Üstad Kadir Mısıroğlu

• Kullanıcı rt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Ülenin gelmiş geçmiş en iyi, en objektif, en şerefli tarihçisi.
İnsanlık ve Müslüman düşmanı, net
Söylediklerine itabar edenlere çok kızıyorum
Yıllardır bu memleketin evlatlarına, kin ve nefret aşıladı,
Saltanat ve kalifeliği kutsayıp, insan onurunu koruyan
Cumhuriyet düşmanlığı yaptı yıllarca,
Hâlbukiyse dini yönden bakacak olsak bile
Allah kulları için demokrasiye uyan istişare ve şurayı
yönetimini emretmiştir, babadan oğula geçen saltanat
lanetlenmiştir,
Bu alçak kuranın hükmünü çiğnenmiş
tam bir sahtekardır,
Bunu peşinden gidenler iki kere düşünmelidir.
Yoksa kendi bacağına kurşun sıkmış olur

Bu tür angutları ciddiye alanda bir gram akıl yok ve üstad olarak görenler de bu anguttan daha büyük bir angut.

Ben de diyorum neden tanımıyorum ve hatırlamıyorum. Yorumları okuyunca sebebini anladım.

Bu adamın Atatürk'ü öven 2 cümlesi olsa buradaki herkes Üstat Tarihçi, Reis, Büyük Adam falan derdi bence :)

Yaşar Nuri Öztürk gibi soytarılar Atatürk'ü övdü diye bu kadar tanınmadı mı :)

Allah herkese akıl fikir versin.

Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı bir adamın konusunun forumda olması bile saçma. Edilecek kötü sözlere bile değer bir yanı yok. Ülkenin menfaatleri dışında amaç güden herkes bir hiçtir benim gözümde.

Bu adamın Atatürk'ü öven 2 cümlesi olsa buradaki herkes Üstat Tarihçi, Reis, Büyük Adam falan derdi bence :)

Yaşar Nuri Öztürk gibi soytarılar Atatürk'ü övdü diye bu kadar tanınmadı mı :)

Allah herkese akıl fikir versin.
Serasker çok fena yanılıyorsun,
Yukarıdaki yazımı vicdanınla oku
Bu adam aynı zamanda Allah düşmanı

Evet üstad zoruna mı gitti sende mi ölünün arkasından bela okuyacaksın

Biz, bizim için kutsal olan Allah'a düşman kesim ile bile üslubumuzu koruyarak konuşurduk. Ne dinimi ve Peygamberimizi aşağılamaya çalışan nice insanla birbirimizi kırmadan haftalarca aynı konuda konuştuk. Bir insan sizin en kutsalınıza bile laf etse bunu hakaretle, aşağılama ile değil, dostça, güzel dille anlatabilirsiniz. Benden olmayan geberip gitsin, yorumumu beğenmeyen beni engellesin mantığı ile ilerlersek anlaşmak, hatayı düzeltmek yerine sadece ayrışırız.

• Beğen
Tepkiler: 0
Deveyi tiken, insanı s.... ken yaranırmış.
Bir insanın en kutsalı özgürlüğüdür,
Hava su kadar değerlidir,
özgürlüğüne kavuşturan adama düşmanlık beslemek ha!
Böyle insanlara nasıl bir sıfat bulalım sen onu söyle @Plesk

ne güzel dilinden bahsediyorsunuz arkadaş siz.

Mustafa Kemal'e ve cumhuriyete düşmanlık besleyen herkesin karşısındayız.

Keşke yunan galip gelseydi diyen adamin nesine rahmet okuyalim veya saygi gosterelim?

Allahtan korksun once.

Ümstad yaa.
Bu adama fesin avrupalaşma çabalarından dolayı Fas'tan geldiğini yanındaki yönündeki kimse anlatmadı mı bu adama? Hayır kafasında fes ile avrupaya bok atması da ironik mi, adsürd mü, komik mi bilemiyorum. Neyse ümstad bu devran döndüğünde senin yüzünü bile hatırlamayacaklar. :3

1808583_od4ba.png

Bu haini savunan arkadaslar neden surekli allaha peygambere saldiriyorlar diyor. Kardesim kimsenin dinine laf edilmiyor. Bu adam ya hain bir serro ya deli. Deli diyorsaniz tamam, akli melekeleri yerinde degil ehliyeti yoktur. Kabul ederim. Ha yok akli basindaysa hainin tekidir. Saygi duyacakmisim. Bak bak. Yallah be.

Geri