Ütü yapmayı sever misiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kıyafetlerin neden kırış kırış diye sorarlarsa yaşlandı dersiniz

çocuklara vereceğim bi hediyeyi sağlamlaştırmam gerektiği zaman evde pvc kaplamak için ütü yaparım sadece, onun dışında işim olmaz. :dd

Kiyafetlerim hazir utulenmis olur her zaman muahahahhahaahhaahahshahahahahahhaha

Pratik mratik yaratacak hayatım yok ki benim.
Işim o kadar kafa yoruyor ki, yeni biri bile alamıyorum hayatıma.
Hiç de sevmiyorum temizlikle uğraşmayı ya. Vaktimi hiç ediyor. Tabi mecburi işler yapılıyor oflaya poflaya.
Evlensen de devretsen eşine :)
Hoş seni alan yaşadı sen kıymazsın beraber yapalım dersin sevgili Noah.
Hayatındaki insanlar şanslı tüm samimiyetimle söylüyorum.
*Diğer hemcinslerin örnek alsın seni.
Bu arada senin gibi kankan falan varsa anlarsın ya :)) hayatımı kolaylaştıran adam bulamıyorum!

Yok yok içtenliğini anladım. Samimiyetin geçti bana.. Evlilik iş paylaşmak kadar kolay olsaydı keşke çoktan evlenirdim. Bütün dengem, düzenim bozacakmış gibi geliyor. Çünkü yaşadığım bu hayatı seviyorum. Mutsuz olmaktan korkuyorum. Bekar kankam var İstanbul’da yaşıyor işi iyi ve ekonomik özgürlüğü standartların oldukça üstünde ama onu da evliliğe ikna edebilen birisi çıkmadı. Başarabilirsen arkadaşım adına sevinirim : )

Yok yok içtenliğini anladım. Samimiyetin geçti bana.. Evlilik iş paylaşmak kadar kolay olsaydı keşke çoktan evlenirdim. Bütün dengem, düzenim bozacakmış gibi geliyor. Çünkü yaşadığım bu hayatı seviyorum. Mutsuz olmaktan korkuyorum. Bekar kankam var İstanbul’da yaşıyor işi iyi ve ekonomik özgürlüğü standartların oldukça üstünde ama onu da evliliğe ikna edebilen birisi çıkmadı. Başarabilirsen arkadaşım adına sevinirim : )

Benim standartlarımda yeterince iyi. Bizim kaderimiz bu Noah :)
Senle tarzen yakın hissediyordum ama Aynı fikirler,aynı duyguları ben de yaşıyorum.
Yalnız olmayışım içime su serpti.

sevmem ama ütüsüz bir şeyi ne giyerim ne de giydiririm, her gün yaparım yapacak bir şey yok

Öyle ütü seviciyim ki 3 çeşit va.

Kazanlı, normıl ve çabıcak davranmak için seyahat ütüsü.dd

Ütü çizgim :dd

spor giyindiğimden
fazla işim olmuyor

hayır.. sevmem. hiç sevmem.
kırış kırış dolanmayı da sevmem gerçi.
ama kim bu ütüyü çıkarttıysa, neyse... bişi yok...

Geri