üstteki kendim hakkında ne düşünüyorum?

Konu sahibi son olarak 298 gün önce görüldü
canis majorcuuum avatarına baktıkça sevap kazanıyoruz bu ne güzel bi avatardırrr

spoti listeme nasıl olduysa mustafa ceceli-limon çiçekleri girmiş??? metrobüs hacı yağı koktu değiştir değiştirrrr LEMAN SAM çal malumatçım laiklik saved againn

İYİ BİLGİ >>toplu taşımada yerinizden olmak istemiyorsanız ters koltuğa oturun. yaşlılar ters koltukta yer verseniz de oturamaz.

spoti listeme nasıl olduysa mustafa ceceli-limon çiçekleri girmiş??? metrobüs hacı yağı koktu değiştir değiştirrrr LEMAN SAM çal malumatçım laiklik saved againn

ben görmedim böyleee alımı çalımııııığğğğ

yarappiii duy duyur sesimiğğğ

ben nasıl ezberledim bu parçayı bilinmez ama okur okumaz kafamda çalmaya başladı

mübarek adam şu ceceli be

İYİ BİLGİ>>bayılma numarası. otuz beş saattir yerinden kalkmayan tapulu yolculara vicdan yaptırır. temiz bir vicdan kadar yumuşak bir yastık yoktur birader az kalk da biz oturalım.

ben görmedim böyleee alımı çalımııııığğğğ

yarappiii duy duyur sesimiğğğ

ben nasıl ezberledim bu parçayı bilinmez ama okur okumaz kafamda çalmaya başladı

mübarek adam şu ceceli be

bizim gibi laiklere ceceli dinlemek yakışmıyo çiçeğim, FAZIL SAY, LEMAN SAM, NAZAN ÖNCEL, TARKAN VS. dinleyelim lütfen<3

İYİ BİLGİ>>bayılma numarası. otuz beş saattir yerinden kalkmayan tapulu yolculara vicdan yaptırır. temiz bir vicdan kadar yumuşak bir yastık yoktur birader az kalk da biz oturalım.

bak bak ya avcılar merkezinde 15 dk sıra bekliyorum ikinci duraktan bi gazi binmediği kalıyor :(

bizim gibi laiklere ceceli dinlemek yakışmıyo çiçeğim, FAZIL SAY, LEMAN SAM, NAZAN ÖNCEL, TARKAN VS. dinleyelim lütfen<3

acayip yükseldim İZMİRİN DAĞLARINDAAAA ÇİÇEKLER AÇAAAAR

filtre kahve&susamlı çubuk krakerli akşam yemeğiniz ile muazzam bir yerin adresisiniz malumat hanım: KALİTESİZLİĞİN ADRESİ

ayın üyesi olmak çok kötü 10 gün sonra bal kabağına dönüşeceğim:/

forumla neden oynuyosunuz habire? bu başlığa bir şey yazamadığımda epilepsi krizim tutuyor.

şaka şaka epilepsi hastası değilim çok şükür. ruh hastasıyım.

sabah kahvaltı yaptım, öğleden sonra bi kaffe aldım starbakstan onlarla duruyorum. daha acıkamadım. ya depresyondayım ya da bünyeme saatlerce aç kalıp acıkmama skilli yüklendi.

malumatçım senin depresyondan çıktığın mı var sende depresyondan çıkılmaz depresyona ara verilir

Bu konuyu biri aciqlaya versin :) haviza kartim kucuk dusunemiyom konu neden Burda usteki kendim karisiyom yani

Sent from my P'9983 using Tapatalk

Geri