üstteki kendim hakkında ne düşünüyorum?

Konu sahibi son olarak 304 gün önce görüldü
hmm bakalım diğer konular yerine yanlışlıkla benim konularıma tıklanması ne kadar umrumda:

lim x=1'e giderken
f(x) lim x-1/x+1 = 1-1/1+1=0
lim x=1 f(x)=lim x=1 (x kare - 1) = 1-1=0
lim x=1
f(x) eşit değildir f(1)

HİÇ DEĞİL.

konum kilitlendi inanılmaz yaaa şimdi sakinleşmek için bir sürahi pasiflora içmem gerekecek

Tibet bey beni çok iyi analiz etmişsiniz.
dünyayı yok edecek bir asteroid yaklaşırken ben: napimm:tatlı:

Cmq2tqCH.jpg

EkSen abi ne ka karizmatik, yakışıklı, çekici, anlayışlı, güçlü, kuvvetli, sempatik, otomatik, sportif,spekülatif, tursilmatik vs bir adamdır diye düşünüyordur bence ..

karıştırıp konuya yazan olmadı bugün arkadaşlar şaşırtıyosunuz beni

ay çok güzel yaa çok yakışmış sana malumatcım. akşam kesin iç oğlanı kıskanıp iç etmeye çalışır.

iç oğlanıcığım, belki benim berem bi şekilde döne dolaşa senin kafana girmiştir bak iç etmişsindir demiyorum hadi ver de uzamasın.

iç oğlanı beremi vermemek için ingilizce kursuna gelmedi 20 liralık bere için düştüğü durumu hayretle izliyorum.

malumat hnm climax hazretlerinin banlanması hakkında bi yorumunuz var mı??

var olmaz olur mu BİLGİSİZ BAŞ KÖŞEDE YER BULUNCA BAŞ KÖŞE EŞİK, EŞİK DE BAŞ KÖŞE SAYILIR.

-4 netle üniversiteye>>>> girilmesin
2 yıllık bölümlerin tamamı&imam hatipler>>>>>kapatılsın
doktor banlamak için en aşağı lisans diploması sahibi olma şartı>>>> eklensinnnn
climax'ın banı ACİİİLENNN>>>> açılsın

2000 mesaj atmışım 1000'i beğenilmiş. güzel oran ama yeterli değil galiba daha çankaya&yenimahalle oyları açılmadı???

Hayranların seni stalklıyo çiçeyim Şlkjlk

aya benzer dinleyip mustafa sandal dansı yapıyorum evde, aşırı keyiflendim bu şarkıyı dinleyen bir melankoliğin depresyonda kalması imkansızzzz

kaaalbinde yoruldunsa yolculuklardaaaaaan
vazgeeeeeeç
artık
yıldıızzzzlardaaan
aya benzeeer yüreğiiim
e doğal olarak taaakipteyimmmm

sdkfklsdfkls

Geri