üstteki kendim hakkında ne düşünüyorum?

Konu sahibi son olarak 298 gün önce görüldü
neyse dün çok sinirlendim ve bugün taviz vermeyeceğim umarım çok gergin bi anda birden gülmeye başlamamm

umarım kimse 'öğretmenim sana nooldu eskiden hep gülerdin:(' deyip beni krize sokmaz jfkdmjf

oh the things that you say is it life or just to play my worries away malumat hanım??

ay bu konuyu misafirlere kitleyebiliyo muyuzzzz podzemljeciğim online olmak zorunda kalsın jfjfjff

forumdaki eski mesajlarımı zaman zaman açıp okuyorum yaaa ahaha çok eğlenceliyim. kendime olan platonik aşkıma kendimden karşılık bekliyorum ayhh malumatcım seni seviyorumm

ama çıkmaz sorular'dan da birazcık hoşlanıyorum o yüzden seni biraz cepte bekletmem lazımm. belki kocasını boşar da beni alır

bazı insanların normal olabilmek için olağanüstü çaba sarf ettiklerini kimse bilmez, di mi malumat hanım??

anton çehovcuğum da diyor ki ne kadar güzel bi gün, çay mı demlesem kendimi mi assam bilemiyorum.

ay şaka şaka ne kendimi asacağım yaaa yaşamak çok güzel, kendini asan maldır. çay demleyebilirim o olur. ama kahvaltıyla duruyorum ve karamelli kurabiye tarifi izledim şimdi. biri kolonyayla bileklerimi ovsun.

sitede bana özel delirme alanı tahsis edildi. bi aralar şahsım ve ekibim kastedilerek "ateistler konularımıza yazmasın" kampanyası başlatılmıştı lol. MALUMATFURUŞLANDINIZ.

ay sen nerdesin yaaa bi daha böyle ortadan kaybolursan boşarım seni<333

Kafam karıştı la? Üstekinin ne umurumda ola ki!?!

Mesai kitlenmesi yaşadım biraz. :p Neden Axel ve Grace? O gece soramadım. Ida ve Zare de olabilirdi.

[YOUTUBE]M3MfuFoULYI[/YOUTUBE]

kara kedi ak kedi'yi izlemedim:p bi de grace'i çok beğeniyorum ve manyaklıklarını biraz kendime benzetiyorum. :D

üstteki kendim ne la? Kendim üstteysem alttaki kim?

Geri