Uyarı!!!!

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
UYARI
"Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Hâlbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Hâlbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi!
BAKARA 102

Sevgili arkadaşlar paylaştığım ayeti defalarca kez okumanızı ve üzerinde düşünmenizi öğütlerim .. Niyetiniz ne olursa olsun ve adına ne denirse densin ( muska,tılsım,sihir,zırh vs ) yaptırdığınız ya da yaptıracağınız işlemler KESİNLİKLE büyüye girer .. Sevdiğiniz birinin ilgisini çekmek için ya da karısına zulmeden bir kocayı ehlilleştirmek için, veya yaramazlık yapan çocuğunuzu terbiye etmek için vs vs ...YANİ NİYETİNİZ NE KADAR HALİS OLURSA OLSUN, ÖZGÜR İRADEYE YAPACAĞINIZ HER TÜRLÜ OLAĞAN ÜSTÜ İŞLEM BÜYÜYE GİRER VE BÜYÜ APAÇIK BİR ŞİRKTİR.
ALLAH'ın adetullahına bilerek veya bilmeyerek müdahale edilmesine prim vermeyin .. Etrafta dolaşan sözde bakımcılara maddi ve manevi olarak kendinizi sömürtmeyin .. ALLAH'a sığının kuluna değil .. Başınıza gelen her olumsuzluğu büyülere cinlere filan bağlamayın .. İstediklerinizin olmaması belki de ALLAH'ın takdiridir ne bilirsiniz? Hemen koşup vay bana büyü mü yapıldı diye muskacıların ağına takılmayın .. Hemen hepsi de klişe sözlerle sizin güveninizi kazanırlar. "Etrafta ki sahte hocalara dikkat edin- ben büyü yapmam sadece muska ile çalışırım- ben vefk yaparım vs vs " gibi ..
Tecrübelerim eşliğinde şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ; karşınıza çıkacak her on bakımcıdan dokuzu bu işleri ALLAH rızası için yapmaz .. Zaten ALLAH rızası için yapanda para almaz .. Size tavsiyem uğradığınız musibetler karşısında sabırlı olup karşılaştığınız sıkıntılardan kendi çabalarınızla kurtulmanız ve akıllıca hareket etmeniz olacaktır ..

yakınım bi hanfendi. kocası eve küsmüş otel gibi kullanıyor, cinsel hayat dip yapmış. beni de alet ettiler mk. gittik bi dağ köyünde hocayı bulduk nuskayı yazdı.Ben para almam dedi. yardım kutusu varmış. 30 lira uyar mı dedim istersen verme dedik ya dedi. attım kutuya 30 lira. adam profesyonel isimden haritasını çıkardı. ilk defa görüyoruz adamı. seceresini yaptıklarını saydı bize. ağzımız açık kaldı Bu hibine climax inanmaz işte. gözümle, kulağımla şahit oldum. Ayrıca dedem 81 ile nam salmış cinciydi. art niyetlere asla kullanmadığını şifa olarak kullandığını söylerdi bize. öleceğini anlayınca tüm ilgili kaynak ve kitaplarını yaktı. benden sonra eline geçen art niyetle kullanmasın diye.
Şimdi gelelim sadete: büyü nuska cart curt yaptırmayın tavsiyene cani gönülden katılıp altına imza atıyorum. Ancak canı yanan insan şifası için her türlü haltı yemeye fıtratı müsait. sen ne dersen de. climax ya da herkeşe dediğimi sana da deklere edeyim. bildiklerini anlat ama asla akıl verme. özetle şu çok geniş konulu-insanlı forumda ''nuska yaptırmayın günahtır'' konusu bana göre akıntıya sallanan bir kürek. konu yılda birkaç kez cuma hutbekerinde gündeme geliyor zaten.
selam ve dua ile güzel kardeşim. tşklr iyi paylaşımlar.

