profil ve nick ki,benzer bir profil olusturma istiyaki hissediyorlar.son 3 yıldır burdan baska yere girmedim onun dısında 1*2 tane olabilir ama giriş yapmıyorum . Fake de olabilir bilmiyorum . Baska alacak nick yok gibi benim nicki alan cok
Diger yerler neresi sevgili dongusel?Yanlis anlamayin belki bilgi anlamin da faydalanabilecegimiz yerlerdir.Uye olmadan da takip ediliyorsa,sakincasi yoksa ister buradan,isterseniz DM yoluyla paylasirsaniz memnun olurum.Milyon tane yerde hesabım var. Hangi isimle hangi maille üye olduğumu unuttum, karışmasın diye aldığım notlar kaybolmadıysa bulmam zaman alır. Her gün girdiğim 2-3 yer var, en fazla zaman geçirdiğim yer burası.
abi sahi izafette mi tanışmıştık biz......150 senelik forumcuyum 50. senede oggy ile karşılaştık.