Üstad Kadir Mısıroğlu

• Kullanıcı rt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Ümstad yaa.
Bu adama fesin avrupalaşma çabalarından dolayı Fas'tan geldiğini yanındaki yönündeki kimse anlatmadı mı bu adama? Hayır kafasında fes ile avrupaya bok atması da ironik mi, adsürd mü, komik mi bilemiyorum. Neyse ümstad bu devran döndüğünde senin yüzünü bile hatırlamayacaklar. :3

Ekli dosyayı görüntüle 12973
Meclis, yani istişare ve şura sistemine, yani Allah'ın emrine
çocukça diyerek hafife alıyor, dindarlar bakın size sesleniyorum.
Valla tahammül edemiyorum, şeref yoksunu bu adam ya
Ne zaman anlayacak bizim slk müslümanlar

Cehennem odunu allahsız münafık vatan haini :)

Başlık altında fesliye sövüyoruz arkadaşlar.

Yaşar Nuri'yi yedirmem lan size imansız darbeciler. Yaşar Nuri onurumuzdur. Ne demek iki kelam Atatürk övse sorun olmaz. Olmaz tabi. Davamız Atatürk Herkes akıllı olacak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaşar Nuri Öztürk gibi soytarılar Atatürk'ü övdü diye bu kadar tanınmadı mı :)

Allah herkese akıl fikir versin.

Serasker
Prof Yaşar Nuri hocanın İslama kurana uymayan bir cümlesini getir.
Hakaret, iftira etmek kolay
Müslümanlık bunları yasaklamış
Hadi ispat et bakalım
Rahmetlinin soytarı olduğunu bizde görelim

Serasker ayan beyan İslam'a hakaret ediyor. Banlansın

Bu forumun Atatürk ile sorunu olmaz. @Alper sökün şu hadsizin apoletlerini

Serasker
Prof Yaşar Nuri hocanın İslama kurana uymayan bir cümlesini getir.
Hakaret, iftira etmek kolay
Müslümanlık bunları yasaklamış
Hadi ispat et bakalım
Rahmetlinin soytarı olduğunu bizde görelim

Yahu dostum Yaşar Nuriden bizene?

Yaşar Nuriyi sevme ve yaşatma platformı veya dernegi kurun sabah akşam Yaşar Nuriyi övün.

Ulkenin kurucusu ve dahi silah arkadaslarina hakaret eden adamin herhangi bir şekilde bizim gozumuzde degeri olamaz.

Ha bu adami sevende sever, orasinada sen dahil kimsenin karismaya hakki yok. Gebermis gitmis zaten.

Bu şekilde müdahale yanlış
Serasker de anlayacak cumhuriyetin faziletlerini
Gerçeği görmek olay değil, biraz sabır
Abi sevmesin ama burada yönetici rankiyla Atatürk'e sallayamaz. O zaman forumun Atatürk sorunu var diye düşünür insanlar. Burası böyle bir yer değil. Bak niye İsmaile bişey demiyorum. Onunla da fikirlerin uyuşmaz ama asla böyle şeyler yapmaz

Yahu dostum Yaşar Nuriden bizene?

Yaşar Nuriyi sevme ve yaşatma platformı veya dernegi kurun sabah akşam Yaşar Nuriyi övün.

Ulkenin kurucusu ve dahi silah arkadaslarina hakaret eden adamin herhangi bir şekilde bizim gozumuzde degeri olamaz.

Ha bu adami sevende sever, orasinada sen dahil kimsenin karismaya hakki yok. Gebermis gitmis zaten.
Anladım ama konu yaşar nuri değil.
İslamı yanlış anlama var ortada
Sorun bundan kaynaklı
İlk düğmeyi yanlış iliklemiş vatandaş
Düğmelerini konumları değişmiş

Anladım ama konu yaşar nuri değil.
İslamı yanlış anlama var ortada
Sorun bundan kaynaklı
İlk düğmeyi yanlış iliklemiş vatandaş
Düğmelerini konumları değişmiş

Abi zaten Islamiyete en buyuk zarari Kadir gibi adamlar veriyor. Bu adam sadece tek basina binlerce genci islamiyete dusman etmistir.

Ne Allah bilir ne peygamber bilir, ne sehitlik mertebesini bilir ne vatan bilir.

Ataturk’ten tut Selahaddin Eyyubiye kadar sallayan bir zavallidir kendisi.

Bunu kaale alip seven, sevebilir bizim isimizde anlatmak olmali sanirim.

Abi sevmesin ama burada yönetici rankiyla Atatürk'e sallayamaz. O zaman forumun Atatürk sorunu var diye düşünür insanlar. Burası böyle bir yer değil. Bak niye İsmaile bişey demiyorum. Onunla da fikirlerin uyuşmaz ama asla böyle şeyler yapmaz
İflah olmazlarla sonuna dek savaşalım,
Ama forum aleminde fikir teatisi yapacak kadar ortalama
zekaya sahip bir vatandaşın önyargılarından kurtulma ihtimali çok yüksek.
Kaldı ki cumhuriyetle saltanatın farkını 7 yaşındaki çocuk bile kavrayabiliyorken
Sineklerin ürediği bataklık belli.
Tasavvuf ve tarikat bitmeden bu memlekete huzur yok.

İnsanlık için hiç bir şey yapmayanlar İslam için canlarını verirlermiş. Sizinkisi sadece dini kendi siyasi emellerinize kullanmak.
Lan devleti sömürenler, karısını, kızını, damadını, yakınını,..... adrese teslim misali işe alanlar, makam verenler,..... hakkında bir kere de olsa o inandığın değerler üzerinden laf ey.

Varliginda degeri bilinilmeyenlerden bir ustad

• Beğen
Tepkiler: 0
Arkadaşlar fesli beyi bırakıp Abdurrahman Dilipak beye geçtik bilginize :) oradan da Fatih Tezcan konusu yok mu? Biraz da ona yürümek istiyorum. Twitter'da yine gündem olmuş, biraz da ona övgü sözleri yapsınlar fesli severler.

Geri