Plesk
Elmas Üye
Hani la belge hani la kanıt? Komik duruma düşmeyin. Sırf aynı siyasi görüşü paylaşıyorsunuz ortak düşünceleriniz var diye bu adamı savunmayın. Komik duruma düşüyorsunuz. Belge kanıtla konuştuğunu ne zaman gördünüz bu adamın. Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış fazla da uzatmayalım sonuçta anlamak istemezsiniz işinize gelmez. Delinin tekini hoca olarak görüyorsunuz ya Allah akıl fikir versin size.
''Karl Marx'ın kapital kitabını cinler yazdı''
''Atatürk'ün ruhuyla cinler vasıtasıyla görüştüm cehennemde cayır cayır yanıyor''
Bunları her hangi bir insan desin ne diyor la bu değişik der yoluma giderim. Hangi görüşten olursa olursa olsun bu deliyi hiç bir tarihçi dikkate almıyor. Onlarca teklif geldi bir tarihçinin karşısına çıkabildi mi? Yok çıkamadı. Çünkü tarih birikimi yok adamın, yalan yanlış sallamasyon, iftira üzerine kurulu bir bilgi birikimi var. Diğer tarihçiler ilminden yararlanıyor demiş bir de arkadaş. Güldürmeyin beni.
''Karl Marx'ın kapital kitabını cinler yazdı''
''Atatürk'ün ruhuyla cinler vasıtasıyla görüştüm cehennemde cayır cayır yanıyor''
Bunları her hangi bir insan desin ne diyor la bu değişik der yoluma giderim. Hangi görüşten olursa olursa olsun bu deliyi hiç bir tarihçi dikkate almıyor. Onlarca teklif geldi bir tarihçinin karşısına çıkabildi mi? Yok çıkamadı. Çünkü tarih birikimi yok adamın, yalan yanlış sallamasyon, iftira üzerine kurulu bir bilgi birikimi var. Diğer tarihçiler ilminden yararlanıyor demiş bir de arkadaş. Güldürmeyin beni.