Ülenin gelmiş geçmiş en iyi, en objektif, en şerefli tarihçisi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"10 Kasım'da saat 09:05'te kenefe (tuvalete) gidin" diye yazıldı.
"Kemalizm İslam dinini reddetti. Atilla Oral'ın Sansürlenen Atatürk Mektubu kitabında biz öğrencilere İkra (oku) safsatasını mı okutacağız diyor. Lise tarih kitabı yazılırken Türk Dil Kurumu bu bölümü sansürleyip yayınlamadı."
"Yunan harbi olamasaydı şöyle olurdunuz böyle olurdunuz. Atatürk bizi kurtardı sözleri doğru değil. Böyle bir şey yok. Bunun adı Milli Mücadeledir. İstiklal harbi değil. Cidar-ı Milli'dir bunun adı. Millet kendi kendini kurtardı ve o başarı sonra bir kişiye mal edildi. Eskiyi kötülemek yeniyi ayyuka çıkarmak için yapılan mübalağaydı. Ne İstiklal Marşı'na İstiklal Marşı, ne de Yunan harbine istiklal harbi demek doğru değildir.
"Budizm diye bir din var, putçu bir dindir. Uzak Şark'ta. Ben iddia ediyorum, Buda'nın heykelinden fazla Mustafa Kemal'in heykeli vardır bu ülkede. Bu ne menem bir şeydir, başka milletler büyük adam yetiştirmediler mi?"
"...Bu putçuluk. Hangi kahramanın ölüm yıldönümünde bu kadar insanı trafikte durduruyorlar. Ben Mustafa Kemal'i sevmeye mecbur muyum? Ben adam değil miyim, farklı düşünemez miyim?"