yakınım bi hanfendi. kocası eve küsmüş otel gibi kullanıyor, cinsel hayat dip yapmış. beni de alet ettiler mk. gittik bi dağ köyünde hocayı bulduk nuskayı yazdı.Ben para almam dedi. yardım kutusu varmış. 30 lira uyar mı dedim istersen verme dedik ya dedi. attım kutuya 30 lira. adam profesyonel isimden haritasını çıkardı. ilk defa görüyoruz adamı. seceresini yaptıklarını saydı bize. ağzımız açık kaldı Bu hibine climax inanmaz işte. gözümle, kulağımla şahit oldum. Ayrıca dedem 81 ile nam salmış cinciydi. art niyetlere asla kullanmadığını şifa olarak kullandığını söylerdi bize. öleceğini anlayınca tüm ilgili kaynak ve kitaplarını yaktı. benden sonra eline geçen art niyetle kullanmasın diye.
Şimdi gelelim sadete: büyü nuska cart curt yaptırmayın tavsiyene cani gönülden katılıp altına imza atıyorum. Ancak canı yanan insan şifası için her türlü haltı yemeye fıtratı müsait. sen ne dersen de. climax ya da herkeşe dediğimi sana da deklere edeyim. bildiklerini anlat ama asla akıl verme. özetle şu çok geniş konulu-insanlı forumda ''nuska yaptırmayın günahtır'' konusu bana göre akıntıya sallanan bir kürek. konu yılda birkaç kez cuma hutbekerinde gündeme geliyor zaten.
selam ve dua ile güzel kardeşim. tşklr iyi paylaşımlar.

Bende yorumunun altına imzamı atıyorum .. Gerçekçi sözler bunlar .. Paylaşım amacım üstümde ki sorumluluğu bir nebze olsun hafifletmekti. Hani olur ya forum içinde bu işlerden medet ummayı düşünen varsa belki vazgeçer diye.
Climax ya da onun gibi düşünen Malumat gibi arkadaşlar gözleriyle görmedikleri için inanmazlar ama görselerdi eminim alaycı yaklaşımlarını değiştirirlerdi.
Sen bir olay görmüşsün bahsetmişsin ben neler gördüm bahsetsem beni forumdan deli bu diye taşla sopayla kovalardınız:)

Ben görmedim ama en yakinlarimdan isittim bu tarz seyler. O yüzden inanıyorum.
Peki kotu rüyalar gören, rahatsiz edildiğini dusunenlerin muska yaptirmasi?

Ben görmedim ama en yakinlarimdan isittim bu tarz seyler. O yüzden inanıyorum.
Peki kotu rüyalar gören, rahatsiz edildiğini dusunenlerin muska yaptirmasi?

Güvenemezsiniz işte .. Gideceğiniz eleman tarafından kullanılma ihtimaliniz yüksektir.
Rüyalarınızda korkutuluyor musunuz ? O halde abdestsiz yatmayın. Duasız uyumayın. Yatağınızın yerini değiştirin.
Yine de bu durumdan kurtulamıyorsanız güvendiğiniz bir kimseye koruyucu yaptırmanız sizi günaha sokmaz ama işte o kişi size ne verecek bilmiyorsunuz ki ? Herkes ben hayr için muska yapıyorum diyor ama yazılanların içeriğini bilmiyoruz.

Aslında bu muska vb tarzı şeyler ne efendimiz ne de eshabı zamanında yoktu. Bunların kaynağı yahudi mistiziminden gelir. Bize de özellikle tarikatlar aracılığıyla sonradan bulaşmıştır.

Yıl 2017 ama üfürükçülere, bilmem nelere güvenip bunlara giden var maalesef. Mesela bizim komşumuzun kızı polis eşi de polisti. Erkeğin annesi kızı istememiş. Muska yaptırmış. Evin çeşitli yerlerinde bulduk diyor kızın annesi. Evlilikleri bozulmuş. Ama sonra tekrar barıştılar.
Bir tane kadın bana da senin kısmetini bağlamışlar demişti. Her işin yarım kalıyor falan. Şlkjl

Hastasınız. dedikleriniz samimi değil. Kareteciler gibisiniz. Hem adam dövmeyi öğreniyorsunuz hem de "sakın ha bildiklerinizi dışarıda kullanmayın, sadece kendinizi korumak zorunda kalırsanız sanatınızı konusturun" diyorsunuz. Kuranda büyü yapmak günah dendiği icin "büyü yok" diyemiyorsun. Yapmayın diyorsunuz ama büyü bozmaya çalışanları yuceltiyorsunuz. Eh ama büyü bozmak büyücülük değil mi? Bırakın bu işleri. Bi de buruşuk jared demiş ki bilmediğin işlere karışma. EkSen zaten daha sayko. Çoktan üç harflilerle birlikte yaşıyor. Yaşam tarzı olmuş gibi konusuyor. Lafı geçince de " olm beni zorlamayin gördüklerimi anlatsam intihar edersiniz, kaldiramazsiniz" tadında takılıyor. Hastasınız sadece. Başka bişey olmuyor.

Hastasınız. dedikleriniz samimi değil. Kareteciler gibisiniz. Hem adam dövmeyi öğreniyorsunuz hem de "sakın ha bildiklerinizi dışarıda kullanmayın, sadece kendinizi korumak zorunda kalırsanız sanatınızı konusturun" diyorsunuz. Kuranda büyü yapmak günah dendiği icin "büyü yok" diyemiyorsun. Yapmayın diyorsunuz ama büyü bozmaya çalışanları yuceltiyorsunuz. Eh ama büyü bozmak büyücülük değil mi? Bırakın bu işleri. Bi de buruşuk jared demiş ki bilmediğin işlere karışma. EkSen zaten daha sayko. Çoktan üç harflilerle birlikte yaşıyor. Yaşam tarzı olmuş gibi konusuyor. Lafı geçince de " olm beni zorlamayin gördüklerimi anlatsam intihar edersiniz, kaldiramazsiniz" tadında takılıyor. Hastasınız sadece. Başka bişey olmuyor.

Karateci örneği verdin madem oradan devam edeyim o halde. Karate sanatının bir savunma sanatı olduğundan haberin var mı? Kişi etrafına dehşet saçmak için değil etrafına dehşet saçanlardan kendini korumak için öğrenir.
Leduni ilimleri de bu mantıkla öğrenenler olduğu gibi ekserisi çıkarları için öğrenir.
Benimse leduni ilmim yok. Cinim de yok. O yüzden bana attığın " onlarla yaşıyor " iftiran seviyenle alakalı bir durum olarak konuyla ilgili bağnazlığını ortaya koyuyor.
Ben sadece araştırmacıyım ve gözlemlerim ve tecrübelerim var.
Bunlar ışığında senin gibi kestirip atan ve bir pok bildiğini sanan nice insanların başlarına bu hadiseler geldiğinde yalvar yakar olduklarını görmüşümdür.
YUKARIDA Kİ YAZIMIN NERESİNDE BÜYÜ BOZANLARI YÜCELLTİĞİMİ GÖRDÜN? Aksine topyekün bu işlerden uzak durun diye nasihat ediyorum.
Sen bir doktorsun sana gelen hastayı iyileştirdiğin zaman mesela bakteriye karşı antibakteriyel bir ilaç kullandığın zaman mikropmu oluyorsun?!
Sen kabul et ya da etme bu tür olaylar yaşanıyor ve sandığınızdan da çok .. Daha da çoğalıyor. Çoğalacak da... Çünkü insanlar ALLAH'a ve kendilerine inanmaktan uzaklaşıyorlar.

Bu buyuler yuzunden ne evlilikler bozuldu, ne cok yuvalar yikildi, ortada kalan cocuklar ne cok perisan oldu. Hep de akrabalardan geliyor bu kotuluk. Bu kotulugu yapan insanlarin, para karsina bu isleri ayarlayan kotulerin yatacak yeri yok.

Simdiki nesil bu konulardan anlamaz, anlamasin da, amma bu olaylarin oldugunu, varligini bilsinler.

Aslında ben de bazı açıklanamaz durumlar yaşıyorum. Lucid rüyalarım var. Rüyanın bir yerinde rüyada olduğumu anlar ( rüyada olduğunu belirten bazı ipuçları verilir bana) ve rüyayı yönetirim. Bu esnada (eğer işler yolunda giderse) gerçekte henüz yaşamadığım bir bilgiyi öğrenebilirim. Bi keresinde kayıp olan pinpon raketini rüyamda buldum. Uyandığımda baktığımda rüyada bana gösterilen yerde idi.

Altı yaşında yatağımın altindaki bir "şey" ile konuştum. Bana sadece uzak durmam gerekenleri söyledi. Bir kaç hafta devam etti ve gitti. Ama bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bunlar zihnimin bana bir oyunu idi. EkSen

Çok şükür bu yasima kadar hiç isim olmadi muska buyu gibi şeylerle. Inşallah o tür şeyler yapan insanlardan medet umacak kadar çaresiz kalmam.Ne fala inanırım ne de her musibete muska yazan insanlara ama etrafımızda çok var inananlar maalesef.

Bu buyuler yuzunden ne evlilikler bozuldu, ne cok yuvalar yikildi, ortada kalan cocuklar ne cok perisan oldu. Hep de akrabalardan geliyor bu kotuluk. Bu kotulugu yapan insanlarin, para karsina bu isleri ayarlayan kotulerin yatacak yeri yok.

Simdiki nesil bu konulardan anlamaz, anlamasin da, amma bu olaylarin oldugunu, varligini bilsinler.

