Üstad Kadir Mısıroğlu

• Kullanıcı rt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Atatürk'ün cehennemde herkesten daha çok yanacağını dile getirmiş aklî melekelerden teşevvüş olmuş, tarihi götünden uyduran bir merdbaz çocuğunun tekidir.​

Adam Tarihci deil.Tarihsel revizyonist.Yorumcu.
Objektif bakis acisi bekleyemezsiniz.Hos her tarihci de objektif degil ama,tarihcilerin objektif olusunu var sayalim.
Sekularizm karsiti.Net.
Sanki burada cahil,soytari diyerek bu anti tutumu yok edebiliyor muyuz?Hayir.

Antisiyonizm gibi bir durum iste.Antisiyonist olanlarida,siyonistler antisemit diye adlandirirlar.Hangisi dogru anacim?
Kadir Bey ile Moishe Friedmann gibiler,kankidir.

Adam tarihçi değil . Karşılaşdığı kişilerin anılarını ve hatıralarını dinleyip kitap yazmış . Necip fazılla alakalı hatıralarını okudum . Diğer yazdıkları beni ilgilendirmiyor. Deli mi bilmiyorum . Elliden fazla kitap yazmış . Bu adam deli haliyle bu kadar yazıyorsa aklı başında ne yapar düşünemiyorum

Akplilerin akıl hocası deli Kadir

Yav bu adamın fesini devralacak cesur bir tarihçi yok mu şu ülkede? Ğstad Maraş Dondurmacısının fikirleri öksüz kalmış. Yazık...

Böyle adanmış insanlar Cihana zor geliyor.
Elbette fikirlerimiz ve zihniyetimiz uyuşmuyordu. Fakat fikirler ölmez.
Kendi arzuladığı rejimde göz önünde, öncü biri olabilirdi. Bu adamların her dönemde olması gerektiğine inanıyorum, çeşitlilik için önemliler.

Üstad yada Tarihçi değil. Ama bir hiçlik de olmadığı aşikar.
Tanrı elçisi sözüdür, ölülerinizi iyilikle yâd ediniz.

• Beğen
Tepkiler: 0
Vatanhainisever turnusolu başlik. Cumhuriyet düşmanlarını hemen fosfor gibi parlıyor. Lafa bak fikirleri uyuşmuyormus ama cihana zor gelirmiş.

Gelmesin zaten cihanın ... ihtiyacı mi var. Ölmüşlerimizi elbette yâdederiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vatanhainisever turnusolu başlik. Cumhuriyet düşmanlarını hemen fosfor gibi parlıyor. Lafa bak fikirleri uyuşmuyormus ama cihana zor gelirmiş.

Gelmesin zaten cihanın ... ihtiyacı mi var. Ölmüşlerimizi elbette yâdederiz
Hocam bu agresif tutum gına getirdi artık. Cumhuriyet düşmanı olarak ne güzel ilan ediyorsunuz.
Cihana zor geliyorlar işte, Said Nursi de adanmış bir kişi, şimdiler de aynısı var mı?
Yazdığımı yanlı değerlendiriyorsunuz. Ben kendisini sağlığında sevmezdim. Fakat benim yada birilerinin sevmemesi ile dönmüyor dünya.
Bazı adanmışlar ender gelir. Bu adamların fikir propagandasını yapmıyorum. Var oluşlarını yorumluyorum. Çok basit ve anlaşılır dille yazıyorum yinede yanlış anlaşılıyorum.
Ürkeklikle bir yere varılmıyor, bu adamlar hep olacak. Cumhuriyet için ne yaptığınızı bilemem ama forumda bir kişiye Cumhuriyet düşmanı demek kolay olsa gerek.

Ne yaptığının farkında olmayabilirsin, fakat beni alenen düşman ilan ettin.
Benim Cumhuriyet için ne yaptığıma gelecek olursak, 8 harici Ülkede savundum, anlaşılması için mücadele ettim. Kimseyi zorla cennete götüremezsiniz diyerek Laik rejimi tanımayanlara anlattım.
Umarım anlaşılmışımdır.

• Beğen
Tepkiler: 0
@Sux hayatım gına kelimesinden sonrasını okuyamadım. Engelle beni geç. Nokta.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri