Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dolap gibi duvara monte ve kendi kendine ütüleyen ütüler çıktı yazacaksın sandım.yıl 2022, ütü nedir ya. bir karar alınsın eşyalar kırışık giyilsin.
hızlıca inceleme videosu izledim. iş görmez. ütü yerini tutmuyor bu cihazlar.Dolap gibi duvara monte ve kendi kendine ütüleyen ütüler çıktı yazacaksın sandım.
Samsung DF60R8600CG Air Dresser Akıllı Çamaşır Kurutma ve Ütüleme Dolabı DF60R8600CG/LE
Satıcı : Güreller
4 Değerlendirme
31 Soru & Cevap
Peşin Fiyatına 6 aya varan taksit!
21.999 TL
![]()
![]()
Fiyatı da yüksek ancak mağazaya gidip yerinde görmek lazım.hızlıca inceleme videosu izledim. iş görmez. ütü yerini tutmuyor bu cihazlar.
perdelerin kırışığını açmada çok başarılı oluyor. Perde biraz nemliyken asıyorum yukardan aşağı bir kaç zırt zırt yetiyor. Ben evin temizliğinde de buhar makinesini kullanırım , ucunu değiştirip koltuğa tutuyorum derinlemesine temizliyor. Ucunu çıkartınca anlıyorsun zaten : )Buhar makinası tutuyorum aşırı pratik.
Perdelerle uğraşmıyorum ki, senin perdeyle ne işin var?? Eve gelen abla hallediyor. Sadece ütü olayım yok onu da böyle çözdüm.perdelerin kırışığını açmada çok başarılı oluyor. Perde biraz nemliyken asıyorum yukardan aşağı bir kaç zırt zırt yetiyor. Ben evin temizliğinde de buhar makinesini kullanırım , ucunu değiştirip koltuğa tutuyorum derinlemesine temizliyor. Ucunu çıkartınca anlıyorsun zaten : )
Buhar makinesinin fonksiyonelliğini bil diye kadın yine rutin temizliğini gelir yapar. Evin üstünden elimi çok çekmiyorum Lupe’cim. Abla düzenli gelse de bazen benim yıkayıp astığım da oluyor. Yıllardır yalnız yaşıyorum artık pratiğe oturttum o işleri : )Perdelerle uğraşmıyorum ki, senin perdeyle ne işin var?? Eve gelen abla hallediyor. Sadece ütü olayım yok onu da böyle çözdüm.
Pratik mratik yaratacak hayatım yok ki benim.Buhar makinesinin fonksiyonelliğini bil diye kadın yine rutin temizliğini gelir yapar. Evin üstünden elimi çok çekmiyorum Lupe’cim. Abla düzenli gelse de bazen benim yıkayıp astığım da oluyor. Yıllardır yalnız yaşıyorum artık pratiğe oturttum o işleri : )