Aslında şimdiki nesil maalesef bu konulara karşı daha savunmasız ve ilgililer de ..
Özellikle internetin hayatımızı şekillendirdiği bu çağda bu tür konular orta yere saçılmış durumda .. Ve gençlerden inanılmaz talep var emin olun ..

Aslında ben de bazı açıklanamaz durumlar yaşıyorum. Lucid rüyalarım var. Rüyanın bir yerinde rüyada olduğumu anlar ( rüyada olduğunu belirten bazı ipuçları verilir bana) ve rüyayı yönetirim. Bu esnada (eğer işler yolunda giderse) gerçekte henüz yaşamadığım bir bilgiyi öğrenebilirim. Bi keresinde kayıp olan pinpon raketini rüyamda buldum. Uyandığımda baktığımda rüyada bana gösterilen yerde idi.

Altı yaşında yatağımın altindaki bir "şey" ile konuştum. Bana sadece uzak durmam gerekenleri söyledi. Bir kaç hafta devam etti ve gitti. Ama bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bunlar zihnimin bana bir oyunu idi. EkSen

İyi ya işte .. Şeytanların da oyun parkı tam da zihnin olduğu yerdir.
Hiç düşündün mü şu vesvese denilen şey nasıl oluyor diye?
Tamam şeytan ve şeytanlar var .. Tamam vesvese veriyorlar bize .. İyi de nasıl? Kulağımızın dibine sokulup fısır fısır bir şeyler mi söylüyorlar yoksa zihinlerimizin arasında mı geziniyorlar. Bu kısımlar muamma ..

Çok şükür bu yasima kadar hiç isim olmadi muska buyu gibi şeylerle. Inşallah o tür şeyler yapan insanlardan medet umacak kadar çaresiz kalmam.Ne fala inanırım ne de her musibete muska yazan insanlara ama etrafımızda çok var inananlar maalesef.

Söylediğine ek olarak bir örnek vereyim.
Birinde bir kızın yorumunu okumuştum bir sayfada .. Kısmetinin kapalı olduğunu bir türlü evlenemediğini ve bunun sebebinin üzerindeki bir büyüden olduğunu sanıyordu.
Kızın resmi de vardı tabi. Şişman ve güzel bir kız değildi. Yani aynaya bir baksa aslında sebebini görecekti ama işte kendi kafasından hemen işi büyüye muskaya yormuş:)

Söylediğine ek olarak bir örnek vereyim.
Birinde bir kızın yorumunu okumuştum bir sayfada .. Kısmetinin kapalı olduğunu bir türlü evlenemediğini ve bunun sebebinin üzerindeki bir büyüden olduğunu sanıyordu.
Kızın resmi de vardı tabi. Şişman ve güzel bir kız değildi. Yani aynaya bir baksa aslında sebebini görecekti ama işte kendi kafasından hemen işi büyüye muskaya yormuş:)

Öyleyse tezveren dedeye gitsin caput bağlayıp dilek dilesin dileği hemen olur.Büyükleri soylemedi mi bunu ona acaba:p

Geçenlerde yine sayfanın birinde bir tipe denk geldim. Saçma sapan bir sürü şey yazmış bir de cin olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf paylaşmıştı. Hemen aklını tokatladım tabi.
Karşılığında o eleman beni dilimi bağlamakla tehdit ettiğinde ise koptum. Dakikalarca güldüğümü hatırlıyorum.
Tipi görseniz böyle sarıklı cübbeli sakallı bir genç ama kafa gidik. Profil resminde şeyhiyle birlikte poz vermiş. Belli ki düşmüş bir tarikatn eline yıkamışlar bunun beynini.
Neyse " bağla lan dilimi " dedim .. " Ama bağlayamazsan dilini koparmaya yanına gelirim " demeyi de ihmal etmedim. Tabi yemedi bi tarafları.
Düşünebiliyor musunuz güya müttaki takılan güya ALLAH'ın yolundan gittiğini sanan biri bir başkasını büyü ile tehdit ediyor! ve işte bu sözde Müslüman :)

klavyen sorumluluğu üzerinden atmana yardımcı oldu mu bari? :)

Lucid rüyadan astrala geçebilir miyim bilmiyorum. Ama çalışıyorum. Belki zaman içinde hareket edebilirim. Bir kaç kez denedim. Ama az kalsın boğuluyorum. Birden etraf kararıyor ve kendimi bir banyoda buluyordum. Ortada bir taht var. Vefat etmiş annem doğum yapıyor. Dogan çocuk benmisim! Bu üç defa oldu. Bir daha zamanda geri gitmeye çalışmadım. EkSen sen ne diyorsun bu duruma.

Geri