UYARI
"Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Hâlbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Hâlbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi! BAKARA 102
Sevgili arkadaşlar paylaştığım ayeti defalarca kez okumanızı ve üzerinde düşünmenizi öğütlerim .. Niyetiniz ne olursa olsun ve adına ne denirse densin ( muska,tılsım,sihir,zırh vs ) yaptırdığınız ya da yaptıracağınız işlemler KESİNLİKLE büyüye girer .. Sevdiğiniz birinin ilgisini çekmek için ya da karısına zulmeden bir kocayı ehlilleştirmek için, veya yaramazlık yapan çocuğunuzu terbiye etmek için vs vs ...YANİ NİYETİNİZ NE KADAR HALİS OLURSA OLSUN, ÖZGÜR İRADEYE YAPACAĞINIZ HER TÜRLÜ OLAĞAN ÜSTÜ İŞLEM BÜYÜYE GİRER VE BÜYÜ APAÇIK BİR ŞİRKTİR.
ALLAH'ın adetullahına bilerek veya bilmeyerek müdahale edilmesine prim vermeyin .. Etrafta dolaşan sözde bakımcılara maddi ve manevi olarak kendinizi sömürtmeyin .. ALLAH'a sığının kuluna değil .. Başınıza gelen her olumsuzluğu büyülere cinlere filan bağlamayın .. İstediklerinizin olmaması belki de ALLAH'ın takdiridir ne bilirsiniz? Hemen koşup vay bana büyü mü yapıldı diye muskacıların ağına takılmayın .. Hemen hepsi de klişe sözlerle sizin güveninizi kazanırlar. "Etrafta ki sahte hocalara dikkat edin- ben büyü yapmam sadece muska ile çalışırım- ben vefk yaparım vs vs " gibi ..
Tecrübelerim eşliğinde şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ; karşınıza çıkacak her on bakımcıdan dokuzu bu işleri ALLAH rızası için yapmaz .. Zaten ALLAH rızası için yapanda para almaz .. Size tavsiyem uğradığınız musibetler karşısında sabırlı olup karşılaştığınız sıkıntılardan kendi çabalarınızla kurtulmanız ve akıllıca hareket etmeniz olacaktır ..