Üstad Kadir Mısıroğlu

• Kullanıcı rt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
Ülenin gelmiş geçmiş en iyi, en objektif, en şerefli tarihçisi.

ona göre rusya sarışın yahudilerin, suriye esmer yahudilerin, kafkasya beyaz tenli yahudilerin, yunanistan dolayları yahudanın askerlerinin -shdjshd- memleketi. herkes yahudi ve bizi yok etmek istiyorlar!!!!!!!

Papucuma üstad olsun.
Kafasina Fes takip osmanlicilik oynayarak muhafazakâr dinci kişilerin duymak istediklerini söyleyen bir hasta.

Tam formülünü henüz bulamasam da elde ettiğim veriler ışığında diyebilirim ki kendisi günümüz Ultra Akpli birey yetiştirme projesinin tarihsel bacağı.

Tespit edilen diğer Voltran parçaları şöyle;

- a'yı b, b'yi c gösteren yandaş medya haberleri
- Bol siyonistli, bol Ermenili, bol düşmanlı, bol oyunlu fantastik köşe yazıları
- Yiğit Bulut ekonomik verileri
- Millet Mars'a insan gönderirken asrın projesi olarak tanıtılan köprü/ray sistemleri
- Almanya'yı tirtir titreten 3. havalimanı
- Bitmeyen mağduriyetler silsilesi (benim türbanlı bacılarım başta olmak üzere)
- Saruman'ın Gandalf'a "Ben gidersem Theoden ölür" demesi gibi, biz gidersek ülke biter ağızları
- One minutes (ama yazıldığı gibi, tekilin sonuna çoğul eki koyarak)

Tüm bunları bir bünyede toplamayı başarırsanız buralarda da örneklerine rastladığımız Ultra Akpli bireyi tamamlamış oluyorsunuz

Gericilikte sınır tanımayan saray soytarılarından. Tarihi tahrif eden, yalan konuşan ve yalandan öte saçma sapan gerekçeler sunan, Osmanlı keşke alevileri bitirseydi imasında bulunan, Tayyip Erdoğan'ın yolsuzluk yaptığı kabul edilse bile, İslam'ın Tayyip Erdoğan'a oy vermeyi emrettiğini ileri süren ve Cumhurbaşkanlığı köşkünde ağırlanan zat.

Özellikle Kemalizm'e ve Mustafa Kemal'e yönelik söylediği sözler nedeniyle bir ara epey gündem olmuştu... Bazı söylemleri :

"10 Kasım'da saat 09:05'te kenefe (tuvalete) gidin" diye yazıldı.
"Kemalizm İslam dinini reddetti. Atilla Oral'ın Sansürlenen Atatürk Mektubu kitabında biz öğrencilere İkra (oku) safsatasını mı okutacağız diyor. Lise tarih kitabı yazılırken Türk Dil Kurumu bu bölümü sansürleyip yayınlamadı."
"Yunan harbi olamasaydı şöyle olurdunuz böyle olurdunuz. Atatürk bizi kurtardı sözleri doğru değil. Böyle bir şey yok. Bunun adı Milli Mücadeledir. İstiklal harbi değil. Cidar-ı Milli'dir bunun adı. Millet kendi kendini kurtardı ve o başarı sonra bir kişiye mal edildi. Eskiyi kötülemek yeniyi ayyuka çıkarmak için yapılan mübalağaydı. Ne İstiklal Marşı'na İstiklal Marşı, ne de Yunan harbine istiklal harbi demek doğru değildir.
"Budizm diye bir din var, putçu bir dindir. Uzak Şark'ta. Ben iddia ediyorum, Buda'nın heykelinden fazla Mustafa Kemal'in heykeli vardır bu ülkede. Bu ne menem bir şeydir, başka milletler büyük adam yetiştirmediler mi?"
"...Bu putçuluk. Hangi kahramanın ölüm yıldönümünde bu kadar insanı trafikte durduruyorlar. Ben Mustafa Kemal'i sevmeye mecbur muyum? Ben adam değil miyim, farklı düşünemez miyim?"

Ve ne demisti dedem:
ADam olamayanlar adam'lara hakaret ediyorlar.
I agree.

meczup. raporu falan filan da var zaten ağzına ne gelirse söylüyo işte. kafasından hiç çıkarmadığı fesiyle ramazan'da sultanahmet'te turşu suyu satan abilere benziyo :D

Ehli sünnet bir alim. Vesikasız konuşmadığı halde deli yakıştırması yapılan, diğer tarihçiler tarafından ilminden gizlice yararlanılan tarihçi. Her hafta Cumartesi günü evinde soru-cevap programı yapar. Ziyarete ve katılıma açık. İnternet sitesi üzerinden soru sorulabilir. Daha çok işi var.

Anlattiklarini belgelere dayandiran kisileri takip etmeyi severim.

Elimden geldigincede takip ediyorum.

kadir mısıroğlu
murat bardakçı
ilber ortaylı

yaslan izle

ama nerde

Ustad'a saygisizca yorumlar yapilmis
Niye? fikirlerine ters soyledikleri
Peki o belgeleredemi goz yumacaksiniz
Bilgi donanim zeka hersey mevcut.
Kendisini takip ederim
Dilber Ortayli'ya demessiniz bu sozleri
Cagdas size gore
Millete hakaret ettigi halde
Insanlarin gozleri icine bakarak cahilsin diyor Yarabbi Sukur deniyor :)
Bazilarina gercekler hakaret gibi gelir..
Kadir Misirlioglu gibi degerli zatlarin sayilari artar ins..
Gunumuzun Necip Fazil'i

Vel Hasil-i Kelam, ayaklari bas, baslari ayak eder olduk..

Günümüzün Necip Fazıl'ı olma yolunda ilerliyor olması zaten bu şahsiyetten uzak durmak için yeter de artar bile.
1950 'li yıllar da '' Büyük Doğu '' adlı dergide Amerika'yı öven ve Amerika olmadan Türkiye'nin bir hiç olduğunu söyleyen Amerikan mandacılığını savunan ve Atatürk'e hakaret eden bir Necip Fazıl'dan sonra, yine Atatbürk'e hakaret eden, Cumhuriyet düşmanlığı yapan, ay çekirdeği gibi güneş nereye dönerse kafasını oraya çeviren pabucumun üstadı Kadir Mısıroğlu.

Recep Tayyip Erdoğan'a rey vermek İslam'ın şartını gerektirir
10 Kasım'da kenefe gidin
Atatürk için küfürbaz uçkur düşkünü derken kendisinin fikir babası olarak gördüğü Necip Fazıl'ın nasıl bir kadın düşkünü olduğunu unutan,
Bir dönemin başbakanının neredeyse altına yatacak kadar yalakalığını yapan
Kendini hala Osmanlı Devleti zamanında gören
Devlet Bahçeli'ye ajan , yabancı mihrakların adamı vs gibi benzetmeleri yapan
Hükümetin karşı olduğu herşeye karşı olan
Hükümetin yalaka ve yandaş kalemşörlüğünü yapan bir şahıs.

Velhasılı kelam bu dünyanın sonu gelir yalakaların **Spam/Adversiting**ların sonu gelmez sözü tam bu şahıs için biçilmiş kaftandır ;)

Allah bir derse açar kitaba bakarım. Zerre kadar tarih bilgisi yoktur. Yalancı ve kaypak bir adamdır. Akp nin yeni fetosu olma yolunda ilerliyor.

Geri