Ütü yapmayı sever misiniz?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
yıl 2022, ütü nedir ya. bir karar alınsın eşyalar kırışık giyilsin.
Dolap gibi duvara monte ve kendi kendine ütüleyen ütüler çıktı yazacaksın sandım.:)

Samsung DF60R8600CG Air Dresser Akıllı Çamaşır Kurutma ve Ütüleme Dolabı DF60R8600CG/LE
Satıcı : Güreller
4 Değerlendirme
31 Soru & Cevap
Peşin Fiyatına 6 aya varan taksit!
21.999 TL

1_org_zoom.jpg
1_org_zoom.jpg

Dolap gibi duvara monte ve kendi kendine ütüleyen ütüler çıktı yazacaksın sandım.:)

Samsung DF60R8600CG Air Dresser Akıllı Çamaşır Kurutma ve Ütüleme Dolabı DF60R8600CG/LE
Satıcı : Güreller
4 Değerlendirme
31 Soru & Cevap
Peşin Fiyatına 6 aya varan taksit!
21.999 TL

1_org_zoom.jpg
1_org_zoom.jpg
hızlıca inceleme videosu izledim. iş görmez. ütü yerini tutmuyor bu cihazlar.

Ben sevmem ama hep ben yaparım. Gocagarı bu görevi bana verdi.

ütü yapma olayı çok sıkıntı ya geçen bi deniyim dedim olduğum yerde hayatı sorguladım bune ben napıyorum falan .s

Buhar makinası tutuyorum aşırı pratik.
perdelerin kırışığını açmada çok başarılı oluyor. Perde biraz nemliyken asıyorum yukardan aşağı bir kaç zırt zırt yetiyor. Ben evin temizliğinde de buhar makinesini kullanırım , ucunu değiştirip koltuğa tutuyorum derinlemesine temizliyor. Ucunu çıkartınca anlıyorsun zaten : )

perdelerin kırışığını açmada çok başarılı oluyor. Perde biraz nemliyken asıyorum yukardan aşağı bir kaç zırt zırt yetiyor. Ben evin temizliğinde de buhar makinesini kullanırım , ucunu değiştirip koltuğa tutuyorum derinlemesine temizliyor. Ucunu çıkartınca anlıyorsun zaten : )
Perdelerle uğraşmıyorum ki, senin perdeyle ne işin var?? Eve gelen abla hallediyor. Sadece ütü olayım yok onu da böyle çözdüm.

Perdelerle uğraşmıyorum ki, senin perdeyle ne işin var?? Eve gelen abla hallediyor. Sadece ütü olayım yok onu da böyle çözdüm.
Buhar makinesinin fonksiyonelliğini bil diye kadın yine rutin temizliğini gelir yapar. Evin üstünden elimi çok çekmiyorum Lupe’cim. Abla düzenli gelse de bazen benim yıkayıp astığım da oluyor. Yıllardır yalnız yaşıyorum artık pratiğe oturttum o işleri : )

Buhar makinesinin fonksiyonelliğini bil diye kadın yine rutin temizliğini gelir yapar. Evin üstünden elimi çok çekmiyorum Lupe’cim. Abla düzenli gelse de bazen benim yıkayıp astığım da oluyor. Yıllardır yalnız yaşıyorum artık pratiğe oturttum o işleri : )
Pratik mratik yaratacak hayatım yok ki benim.
Işim o kadar kafa yoruyor ki, yeni biri bile alamıyorum hayatıma.
Hiç de sevmiyorum temizlikle uğraşmayı ya. Vaktimi hiç ediyor. Tabi mecburi işler yapılıyor oflaya poflaya.
Evlensen de devretsen eşine :)
Hoş seni alan yaşadı sen kıymazsın beraber yapalım dersin sevgili Noah.
Hayatındaki insanlar şanslı tüm samimiyetimle söylüyorum.
*Diğer hemcinslerin örnek alsın seni.
Bu arada senin gibi kankan falan varsa anlarsın ya :)) hayatımı kolaylaştıran adam bulamıyorum!

Geri